• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۰۰۰۶
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۷
بین الملل
هشدار پزشکان به پیامدهای تداوم بحران کرونا

افزایش افسردگی و خودکشی در آمریکا در اثر بحران کرونا

براساس پیش بینی مراکز تحقیقاتی در آمریکا در صورت ادامه شرایط کنونی، ۷۵ هزار آمریکایی درمعرض افسردگی شدید و اقدام به خودکشی قرار دارند.

افزایش افسردگی و خودکشی در آمریکا در اثر بحران کرونابه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛  پیامدهای محدودیت‌ تماس با دیگران و همچنین نگرانی‌های مالی ناشی از شیوع کرونا بر زندگی بسیاری از شهروندان آمریکا سایه افکنده است. دانشمندان آمریکا نسبت به افزایش پدیده خودکشی و مصرف مواد مخدر در آن کشور هشدار داده‌اند.

تاثیرات شیوع بیماری کووید-۱۹ باعث به مخاطره  افتادن سلامت روح و روان بسیاری از مردم شده است. این موضوع در مورد آن دسته از کسانی که حتی پیش از شروع بحران کرونا از مشکلات روحی رنج می‌بردند، شدیدتر از سایرین است.

سایت "تاگس‌شاو" وابسته به شبکه یک تلویزیون آلمان با انتشار گزارشی از واشنگتن به پیامدهای روحی و روانی بحران کرونا بر مردم آمریکا پرداخته است.

وحشت از بیکاری و مشکلات مالی

ظرف هفته‌های گذشته بسیاری از شهروندان آمریکا نگران وضعیت مالی و شغلی خود شده‌اند. نگرانی که به تردیدهای آنان دامن زده است.

از اواسط ماه مارس، در ارتباط با شیوع کرونا، در اکثر ایالت‌های آمریکا محدودیت‌های ناظر بر تردد و فعالیت اعمال شد.

در همین رابطه، شمار بیکاران به گونه‌ای باورناکردنی افزایش یافت. بیکاری در آمریکا که پیش از بحران کرونا در حدود سه و نیم درصد بود، یکباره به ۱۵ درصد رسید.

همین موضوع به نگرانی‌های مالی و شغلی مردم دامن زد. دانشمندان علوم اجتماعی آمریکا پیش بینی کرده‌اند که در سال‌های پیش‌رو، احتمال می‌رود تا ۷۵ هزار نفر از شهروندان آمریکا در اثر زیاده‌روی در مصرف الکل و مواد مخدر یا اقدام به خودکشی جان خود را از دست بدهند.

جک وستفال، مدیر مرکز رابرت گراهام در واشنگتن یکی از کسانی است که در مطالعات مربوط به تاثیرات روحی و روانی ناشی از بحران کرونا مشارکت کرده است.

بیکاری و نگرانی‌های مالی در شمار اصلی‌ترین عوامل اقدام به خودکشی هستند. جک وستفال معتقد است که قطع تماس و رابطه با سایرین نیز در مرحله دوم از جمله عواملی به شمار می‌آیند که به وسوسه خودکشی در بین شهروندان دامن می‌زنند.

وستفال گفته است که در آمریکا آمار مربوط به خودکشی هیچ‌گاه  در چنین سطحی نبوده است. این پژوهشگر البته بر این باور است که این موضوع تنها به آمریکا محدود نمی‌شود و می‌توان موارد مشابه آن را در دیگر کشورها نیز مشاهده کرد.

افزایش افسردگی و خودکشی در آمریکا در اثر بحران کروناافزایش خشونت خانگی

جک وستفال در عین حال اعلام کرده است که بسیاری از شهروندان آمریکا نگران ابتلای خود یا یکی از اعضای خانواده خود به بیماری کووید-۱۹ هستند.

همین نگرانی تاثیرات مخربی بر روح و روان مردم بر جای می‌نهد. به باور وستفال، تاثیرات مخرب و منفی برخاسته از بحران کرونا برخی از لایه‌های اجتماعی در آمریکا را بیش از سایرین تهدید می‌کند. به عنوان نمونه سیاهپوستان و شهروندانی که از کشورهای آمریکای لاتین آمده‌اند، بیش از سفیدپوستان در معرض چنین تهدیدی قرار دارند.

وستفال علت این موضوع را در وضعیت مالی و شغلی این دسته از شهروندان آمریکا دانسته و تاکید کرده است که خطر از دست دادن شغل و بیکار شدن در بین این گروه از شهروندان بیش از سایر شهروندان آمریکا است.

بر اساس آمار منتشر شده، میزان خشونت خانگی در اثر بحران کرونا در آمریکا حدود ۷۸ درصد افزایش یافته است.

بر این موارد می‌توان اختلال در سیستم تغذیه شهروندان، افسردگی، منزوی شدن و زیاده‌روی در مصرف مواد مخدر را نیز افزود.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
امدادرسانی به مصدومان حادثه رانندگی درمحور سامان به پل زمانخان
استفاده از روش‌های نوین آبیاری برای مقابله با تغییرات اقلیمی
بهشت منجمان با تاریک ترین آسمان دنیا در کویر سه قلعه
مادورو خطاب به واشنگتن:، چون نمی‌توانید بهانه سلاح کشتار جمعی بیاورید، داستان‌های دروغ می‌سازید
آرزوی شهید طهرانی‌مقدم درباره نابودی رژیم صهیونیستی تحقق خواهد یافت
رونق صنعت و اشتغال با تولیدکننده اداوت کشاورزی در مازندران
سرزمین وحی میزبان زائران کهگیلویه و بویراحمد
حمایت یک میلیاردو ۳۸۱ میلیون تومانی از طرح‌های حوزه فناوری استان
تصادف مرگبار پراید در اراک؛ راننده ۶۰ ساله جان باخت
آغاز رزمایش ۲۰۰ هزار نفری ونزوئلا
صنایع از پساب استفاده کنند؛ آب کشت پاییزه تامین می شود
پیروی نکردن از سلطه، پیام بیداری جهانی
لی: ترکیب تیم برای رویداد‌های پیش رو تغییر می‌کند
ممنوعیت اخراج کارمندان با سه فرزند و مادران باردار
ویژه‌های هفته کتاب و کتاب‌خوانی از شبکه ۴ سیما
ایران در مسیر تبدیل شدن به هاب تامین غذای منطقه است
توزیع ۱۳۰ بسته تجهیزات ورزشی در مدارس محروم آبادان
دستگیری ۴ سارق خودرو و کشف ۵ دستگاه خودروی مسروقه در کمیجان
طول بزرگراه‌های در حال احداث کشور به ۷۸۰۰ کیلومتر رسید
برگزاری مسابقات قرآن و عترت بسیج در خلیفان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
پیگیری مشکلات نوبت دهی الکترونیکی بیمارستان‌ها
خبر‌هایی از حیاط دولت در مصاحبه وزرا با خبرنگاران
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۴ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)