• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۷۴۵۷۴
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۰
سیاسی » دولت

نقش اتاق‌های مشترک بازرگانی در گسترش تجارت خارجی

معاون اول رئیس جمهور گفت: جایگاه اتاق‌های مشترک بازرگانی بسیار پراهمیت است و می‌توانند نقش جدی در گسترش تجارت خارجی ایفا کنند.

نقش اتاق‌های مشترک بازرگانی در گسترش تجارت خارجیبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاون اول رئیس جمهور؛ آقای جهانگیری عصر روز (شنبه) در دیدار روسای اتاق‌های مشترک بازرگانی با کشور‌های خارجی با تأکید بر اهمیت نقش اتاق‌های مشترک بازرگانی در گسترش تعاملات و مراودات اقتصادی با کشور‌های خارجی، افزود: مهمترین پیام برگزاری سه جلسه با روسای اتاق‌های مشترک بازرگانی این است که تجارت خارجی و صادرات و واردات باید از مهم‌ترین مسایل کشور باشد.

آقای جهانگیری افزود: اتاق‌های مشترک در حقیقت نمایندگان بخش خصوصی و فعالان اقتصادی کشور هستند و لازم است همواره تحلیل دقیقی از موانع پیش روی فعالیت اقتصادی در کشور‌های هدف و نیز در داخل کشور داشته باشند.

بار اصلی اداره اقتصاد کشور باید بر دوش بخش خصوصی باشد

معاون اول رییس جمهور با تأکید بر اینکه بار اصلی اداره اقتصاد کشور باید بر دوش بخش خصوصی باشد تصریح کرد: مهمترین انتظار بخش خصوصی از حاکمیت، فراهم شدن امنیت سرمایه گذاری برای فعالان اقتصادی است بنابراین باید تلاش کنیم شرایطی مهیا شود تا احساس امنیت سرمایه گذاری فعالان اقتصادی خدشه دار نشود.

آقای جهانگیری افزود: البته هیچ کس مدافع متخلفین، مفسدین و افراد سوء استفاده گر نیست، اما باید برخورد با اینگونه افراد به نحوی انجام شود تا امنیت بخش خصوصی دچار چالش نشود.

معاون اول رییس جمهور با تأکید بر اینکه نحوه رفتار ما با بخش خصوصی کشور تأثیر فراوانی در جذب و یا دفع سرمایه گذاری خارجی دارد، اظهار داشت: سرمایه گذاران خارجی همواره به نوع رفتار و تعامل ما با بخش خصوصی توجه می‌کنند و اگر این رفتار در چارچوب مناسب و به شکلی قانونمند باشد، نسبت به سرمایه گذاری در کشور ما ترغیب می‌شوند.

تأکید مقام معظم رهبری  بر واگذاری دارایی‌ها و اموال دولتی 

آقای جهانگیری همچنین با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه دولت باید دارایی‌ها و اموال خود را واگذار کند، خاطرنشان کرد: ایشان همچنین تأکید داشتند که امنیت سرمایه گذاری در کشور از اهمیت فراوانی برخوردار است و از روسای قوای سه گانه خواستند تدابیری اندیشیده شود تا اطمینان خاطر برای بخش خصوصی مهیا شود.

معاون اول رییس جمهور با تأکید بر اینکه هیچ کس نباید برای فعالیت قانونمند بخش خصوصی مانع تراشی کند تصریح کرد: نمی‌توان از یک سو به دنبال اشتغال زایی، توسعه صادرات و مقابله با تحریم‌ها باشیم، اما از سوی دیگر برای بخش خصوصی مانع تراشی کرد. بخش خصوصی است که در کشور کارخانه، کارگاه و تولید راه اندازی می‌کند و برای کشور فرصت‌های شغلی ایجاد می‌کند.

آقای جهانگیری با بیان اینکه دشمنان ملت ایران با اعمال تحریم‌های ظالمانه تلاش کردند که اقتصاد کشور را دچار فروپاشی کنند افزود: اینکه دشمنان موفق نشدند به هدف خود برسند به دلیل همت فعالان اقتصادی و بخش خصوصی و مدیران دولتی بود که در واقع سربازان اقتصادی کشور هستند.

