• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۱۳۶۴۲
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۳:۴۳
بین الملل » غرب آسیا
توسعه مناسبات ايران و عراق؛

رئيس قوه قضائيه ياد و خاطره شهداي مقاومت را گرامي داشت

آيت الله رئيسي: شهادت دو سردار بزرگ اسلام؛ شهيد سلیمانی و شهيد المهندس هرگز بی‌پاسخ نخواهد ماند.

>> ادای احترام رئیس قوه قضائیه به سردار شهید سلیمانی
>> استقبال مردمی از آیت الله رئیسی با شعار‌های ضد آمریکایی
 

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما از بغداد؛ آيت الله سيد ابراهيم رئیسی رئیس قوه قضاییه در صدر یک هیات بلند پایه قضایی، به دعوت فائق زیدان رئیس شورای عالی قضایی عراق به این کشور سفر کرد.

در اين سفر دیدار با رئیس شورای عالی قضائي، رئیس جمهور، نخست وزیر و مسئولین دیگر کشور عراق برنامه ريزي شده است. همچنين يکي از اهداف اين سفر ارتقای مناسبات حقوقی و قضایی دو کشور و پیگیری پرونده ترور ناجوانمردانه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و همراهان ایشان بخشی از برنامه‌های سفر رئیس قوه قضائيه به بغداد است.
آيت الله رئیسی با حضور در محل یادمان شهیدان سلیمانی و المهندس افزود شهادت دو سردار بزرگ اسلام؛ شهيد سلیمانی و شهيد المهندس هرگز بی‌پاسخ نخواهد ماند.
وي در ادامه گفت مقاومت مردم عراق و جوانان سلحشور عراقی مقابل بیگانگان و عوامل شیطان بزرگ آمریکا و تکفیری‌ها ستودنی است.
رئيس قوه قضائيه کشورمان افزود اینجا مقتل دو قهرمان بزرگ ملت ایران و عراق است؛ قهرمانان امت اسلامی شهیدان حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المنهدس که نه فقط متعلق به مردم عراق و ایران بلکه متعلق به امت اسلامی و بشریت هستند.
ايشان در ادامه تاکید کرد این دو قهرمان و همراهان شان قهرمانان مبارزه با تروریسم و امنیت ساز برای عراق و ایران و بلکه منطقه بودند و آن‌هایی که به اين جنايت دست زدند آنها را به شهادت رساندند کسانی هستند که نمی‌خواهند مردم ایران و عراق در امنیت زندگی کنند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی ادامه داد اینجا مشهد سرداران بزرگ اسلام است که خون عراقی و ایرانی در این نقطه پیوند خورده است؛ در جای جای منطقه خون سلحشوران ایرانی و عراقی با يکديگر پیوند خورده است.
رئیس دستگاه قضا گفت این پیوند از گذشته‌ها بوده است؛ پیوند‌های عمیق اعتقادی و دینی بین این دو همسایه از چنان استحکامي برخوردار است که هرگز با هیچ توطئه و فتنه‌ای گسسته نخواهد شد.
وی تصریح کرد اینجا نماد جنایت هولناک استکبار جهانی به سرکردگی آمریکاست. آمریکا نماد مقاومت را هدف قرار می‌دهد و به هیچ کدام از قوانین بین اللملی توجه نمی‌کند و با زیرپا گذاشتن تمامی قوانین بین المللی و تمامیت ارضی عراق مرتکب جنایت می‌شود.
آيت الله رئیسی گفت با چه منطقی مهمان گرامی کشور و دولت و مردم عراق را به گلوله بستید؟ با چه منطقی میزبان او را به شهادت رساندید؟
وی ادامه داد دست انتقام الهی همواره از آستین ملت بیرون آمده و بیرون خواهد آمد. آمریکا خود داعش را ایجاد و حمایت می‌کند و تمام امکانات مالی، تسلیحاتی و اطلاعاتی را به داعش می‌دهد و به جان ملت مسلمان می‌اندازد و کسانی که مقابل داعش ایستادگی می‌کند، هدف قرار می‌دهد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

