• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۷۰۷۴
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۷
بین الملل » غرب آسیا
با ارسال نامه‌ای به وزارت خارجه آمریکا

درخواست کنگره برای بازنگری در روابط با ریاض

پس از شکایت سعد الجبری، مقام ارشد اطلاعاتی پیشین عربستان علیه ولیعهد عربستان، برخی اعضای کنگره آمریکا خواهان بازنگری کلی در روابط واشنگتن با ریاض هستند.

  به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره، برخی اعضای کنگره آمریکا خواهان بازنگری کلی در روابط واشنگتن با ریاض هستند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وزارت خارجه آمریکا به نامه‌ای که برخی اعضای کنگره آمریکا ماه گذشته نگاشته و از دونالد ترامپ خواسته بودند که برای آزادی فرزندان سعد الجبری تلاش کند پاسخ داد.
در نامه وزارت خارجه آمریکا که به امضای رایان گلدهل معاون وزیر خارجه آمریکا رسیده بود آمده است سعد الجبری شریکی قابل تقدیر برای دولت آمریکا است و برای تأمین امنیت آمریکایی‌ها و عربستانی‌ها به صورت تنگاتنگی با ما همکاری داشته است.
نامه وزارت خارجه آمریکا می‌افزاید سعد الجبری سال‌ها در زمینه مبارزه با تروریسم شریک سفارت آمریکا در ریاض بوده است و دولت آمریکا قدردان این مساله است.
وزارت خارجه آمریکا از فعالیت‌هایی که گفته می‌شود منجر به فرار سعد الجبری به کانادا شده است ابراز نگرانی کرد.
وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد درباره هرگونه اتهامی در مورد سوءرفتار علیه سعد الجبری باید با شفافیت و از طریق دستگاه قضایی تحقیق صورت گیرد، و هرگونه اعمال فشار علیه افراد خانواده وی غیر قابل پذیرش است.
در نامه وزارت خارجه آمریکا آمده است این نهاد بار‌ها از مقامات عربستانی خواسته است درباره بازداشت فرزندان سعد الجبری توضیح دهند.
خبرنگار شبکه تلویزیونی الجزیره عربی گزارش داد پس از شکایت سعد الجبری علیه محمد بن سلمان ولیعهد عربستان واکنش‌ها در واشنگتن به اتهام محمد بن سلمان ابراز نگرانی، یا ابراز خشم یا محکومیت این اقدام بوده است.
بر این اساس پاتریک لیهی سناتور دموکرات خواهان بازنگری در روابط آمریکا با عربستان شد و نامه‌ای به وزارت خارجه آمریکا نگاشت و از این وزارتخانه خواست با اعمال فشار بر ریاض زمینه آزادی فرزندان سعد الجبری فراهم آورد.
وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به این نامه اعلام کرد در خصوص آنچه سختگیری علیه الجبری و خانواده وی خوانده می‌شود نگران است.
در بیانیه وزارت خارجه آمریکا آمده است هرگونه اعمال فشار علیه خانواده الجبری غیرقابل پذیرش است.
فرزندان سعد الجبری امیدوارند که این واکنش‌ها به کابوسی که سال‌ها است بر سر آن‌ها سایه افکنده پایان دهد.
خالد سعد الجبری فرزند سعد الجبری گفت: طی سه سال گذشته ما تمامی راه‌های دیپلماتیک آرام و راه‌های مصالحه ممکن را بکار گرفته ایم، اما همه این راه‌ها بی فایده بوده است و در نهایت مجبور شدیم که برای تحقق بازخواست و عدالت به دادگاه فدرال آمریکا متوسل شویم. امیدواریم که این اقدام ما منجر به پایان یافتن درد و رنج عمر و ساره برادر و خواهر من شده و آن‌ها آزاد شوند و همگی دور هم جمع شویم و مشکلات خانواده پایان یابد.
پیش بینی می‌شود که این خشمی که به وجود آمده باعث افزایش فشار‌های کنگره بر کاخ سفید و بویژه دونالد ترامپ حامی همیشگی روابط واشنگتن با ولیعهد عربستان شود.
در دادگاه فدرال آمریکا شکایت سعد الجبری علیه محمد بن سلمان و تیم وی مطرح شده است. در پایتخت آمریکا بازتاب این شکایت به گوش می‌رسد و باعث خشم قانونگذاران آمریکا و نگرانی وزارت خارجه این کشور شده است. بازتاب این شکایت، درخواست برای بازنگری روابط آمریکا با عربستان است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازدید استاندار چهارمحال و بختیاری از مزرعه الگویی ۶۰ هکتاری در شهرکرد
برد چادر ملوی اردکان با طعم شیرین صدر نشینی
برداشت انار از سطح باغات سروآباد
صدور احکام بزرگترین پرونده فساد فوتبال ترکیه
اطلاعیه تغییر مسیر موقت خط تندرو یک اتوبوسرانی
تشییع پدر شهیدان محمد علی و رجبعلی کاظمی
ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی در آذربایجان غربی با «رادیو کتاب»
روسیه: روابط مسکو و تهران توسعه خواهد یافت
بهره مندی یک هزار گردشگر سلامت از خدمات بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد
احتمال تثبیت شاخص کل بورس بالای ۳ میلیون واحد
نساجی و شهرداری به دنبال برد در لیگ دسته یک فوتبال
قرعه‌کشی تامین اجتماعی شگرد جدید کلاهبردی سایبری
فریاد مرگ بر اسرائیل همزمان با حضور تیم مکابی تل آویو در انگلیس
امروز نیازمند انسجام میان دولت‌ها و ملت‌های اسلامی هستیم
تعزیر فروشگاه لوازم خانگی متخلف در ارومیه
توقیف شناور حامل ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های خلیج فارس
نخستین شکست تیم فوتبال برق شیراز در لیگ دسته دوم فوتبال کشور
خدمت سلامت پیش از اقامه نماز جمعه + فیلم
مراکز خرید مهاباد میزبان مسافران وگردشگران
ضبط (نفت گاز ) قاچاق در پیرانشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)