رشد اقتصادی شش ماهه نخست سال جاری

معاون اول رییس جمهور با اشاره به رشد اقتصادی شش ماهه نخست سال جاری و به خصوص سه ماهه دوم، گفت: این دستاورد با تلاش و همت بخش خصوصی و فعالان اقتصادی حاصل شده و پیام مهمی را به دنیا مخابره می‌کند که سیاست فشار حداکثری آمریکا به بن بست و شکست رسیده است، البته تحریم مشکلاتی برای اقتصاد کشور خصوصاً زندگی و معیشت مردم درست کرده است که رفع تحریم‌ها باید همواره در دستور کار مسئولین باشد، رفع تحریم‌ها حتی یک ساعت هم زودتر انجام شود به نفع کشور و مردم است.

آقای جهانگیری خواستار جمع بندی مطالب مطرح شده در سه جلسه مستمر با روسای اتاق‌های مشترک بازرگانی خارج از کشور شد و گفت: لازم است اهم این مطالب به صورت دقیق جمع بندی شود تا مبنای کار و فعالیت تجارت خارجی کشور قرار گیرد.

حضور بخش خصوصی در اقتصاد کشور؛ حلال مشکلات

آقای شافعی رییس اتاق بازرگانی ایران و مهاجر معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه نیز در این جلسه با تأکید بر اینکه حضور بخش خصوصی در اقتصاد کشور می‌تواند حلال مشکلات باشد، بر ضرورت تلاش برای رفع موانع پیش روی فعالان اقتصادی کشور تأکید کردند.

در این جلسه روسای اتاق‌های مشترک بازرگانی ایران با هند، گرجستان، کره جنوبی، ویتنام، شرق آفریقا، چین، استرالیا و ترکمنستان نیز به بیان دغدغه‌ها و مشکلات پیش روی فعالان اقتصادی و بخش خصوصی پرداختند و پیشنهاداتی را برای بهبود شرایط جهت توسعه مناسبات تجاری و اقتصادی با کشور‌های هدف مطرح کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سه شنبه‌های هر هفته یک کتاب
دستگیری ۱۵ سارق حرفه‌ای و مال‌خر در سلماس
افزایش ساعات خاموشی‌ها در یزد به دلیل ناترازی برق ناشی از گرمای شدید
گرمای هوا و تعطیلی شرکت ها، موسسه‌ها و بانک‌ها در کیش
معرفی مدیرکل زندان های کهگیلویه و بویراحمد
قطع برق ۱۲ اداره پر مصرف در لرستان
رفع مشکل چندین‌ساله افت فشار و قطعی آب در مجتمع ۵ روستایی خوی
رشد ۴۱ درصدی صادرات از مرز کیله سردشت
مخزن آب شرب اشنویه بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
اعزام نخستین گروه خادمان موکب حرم حضرت معصومه (س) به عراق از سوم ماه صفر
هزینه صدور گذرنامه زیارتی اربعین ۵۰ درصدکاهش یافت
منطقه آزاد انزلی تعطیل شده است؛مردم به منطقه آزاد مراجعه نکنند
توسعه بوم‌گردی در روستا‌های هدف گردشگری آذربایجان غربی شتاب می‌گیرد
راه اندازی قرارگاه زیست عفیفانه در کهگیلویه و بویراحمد
رئیس فدراسیون فوتبال: چالش تیم امید را به وزیر گفتم
دعوت ورزشکاران خراسان رضوی به اردوی تیم ملی بوچیا
توزیع ۱۸ پنل خورشیدی در مناطق عشایری ارومیه با همکاری شرکت توزیع برق و امور عشایر
موفقیت دو دانشجوی ایرانی در عرصه‌های علمی بین‌المللی
اعطای تسهیلات ویژه اربعین به مددجویان لرستانی
امسال ۹ میلیون نوبت راس دام در آذربایجان‌غربی مایه‌کوبی شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
رئیس جمهور واحد گازی ۱۸۳ مگاواتی نیروگاه نکا را افتتاح کرد
ایران در جمع ۷ کشور دارای دانش فنی ساخت پوشش نانویی مقره‌های برق درجهان
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۲ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
عدم خروج خانه اقبالیان در استان همدان از ثبت ملی  (۱ نظر)
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است  (۱ نظر)
عراقچی: نمی‌توانیم از غنی سازی دست بکشیم  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
خلع سلاح یمن غیرممکن است  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)
حمله پلیس کانادا به تظاهرات کنندگان حامی فلسطین در شهر تورنتو  (۱ نظر)