ايشان با بیان اینکه آمریکایی‌ها به طور رسمي اعتراف کردند "ما داعش را ایجاد کرده ایم و به جان ملت انداخته‌ایم"، اظهار داشت دست انتقام الهی گردن ظالم را خواهد گرفت و حق مظلوم را از او خواهد ستاند. به آمریکایی‌ها و دشمنان اسلام می‌گویم شهید سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس خطرناک‌تر از حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس هستند؛ نشان این ادعا تشییع پیکر این شهیدان در عراق و ایران بود که قیامتی برپا شد.
وی گفت شهیدان سلیمانی و المهندس در طول تاریخ نماد عزت، اقتدار، محبت نسبت به مردم، وحدت و انسجام اسلامی، دشمن شناسی و مقاومت خواهند بود.
رئیس دستگاه قضا افزود راه شهیدان سلیمانی و المهندس همواره پررهرو خواهد بود و روز به ‌روز این مکتب برای نسل‌ها پیام عزت، ایستادگی و مقاومت در برابر استکبار خواهد داشت.
وی ادامه داد از دولت، مرجعیت و مردم انقلاب عراق صمیمانه به‌خاطر تجلیل از شهداي مقاومت و انقلاب اسلامی تشکر می‌کنم.
آيت الله رئیسی گفت سلام امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) را به تمام مردم، مرجعیت و مسئولین و اصحاب رسانه عراق تقدیم می‌کنم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نظارت‌ها بر بازار مسکن در زنجان تشدید شد
رئیس جمهور: بسیاری از شب‌ها خوابم نمی‌برد
مس رفسنجان قعرنشین لیگ در اندیشه صعود
افزایش سرعت باد جنوب شرقی و متلاطم شدن دریا در سواحل، ۲۳ بهمن
واگذاری زمین به ۴۰۰ ایثارگر کاشانی
آلودگی هوای ۹ شهر خوزستان در وضعیت نارنجی
صدور ۴۵۰۰ حکم بدون زندان در گلستان
جاده‌های مواصلاتی مازندران تا شنبه زیر بار محدودیت‌های ترافیکی
آموزشگاه خیر ساز ۶ کلاسه منطقه گله دار فارس کلنگ زنی شد
نماز شکر مردم خراسان شمالی از حضور حماسی در راهپیمایی ۲۲ بهمن
کیهان توکهور قهرمان مسابقات فوتبال جام فجر توکهور و هشتبندی
نجات بانوی ۳۶ ساله در کویر لوت با تلاش امدادگران هلال‌احمر خراسان جنوبی
گلستان با ظرفیت‌های راهبردی در آستانه جهش اقتصادی قرار دارد/ ضرورت تثبیت سیاست‌ها و حمایت تکمیلی از تولید
جدال گل‌گهر و پرسپولیس؛ شنبه ۲۵ بهمن
طرح آبیاری کم‌فشار مزرعه «رئیس‌آباد» رفسنجان افتتاح شد
عملیات آمریکا در کاراکاس خلاف قوانین بین‌المللی بود
هشدار نارنجی تشدید بارش‌ها در کهگیلویه و بویراحمد
«صالح محمدی» هیچ حکم قطعی قابل اجرایی ندارد
سرمایه گذاری ۲۶ میلیارد دلاری صنعت نفت در دولت چهاردهم؛ از فشارافزایی پارس جنوبی تا بازگشت حفاری به خزر
گشایش نمایشگاه مشاغل خانگی در دولت آباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
عزل مدیر پخش سیمای شبکه هامون از سمت خود
پزشکیان: قیام کردیم که مستقل باشیم
افزایش ۵۳ درصدی شرکت‌کنندگان راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ استان‌ها (۵)
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در تهران (۱)
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در شهرستان فلاورجان
لاریجانی: آمریکا تا حالا پیشنهاد مشخصی نداده است
فجر ۴۷؛ حضور پرشور روستاییان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
لیگ قهرمانان آسیا دو؛ سپاهان بازی بُرده مقابل الاهلی را مساوی کرد
بازی سپاهان-الاهلی، امروز در قطر
پیش بینی بارش‌های پراکنده در مناطق مختلف کشور
تصاویر هوایی از حضور حماسی مردم ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)