• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۴۷۵۶
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۸
بین الملل » آمریکا
در مصاحبه‌ با موسسه ساترلند

انتقاد ميت رامني از عملکرد دولت ترامپ در مقابله با کرونا

اين سناتور جمهوريخواه گفت دولت فدرال تهدید این ویروس را نادیده گرفت و نتوانست از جان شهروندان محافظت کند تا آنجا که دیگر این بیماری از کنترل خارج شده است.

انتقاد ميت رامني از عملکرد دولت ترامپ در مقابله با کرونا

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، روزنامه واشنگتن پست در مطلبی به انتقاد یک سناتور جمهوریخواه آمریکا از عملکرد دولت در مهار کرونا پرداخت و نوشت، میت رامنی سناتور جمهوریخواه روز جمعه از نحوه عملکرد دولت دونالد ترامپ در مقابله با شیوع کرونا انتقاد و اعلام کرد دولت فدرال تهدید این ویروس را نادیده گرفت و نتوانست از جان شهروندان محافظت کند تا آنجا که دیگر این بیماری از کنترل خارج شده است.
به موجب این گزارش، رامنی در مصاحبه‌ای ویدئویی با موسسه ساترلند افزود با چگونگی واکنشی که نسبت به این بحران نشان داده ایم باید بگوئیم عملکرد چندان مثبتی نداشتیم. اینکه شهروندان آمریکایی پنج درصد مبتلایان به کرونا را در جهان تشکیل می‌دهند و حدود ۲۵ درصد فوتی‌های ناشی از این بیماری مربوط به آمریکا می‌شود می‌تواند تائیدی بر عملکرد نادرست دولت در مهار شیوع کرونا باشد.
بنا بر آمار و ارقام، بیش از ۱۶۶ هزار نفر در آمریکا جان خود را بر اثر ابتلا به کووید – ۱۹ از دست داده اند که این رقم حدود ۲۲ درصد فوتی‌های کرونا در جهان است. در همین حال روز شنبه نیز یک هزار و ۲۲۰ مورد مرگ ناشی از کرونا در آمریکا گزارش شد.
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا به تازگی اعلام کرده است میزان ابتلا میان افراد کمتر از ۱۷ سال از ماه مارس افزایش داشته است و این امر خطری است که پیش روی جوانان و خانواده‌های آن‌ها همزمان با بررسی‌ها درباره امکان بازگشایی مدارس قرار دارد.
بنا بر اعلام این مرکز، در حالیکه این ویروس در میان افراد بزرگسال بسیار جدی و شایع است، امکان آلودگی کودکان در آمریکا به این ویروس هنوز مشخص نیست.
میت رامنی در مصاحبه روز جمعه خود اعلام کرد دولت در همان نخستین روز‌های همه گیری کرونا همه زنگ‌های هشدار را به صدا درنیاورد.
وی همچنین مقامات را به خاطر کوتاهی در مسئول دانستن دولت فدرال در توزیع تجهیزات حفاظت شخصی، تولید اقلام ضروری و نیز تعیین دستورالعمل‌هایی برای بخش‌های تجاری مقصر دانست.
رامنی خاطر نشان کرد از همان ابتدا دولت تمایل نداشت به ویروس کووید – ۱۹ به عنوان یک تهدید نگاه کند و به این اینکه این بیماری تا چه اندازه می‌تواند جدی شود توجهی نداشت. پیامد‌های کووید – ۱۹ بر کشور ما و چگونگی واکنش به آن بسیار، بسیار ناامیدکننده بوده است.
این نخستین بار نیست که رامنی دولت ترامپ را به سوء مدیریت در مهار شیوع کرونا متهم می‌کند.
وی اواسط مه مه از روند اولیه آزمایش کرونا توسط دولت انتقاد و اعلام کرد عملکرد دولت در ماه‌های فوریه و مارس چندان موفق نبوده و اقدامات درخور توجهی انجام نداده است.
دونالد ترامپ روز شنبه در کنفرانسی خبری از عملکرد دولتش در جلوگیری از همه گیری کرونا دفاع و اعلام کرد دولت وی به هنگام شیوه کووید – ۱۹ اقدام به تعطیلی اقتصاد کشور کرد و شمار مبتلایان به این بیماری به میزان قابل توجهی رو به کاهش گذاشته است.
