ساکنان سرزمين هاي اشغالی، نتانیاهو و کابینهاش را مقصر اصلی وخیم شدن وضعیت شیوع ویروس کرونا و بحران اقتصادی در فلسطین اشغالی معرفی کردند.
بر این اساس، تظاهراتکنندگان با مسدود کردن خیابانها، نوشتههای: ارتشاء، کلاهبرداری و خیانت در امانت (اشاره به پروندههای فساد نتانیاهو) و جُرموزیر Crime Minister به جای کلمه نخستوزیر Prime Minister حمل کرده و شعارهایی علیه فساد وی سر دادند.
علاوه بر این نوشتهها تظاهر کنندگان به طرح اشغال سی درصدی کرانه باختری، افزایش اختیارات نیروهای امنیتی به بهانه مقابله با ویروس کرونا و تقابل نتانیاهو با دستگاه قضایی در پروندههای فساد نیز واکنش نشان دادند.
برخی از معترضان نيز پرچم فلسطین را مقابل محل کار بنیامین نتانیاهو بالا بردند که با خشم نتانیاهو مواجه شدند و وی این اقدام را مایه ننگ صهيونيست ها توصیف کرد.
پلیس رژیم صهیونیستی نیز که ابتدا قصد داشت جمع تظاهر کنندگان را متفرق کند و با آنان برخورد داشته باشد پس از مواجه شدن با جمع کثیر معترضان راه به جایی نبرد.
این چندمین تظاهرات متوالی در تل آویو است در هفتهی گذشته نیز معترضان با تجمع در مقابل محل اقامت نتانیاهو که جمعشان قریب ۳ هزار نفر تخمین زده شده است علیه فساد وی دست به اعتراض زدند. در بین تظاهراتکنندگان، «موشه یعلون» وزیر جنگ پیشین رژیم صهیونیستی و یک نماینده کنست نیز حضور داشتند.
همچنین در تظاهراتهای دیگری نیز ساکنان تل آویو به قانون ویروس کرونا که توسط نتانیاهو وضع شده بود اعتراض کردند چرا که نتانیاهو را متهم به سوءاستفاده از شرایط پیش آمده در پی همهگیری ویروس کرونا به سود منافع سیاسی خود میدانند.
پیش از آن نیز ساکنان تل آویو برای مخالفت با طرح الحاق کرانه باختری به اراضی اشغالی دست به تظاهرات زدند و مخالفت خود را با این مسئله اعلام کردند تظاهر کنندگان از کابینه تلآویو خواستند به جای طرح اشغال، با امضای توافق صلح با فلسطینیها موجبات بازگشت ثبات به منطقه را فراهم کند.
تظاهرات دنباله دار هر هفتهای به شدت نتانیاهو را با چالش رو به رو کرده است، اسراییل که پیش از این با بحران نفرت جهانی مواجه بود حال با اعتراضات و تجمعات ساکنان تل آویو علیه سیاستهای نادرست و عملکرد نامناسب از درون نیز بسیار متزلزل است و همین امر موجب شده تا اداره رژیم صهیونیستی برای نتانیاهو با مشکلات فراوانی رو به به رو باشد.