• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۸۱۳۴۸
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۰
اقتصادی » آب و انرژی

پیشرفت خط انتقال نفت گوره به جاسک از ۷۶ درصد گذشت

پیشرفت فاز نخست طرح انتقال نفت خام گوره به جاسک به ۷۶.۵ درصد رسیده و این طرح ملی با وجود تحریم و شیوع کرونا، در حال پیشروی است.

پیشرفت خط انتقال نفت گوره به جاسک از ۷۶ درصد گذشتبه گزارش خبرگزاری صدا وسیما، قائم‌مقام طرح انتقال نفت خام گوره به جاسک درباره آخرین وضع پیشرفت این طرح گفت: هم‌اکنون پیشرفت فاز نخست طرح به ۷۶.۵ درصد رسیده است و تمام امکانات و نیرو‌ها بسیج شده‌اند تا فاز نخست این طرح راهبردی تا پایان سال به بهره‌برداری برسد و انتقال بیش از ۳۰۰ هزار بشکه نفت خام از گوره به جاسک امکان‌پذیر شود.

علی جعفرزاده، احداث خط لوله، تلمبه‌خانه‌های ۲ و ۴، ۲ ایستگاه توپکرانی و برق‌رسانی را از جمله اهداف فاز نخست طرح ملی گوره-جاسک عنوان کرد و گفت: تا پایان سال، ۲ میلیون بشکه از ظرفیت مخازن جاسک نیز به مدار خواهد آمد.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون پیشرفت بخش احداث خط لوله طرح به بیش از ۶۲ درصد رسیده است، ادامه داد: تاکنون نزدیک به ۷۰۰ کیلومتر خط لوله به سایت تحویل و بیش از ۳۰۰ کیلومتر لوله‌گذاری انجام شده است که بر اساس برنامه پیش‌رو، تمام گستره خط لوله که حدود هزار کیلومتر است تا پایان امسال تست، نصب و عملیاتی خواهد شد.

جعفرزاده با اشاره به استفاده حداکثری از کالا‌ها و تجهیزات ساخت داخل در این طرح ملی، به ورق ترش، لوله‌ها، شیرآلات ۴۲ اینچی، شیر‌های دستی و کنترلی، سیستم کنترل و... به‌عنوان مصادیق اصلی ساخت داخل در طرح اشاره و عنوان کرد: حدود ۹۵ درصد کالا‌های طرح از محل تولیدات داخل تأمین شده و به واسطه اجرای این طرح برای حدود ۱۰ هزار نفر به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغال‌زایی صورت گرفته است.

قائم‌مقام طرح انتقال نفت خام گوره به جاسک، با اشاره به رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مسیر اجرای طرح انتقال نفت خام گوره به جاسک، گفت: واقعیت این است که کرونا شرایط کار را بسیار سخت‌تر کرده و با وجود این، دست‌اندرکاران طرح بدون هیچ تعطیلی و بی‌وقفه برای به ثمر رساندن این طرح در تلاش هستند.

براساس این گزارش طرح انتقال نفت خام گوره به جاسک، طرحی ملی و راهبردی است که با حمایت دولت و راهبری شرکت ملی نفت ایران و با هدف ایجاد ظرفیت انتقال یک میلیون بشکه نفت خام در روز، ذخیره‌سازی و صادرات آن از طریق پایانه جدید جاسک، تضمین استمرار صادرات نفت خام، تمرکززدایی از پایانه‌های صادراتی و متنوع‌سازی آن و توسعه پایدار و اشتغال‌زایی در سواحل مکران اجرا می‌شود.

از اهم پروژه‌های این طرح ملی، می‌توان به تأمین و احداث یک‌هزار کیلومتر خط لوله ۴۲ اینچ سازگار با نفت ترش، احداث پنج تلمبه‌خانه و سه ایستگاه بین‌راهی خط لوله و برق‌رسانی به آنها، احداث ایستگاه‌های دریافت و ارسال توپک و ترمینال پایانی، احداث مخازن ذخیره‌سازی به ظرفیت ۱۰ میلیون بشکه در منطقه جاسک و احداث تأسیسات دریایی شامل سه گوی شناور، حوضچه آرامش و تأسیسات جانبی آن در سواحل مکران اشاره کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نوسازی بافت‌های فرسوده و حفاظت از اراضی کشاورزی اولویت توسعه شهری
گرامیداشت یاد و خاطره ۳۴۰ شهید اروندکنار در یادمان شهدای والفجر ۸
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی جمعه چهاردهم آذر ۱۴۰۴ به افق مهاباد
پیوند دانشگاه و صنعت اولویت اساسی در آذربایجان شرقی
توسعه بخش معدن با بازگشت به چرخه تولید معادن راکد و غیر فعال
برنامه‌های پیشگیری از جرم باید مبتنی بر آسیب شناسی باشد
افزایش غلظت غبار در سمنان
کسب مقام سوم بانوان ووشوکار آذربایجان شرقی در مسابقات کشوری
پیگیری دو پرونده مهم قاچاق ارز و اراضی ملی و حقوق بیت المال در دستور کار دستگاه قضا
پیشرفت ۸۰ درصدی ساخت مرکز فرهنگی هنری بروجن
درگذشت مادر شهید در شهرستان بویراحمد
پاییزِ تماشایی خوانسار
تربیت صحیح، ثمره قرآن‌خوانی
افتتاح مدرسه خیر ساز حاج مصطفی جاودان
خبر‌هایی از بررسی ساماندهی بقاع متبرکه در ایوانکی
حضور نمایندگان چهارمحال و بختیاری درمسابقات لیگ برتر هندبال کشور
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
پیش‌بینی وضعیت جوی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه
تداوم بارش باران در خوزستان
جزئیات رزمایش مشترک امنیتی ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵
عیادت رئیس جمهور از رضا امیرخانی
تشییع پیکر همسر و فرزند معاون رئیس‌جمهوری در مشهد
بازدید مدیرعامل پتروشیمی‌های کشور از آبادان و اعلام آغاز دو طرح ملی در زنجیره ارزش پالایشگاه
سارقان مسلح طلافروشی در کرمانشاه دستگیر شدند
آغاز مسابقات جودو قهرمانی کشور در مشهد
کارت «امید مادر» از ابتدای سال ۱۴۰۵ اجرایی می‌شود
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه
دعوت بانوان ایرانی به یک مهمانی
آغاز پایش دمای مصرف بهینه گاز طبیعی در ادارات
بسته فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۱۳
سفر استانی رئیس جمهور به یاسوج
فقط صورت‌حساب‌های الکترونیکی از اول دی معتبر است
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
انصراف روژان گودرزی از مبارزه با نماینده رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)