• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۱۶۴۰۷
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۲
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون
در جشن انقلاب

برقرای ۲۸۰۰ دقیقه ارتباط زنده مراکزاستانی با شبکه‌های سراسری

شبکه‌های استانی در ۲۲ بهمن امسال و برای نمایش حضور ملت ایران در راهپیمایی خودرویی و موتوری، ۶۰۰ ارتباط زنده با مجموع زمان ۲۸۰۰ دقیقه را با شبکه‌های سراسری برقرار کردند.

ببرقرای ۲۸۰۰ دقیقه ارتباط زنده مراکزاستانی با شبکه‌های سراسریه گزارش خبرنگار رادیو تلویزیون گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی معاونت امور استان‌های سازمان صدا و سیما، همزمان با یوم‌الله ۲۲ بهمن و سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، همه شبکه‌های استانی صبح روز ۲۲ بهمن را با پخش مستند‌های تاریخی و انقلابی، برنامه‌های کوتاه و بلند نمایشی شروع کردند.
همچنین از ساعت ۸:۳۰ به بعد برنامه‌های استودیویی با حضور کارشناس، میهمان، خواننده، گروه سرود، پخش نماهنگ‌های حماسی و تهییجی شروع شدند و پخش تصاویر راهپیمایی خودرویی و موتوری از حدود ساعت ۹:۳۰ در دستور کار قرار گرفت. در این بین مرکز آبادان نخستین شبکه‌ای بود که ارتباط تصویری از راهپیمایی مردمی موتورسواران را به شبکه‌های سراسری رساند.
درمجموع، مراکز با بیش از ۶۰۰ ارتباط زنده با شبکه‌های سراسری، برون‌مرزی و شبکه شما به میزان ۲۸۰۰ دقیقه، به پوشش مراسم یوم‌الله ۲۲ بهمن از مرکز استان و شهرستان‌ها پرداختند.
استفاده از قاب چند تایی تصاویر در پخش تلویزیونی هم در دستور کار سیمای مراکز بود تا در کمترین زمان ممکن، حداکثر پوشش تصویری به مخاطب ارائه شود. مراکز کرمان، اصفهان، لرستان، سمنان، خراسان رضوی، زنجان، کردستان، مازندران، کهگیلویه و بویراحمد، همدان، قم و چهارمحال و بختیاری از جمله مراکزی بودند که تصاویر ارسالی آن‌ها با کیفیت خوب در دستور پخش شبکه‌های سراسری قرار گرفت همچنین مرکز زنجان با خلاقیت مناسبت و با استفاده از دوربین‌های متعدد موبایلی از قاب ۲۵ تایی برای پوشش تصویری راهپیمایی ۲۲ بهمن استفاده کرد.
در این بین برخی مراکز از امکان ارتباط اینترنتی بهره گرفته بودند و تصاویری از شهرستان‌ها به صورت اینترنتی دریافت و پخش شد که در این زمینه می‌توان به فعالیت گسترده مراکز فارس، البرز و مرکزی اشاره کرد.
استفاده از ظرفیت‌ها و ویژگی‌های بومی در هر استان، کار دیگری بود که سیمای مراکز به آن توجه ویژه‌ای داشتند مانند مراکز خلیج فارس، کیش و خوزستان که تصاویر چشم‌نوازی از رژه قایق‌سواران در دریا و کارون را پوشش دادند.
مرکز خوزستان با برپایی سه سیاه چادر قوم عرب، بختیاری و لر درمحوطه صدا و سیما، به عنوان دکور و استودیو تولید در داخل و سازماندهی پنج پاراگلایدر و ۵۰ قایق مزین به پرچم در کارون، شروع برنامه با صدای مرشد ورزش باستانی و سپس رژه موتوری و اسب‌سوران قوم عرب، بختیاری و لر مورد توجه شبکه‌های سراسری و خبر قرار گرف؛ مرکز گلستان هم با استفاده از یک عروسک در ویژه برنامه استودیویی و خواندن شعر‌های محلی سعی کرده بود فضای شادی ایجاد کند. دیگر مراکز همچون آذربایجان شرقی، سیستان و بلوچستان، لرستان، فارس و کردستان هم کیفیت مطلوبی داشتند.
در بخشی از پوشش مراکز اصفهان، آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی هم اسب‌سواران حضور پیدا کرده بودند که جلوه مناسبی داشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تأکید مدیرکل محیط زیست زنجان بر پایش شبانه و نظارت میدانی مستمر بر صنایع
عزت و عظمت ایران اسلامی در سایه جانفشانی‌های شهداست
اوقات شرعی اهواز، ۲۴ بهمن ماه ۱۴۰۴
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۴ بهمن ۱۴۰۴
جهش در ساخت مسکن و زیرساخت‌های گلستان
خانه‌دار شدن بیش از ۴ هزار خانواده گلستانی
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
افتتاح سینما دیجیتال استاد شهریار بستان آباد
تیم سراب قهرمان مسابقات چهار جانبه بسکتبال جام فجر
پایان فرآیند بررسی صلاحیت داوطلبان شورای شهر در هیات‌های اجرایی خوزستان
افتتاح طرح آبیاری تحت فشار ۴۸ هکتاری در چاه‌گز شهرستان کهنوج
آغاز پخش آزمایشی فرستنده‌های HD بستان خوزستان
پایان هفته با جوی پایدار در سمنان
گرامیداشت چهلمین روز شهادت شهید سامر شریعتمدار در کرج
افتتاح طرح ابیاری تحت فشار در جیرفت
روایت حماسه مردم کیش در چهل و هفتمین بهار انقلاب اسلامی
پروژه انتقال آب در آستانه بهره‌برداری کامل
روایتی از همدلی و همبستگی و اتحاد البرزنشینان
افتتاح طرح آبیاری تحت فشار ۱۶ هکتاری در منوجان
 افتتاح طرح آبیاری کم‌فشار مزرعه رئیس‌آباد رفسنجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۴ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی
چگونه با اصلاح سبک زندگی به جنگ بیماری دیابت برویم؟
لغو تعرفه‌های ترامپ علیه کانادا در مجلس نمایندگان
از حماسه ۲۲ بهمن تا فرصت راهبردی انتخابات شوراها در پیش‌رو
ادعای اعدام مخفیانه هزاران نفر توسط رسانه صهیونیستی کذب است
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد
هشدار نارنجی تشدید بارش‌ها در ۳ استان کشور
پیام تبریک سران کشور‌ها به رئیس جمهور
بازگشت ۹ معدن غیرفعال به چرخه تولید در استان زنجان
«صالح محمدی» هیچ حکم قطعی قابل اجرایی ندارد
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن
تأکید دادستان کل کشور بر أخذ خسارت از عوامل اغتشاشات
آغاز فرآیند نوسازی ناوگان تاکسیرانی بدون آورده نقدی توسط متقاضیان
توقیف ۳ دستگاه اتوبوس حامل بار قاچاق در زنجان
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۳ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)
تعریض رئیس جمهور به رسانه‌های بیگانه در سفر گلستان  (۱ نظر)