بنا بر آمار و ارقام روزنامه واشنگتن پست، شمار مبتلایان و فوتی‌های کرونا در آمریکا در بیشتر موارد روندی ثابت طی روز‌های اخیر داشته است.
در همین حال هفت ماه پس از شناسایی نخستین مورد ابتلا به کووید-۱۹ در آمریکا، آزمایشات کرونا بسیار کمتر از آنچه کارشناسان برای شناسایی مبتلایان و جلوگیری از موارد جدید ابتلا کافی می‌دانند انجام می‌شود.
آمار و ارقام حاکی از آن است که این کشور از روز جمعه حدود ۷۴۷ هزار آزمایش را روزانه انجام داده است که این رقم از زمان اوج این آزمایشات که به حدود ۸۲۳ هزار مورد در اواخر ژوئیه می‌رسید کاهش نشان می‌دهد.
این کاهش از آنجا نشات می‌گیرد که بیماران مبتلا به کرونا و مقامات بهداشتی آمریکا از تاخیر یک هفته‌ای یا بیشتر اعلام نتیجه آزمایشات خبر داده اند؛ تاخیری که به گفته کارشناسان نقش مهمی در بی اثر شدن آزمایش‌ها برای مهار همه گیری کرونا داشته است.
شیوع کرونا در آمریکا آنچنان گسترده است که این کشور همچنان روزانه مرگ بیش از یک هزار نفر را بر اثر ابتلا به این بیماری گزارش می‌کند.
مقامات آمریکا روز شنبه از شناسایی ۵۷ هزار و ۱۲۰ مورد جدید ابتلا به کرونا در این کشور خبر دادند که تقریبا با ۵۶ هزار و ۵۵۵ مورد ابتلایی که شنبه هفته گذشته گزارش شده بود برابری می‌کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
الحاق ۸۷۴۰ هکتار از اراضی استان یزد برای طرح‌های مسکن
به زودی سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای در کشور راه اندازی می شود
تأکید فرماندار ماکو بر بازنگری فوری زیرساخت‌های جاده‌ای در پی افزایش تصادفات
کاهش تصادفات معطل تکمیل طرح
ساماندهی ۱۰ هزار و ۲۶۰ متقاضی جوانی جمعیت و تک واریزی در زنجان
امحای ۲۵۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در انبار‌های اموال تملیکی آذربایجان غربی
انتخابات؛ مسیر صیانت از نظام و هم‌افزایی برای اعتماد عمومی
جهش تولید زعفران در آذربایجان‌غربی؛ طلای سرخ شمال‌غرب کشور به بار نشست
160هزار خادم فعال
احیای تالاب‌ها باید در دستور کار باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۶ آبان ۱۴۰۴
واژگونی یک دستگاه خودروی پراید در محور مهاباد - میاندوآب
ارومیه، رتبه نخست تولید سیب در استان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ به افق ارومیه
برگزاری جلسه کمیسیون ماده ۵ آذربایجان‌غربی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پیرغلامان حسینی در آستان سلطان طوس
برگزاری دومین جشنواره هفته نگارگری تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شیراز لرزید
هوای اصفهان سالم شد
توصیه‌های هواشناسی کشاورزی استان همدان
ختم ۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به سازش
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
تکذیب استعفای اعضای دولت
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
اطلاعیه دانشگاه تهران درباره حواشی رویدادی در دانشکدگان هنر‌های زیبا
بارش باران در مناطق مختلف خوزستان
بازی‌های همبستگی اسلامی، فربد تالشی هم به نیمه نهایی ساندا رسید
قاچاقچیان تامین کننده گازوئیل صنعت
فعالیت سامانه بارشی تا روز دوشنبه در استان کرمانشاه
محمدی: به نشان المپیک فکر می‌کنم
هادی ساعی: با شهامت به این جوانان میدان دادیم
بدون تعارف با رئیس سازمان هواشناسی کشور
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۴ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
تنش در روابط چین و ژاپن  (۱ نظر)