در طرح نظارت ویژه نوروز از فعالیت سه کارگاه غیربهداشتی تولید آجیل در اصفهان جلوگیری شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ رئیس مرکز بهداشت شماره یک اصفهان، هدف از اجرای طرح ضربتی نوروزی را بررسی مواد مصرفی و کیفیت آن همچنین خودداری از استفاده از رنگهای غیرمجاز بیان کرد و گفت: در این طرح نظارتی سه گروه دو نفره از کارشناسان بهداشت محیط این مرکز برفعالیت کارگاههای فرآوری آجیل منطقه فنارت بازدید شد. حمید ترک زاده افزود: در بازرسی از این کارگاههای تولیدی مشخص شد در تولید آجیل از مواد مصرفی بی کیفیت و رنگهای غیر مجاز استفاده شده است. وی گفت: متخلفان به مراجع قضایی معرفی شدند.