• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۵۹۰۹
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۹
ورزشی » فوتبال و فوتسال
قرنطینه تمام شد، از فردا با تیم تمرین می کنم؛

بیرانوند: دوست داشتم در جشن قهرمانی پرسپولیس شرکت می کردم

دروازه بان ایرانی تیم رویال آنتورپ بلژیک گفت: قهرمانی را به همه پرسپولیسی ها تبریک می گویم، خیلی دوست داشتم در جشن قهرمانی حاضر بودم.

بیرانوند: دوست داشتم در جشن قهرمانی پرسپولیس شرکت می کردمعلیرضا بیرانوند در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما در خصوص شرایط خودش در بلژیک گفت: خدا را شکر دوران قرنطینه و تست های پزشکی تمام شد و از فردا می توانم در تمرینات گروهی تیم شرکت کنم. امیدوارم نماینده شایسته ای برای فوتبال ایران در تیم آنتورپ باشم و بتوانم برای کشورم افتخار آفرینی کنم.

وی ادامه داد: تیم ما شنبه هفته آینده در فینال جام حذفی بلژیک به مصاف کلوب بروخه می رود و در صورتی که در فینال حریف را شکست دهیم، تیم ما مستقیم به مرحله گروهی لیگ اروپا راه خواهد یافت در غیر اینصورت باید در مرحله پلی آف این رقابتها حاضر شویم.

بیرانوند در پاسخ به این سوال که آیا می تواند در این بازی برای تیمش به میدان برود یا خیر؟ گفت: متاسفانه در این بازی تیم ما نمی تواند از بازیکنان جدیدش استفاده کند اما امیدوارم سایر همبازیانم در این بازی موفق باشند و بتوانیم قهرمان جام حذفی شویم.

دروازه بان تیم ملی فوتبال کشورمان در ادامه گفت: حالا که نمی توانم در بازی فینال جام حذفی بلژیک حضور داشته باشم بیش از گذشته دلم می خواست که در پرسپولیس می ماندم و با این تیم جشن چهارمین قهرمانی متوالی را در کنار سایر بازیکنان می گرفتم؛ اما مجبور بودم به خاطر قراردادم به بلژیک بیایم و در تست های پزشکی شرکت کنم؛ به همه پرسپولیسی ها قهرمانی را تبریک می گویم و امیدوارم سالهای آینده هم این قهرمانی ها ادامه داشته باشد.

وی درباره پرداخت پاداش قهرمانی باشگاه پرسپولیس گفت: شنیدم که باشگاه قرار است پاداش قهرمانی را به من پرداخت کند، از این بابت خوشحالم و امیدوام این کار هرچه زودتر انجام شود و همه بازیکنان که در این سالها برای پرسپولیس افتخار آفرینی کردند به حقشان برسند. من هنوز 40 درصد از مبلغ قراردادم از باشگاه پرسپولیس به اضافه آپشن های قراردادم باقیمانده و منتظرم مسئولان باشگاه پرسپولیس در این مورد نیز به تعهداتشان عمل کنند.

فیفا امروز آی تی سی بیرانوند را برای باشگاهی بلژیکی صادر کرد؛ وی در این رابطه گفت: بله خوشبختانه امروز آی تی سی من رسید و باقیمانده طلب باشگاه پرسپولیس که 550 هزار دلار است از طرف باشگاه آنتورپ پرداخت می شود.

بیرانوند ادامه داد: متاسفانه یکی از رسانه ها از قول من نوشته بود که می خواهم طلبم را از پولی که قرار است آنتورپ به پرسپولیس پرداخت کند، کم کنم. اما من این موضوع را تکذیب می کنم. این پول حق باشگاه پرسپولیس است و به صورت کامل به باشگاه پرداخت می شود. امیدوارم مسئولان باشگاه پرسپولیس هم برای پرداخت مطالبات من اقدام کنند.

دروازه بان تیم ملی کشورمان و باشگاه آنتورپ بلژیک در پایان گفت: از اوایل شهریور لیگ بلژیک شروع می شود. امیدوارم همانگونه که درون دروازه تیم ملی فوتبال دعای فوتبالدوستان ایرانی پشت سر من بود، اینجا هم همه فوتبالدوستان ایرانی برای موفقیت من دعا کنند زیرا من اکنون به عنوان نماینده فوتبال ایران در آنتورپ حضور دارم و تمام هدفم سربلندی فوتبال ایران است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری چهارمین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج در لنده
درخشش دانش آموزان خراسان جنوبی در جشنواره پژوهشگران
آغاز ثبت سفارش ثبت سفارش برنج، جو و ذرت از فردا
آغاز توزیع علوفه و دان برای حیات وحش در برخی شهرستان‌های خراسان جنوبی
توزیع بیش از پنجاه و یک هزار تن نهاده‌های دامی درخراسان شمالی
حضور داور چهارمحال و بختیاری در دوره داوری درجه یک اسکیت کشور
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (یازدهم آذرماه ۱۴۰۴)
مسابقات بین‌المللی اسکی؛ ناکامی ۲ نماینده ایران در مارپیچ کوچک
درخشش اصفهانی‌ها در مسابقات جهانی کیوکوشین ماتسوشیما
۵ هزار نخ سیگار قاچاق در سملقان کشف شد
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان و شاهرود
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (یازدهم آذر ۱۴۰۴)
معرفی ۲ رقم جدید نخود دیم پاییزه
گلایه شهروند خبرنگار شوط از وضعیت راه روستایی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آذر
شکوه ایثار ، مراسمی برای مادران و همسران شهدای جاویدالاثر زنجان
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
پرداخت ۸.۵ میلیارد تومان تسهیلات به بافندگان مستقل زنجانی
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
ماجرای یک پیام!
اصلاح سهمیه سوخت و سوالات فراوان مردم
نارکو تروریسم؛ بهانه تازه واشینگتن برای فشار بر کاراکاس
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۴ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
جانباز سرافراز محمود باقری گزنی به همرزمان شهیدش پیوست  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)