• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۰۷۴۲
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۹
مرکزی » اجتماعی
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور؛

در جنگ فرهنگی در حال پیروز شدن هستیم

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور گفت: ما در جنگ فرهنگی در حال پیروز شدن هستیم و فتوحات بزرگی در پیش داریم.

در جنگ فرهنگی در حال پیروز شدن هستیم

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ حجت‌الاسلام محمد قمی در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی در اراک گفت: مقام معظم رهبری فرمودند: ما در جنگ فرهنگی در حال پیروز شدن هستیم و فتوحات بزرگی در پیش داریم.

او افزود: در این دوران فتوحاتی در حوزه فرهنگی از جریان حق و مستضعفین دیده می‌شود که جای اعجاز و تحلیل دارد و کسانی که نمی‌پذیرند توانایی درک موضوع را ندارند.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور گفت: دوره دشوار و پیچیده‌ای از نبرد فرهنگی را سپری می‌کنیم و دشمنان، همان شیاطین بزرگ بیش از پیش فعالیت دارند و می‌دانیم که تا آخر الزمان ابلیس به کفر می‌پردازد بنابرین نباید صدمات و اشکالات کار نادیده گرفته شود به همین سبب اهالی فرهنگ، روحانیت و طلبه‌ها بیش از همه باید به خود سخت بگیرند و با نظام محاسبه دقیق توحیدی که به برکت مجاهدت شهدا بوده باید در این مسیر حرکت کنند.

حجت الاسلام قمی بیان کرد: مبارزه پیچیده شده و اگر اراده پولادینی داشته باشیم فتوحات بزرگی ایجاد می‌شود به همین سبب در ابتدا باید مشکلات مردم برطرف شود و اگر مسائل و مشکلات به وسیله فعالان فرهنگی برطرف شود تاثیر بیشتری دارد.

او در ادامه افزود: دشمن در دهه ۷۰ از تمام تلاشش را برای ضربه زدن به فرهنگ ملت ایران استفاده کرد، اما در نهایت شهدای مدافع حرم مانند شهید محسن حججی از نسل جدید برای اعتلای آرمان‌های انقلاب جان خود را تقدیم کردند که این مهم به تعبیر رهبر معظم انقلاب یک فتح بزرگ است که در نتیجه درک و فهم درست از آموزه‌های دینی به‌دست آمده است.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور گفت: استان مرکزی افراد بزرگی از جمله امام (ره) و سرمایه‌های انسانی بزرگی پرورش داده بنابراین در زمینه فرهنگی باید اتفاقات فرهنگی بزرگی انجام شود و امیدواریم پیش گامی از این استان از پرچمداران فرهنگی داشته باشیم.

حجت الاسلام قمی افزود: اهتمام فعالان فرهنگی و مبلغان موثر استان مرکزی باید هرچه بیشتر در مسیر فرهنگی شناخته شود و حرکات برنامه‌ها و جریانات فرهنگی و انقلابی بیش از گذشته انجام می‌شوند و به میزانی که اهتمام فرهنگی به ما منتقل شود به قدر بضاعت حمایت می‌کنیم.

مدیرکل سابق تبلیغات اسلامی استان مرکزی هم در این مراسم گفت: تلاش کردیم تا در اقدامات و برنامه‌ها جهت‌گیری ویژه‌ای نداشته باشیم و به اندازه امکانات و ظرفیت‌ها این کار را انجام دادیم.

حجت‌الاسلام قربانپور افزود: همچنین تلاش کردیم تا در استان منفعل عمل نکنیم و جایگاه کارشناسی را عرضه کنیم که باوجود همه مشکلات و امکانات در برنامه‌های مختلف همکاری داشتیم و مشارکت در برنامه و همکاری با جریان هدایت انقلاب اسلامی توانست ما را به اهداف برساند.

در پایان این مراسم حجت‌الاسلام مهدی عباسی به عنوان مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی معرفی و از ۷ سال خدمات حجت‌الاسلام صفر قربان‌پور قدردانی شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واگذاری بنای تاریخی حمام قپان شاهین‌دژ به میراث‌فرهنگی آذربایجان غربی
بهره‌برداری از ۱۹ طرح عمرانی در خوروبیابانک
پس از ۸ سال وقفه؛ احیای معدن آهک هیدراته شاهین دژ آغاز شد 
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
آغاز عملیات اجرایی احداث واحد تولیدی سرم‌سازی در شاهین دژ 
شاهین‌دژ کانون ظرفیت‌های توسعه و سرمایه‌گذاری است
تحول در روستای رباط قره بیل گرمه
عملیات اجرایی کشتارگاه صنعتی طیور شاهین دژ آغاز شد
مشارکت مردم، مهم‌ترین شاخص انتخابات پیش رو است
کودک گمشده گمیشانی بااقدام به موقع پلیس به آغوش خانواده بازگشت
تامین ۲۳ دستگاه آسانسور برای مساکن مهر شاهین‌دژ
جشن نیمه شعبان در مسجد تخریب شده به دست تروریست‌ها
دستیابی به صادرات ۱۰ میلیارد دلاری مس تا دو سال آینده
برپایی اولین نمایشگاه مهدویت و انقلاب اسلامی در صومعه سرا
ثبت ۳۷.۸ میلی متر باران در ایستگاه قنبر باغی خراسان شمالی 
موج جدید بارشی در راه جنوب غرب خوزستان
استقبال مردم عباس‌آباد از اهدای خون 
بهره برداری از ۱۲۰ پروژه گازرسانی گیلان به مناسبت دهه مبارک فجر
بازگشایی گردنه چری در چهارمحال و بختیاری
اعطای زمین رایگان به ۷۰۰ خانواده مازندرانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)