• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۶۵۹۷
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۹
قم » اجتماعی

ممنوعیت برگزاری مراسم عزا، عروسی و جشن در قم

ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان قم در جلسه امروز خود، برگزاری هرگونه مراسم و تجمع در تالارها، اماکن و منازل را ممنوع اعلام کرد.

ممنوعیت برگزاری مراسم عزا، عروسی و جشن در قمبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، بهرام سرمست، استاندار در جلسه امروز ستاد پیشگیری هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان، گفت: برگزاری هرگونه مراسم و تجمع در تالارها، اماکن و حتی منازل ممنوع است.
سرمست با اشاره به گزارش‌های دانشگاه علوم پزشکی در روند شیوع کرونا در استان، گفت: طبق این گزارش‌ها برگزاری مراسم‌های جشن، عروسی و ترحیم در چند هفته اخیر یکی از دلایل عمده شیوع کروناست و به همین دلیل دستگاه قضایی، نیروی انتظامی و اصناف با افرادی که این مصوبه را اجرا نکنند، برخورد خواهند کرد.
استاندار با اشاره به برخی از پیش بینی‌ها برای وخیم‌تر شدن شیوع کرونا در استان گفت: اتخاذ چنین تصمیم‌هایی برای متوقف کردن شیوع بیماری و جلوگیری از قرمز شدن وضعیت استان و حفظ سلامت شهروندان است.
سرمست گفت: بعد از تعطیلات عید فطر و بازگشایی تدریجی اصناف و اماکن، حساسیت‌های عمومی نسبت به این بیماری فروکش کرد، در حالی که اساسا این بیماری قابل پیش بینی نیست و دائما در حال تغییر رفتار و جهش است.
وی به مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا در خصوص الزام استفاده از ماسک در مراکز تجمع و مکان‌های سرپوشیده اشاره کرد و گفت: برای تامین ماسک مورد نیاز شهروندان معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار باید با همکاری واحد‌های تولیدی، صنفی و صنعتی جدید اهتمام بیشتری به خرج دهد تا نهایتا هفته آینده، حجم ماسک‌های تولیدی استان را به ۲۵۰ هزار عدد ماسک در روز برساند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان هم در این جلسه گفت: در حال حاضر ۵۰ درصد از کسانی که تست کرونا می‌دهند، مبتلا به این ویروس هستند.
دکتر قدیر با اشاره به اینکه روز گذشته از ۱۰۰ تست کرونا از بیماران مبتلا یا مشکوک ۵۰ نفر کرونا مثبت بودند، افزود: در ماه قبل تنها تست ۱۵ درصد از کسانی که تست کرونا می‌دادند مثبت می‌شد.
وی به جهش ویروس کرونا در هفته‌های اخیر اشاره کرد و گفت: میزان سرایت این بیماری ۳ تا ۹ ماه برابر افزایش داشته و بسیاری از مبتلایان به کرونا به شکل دسته جمعی مبتلا شده اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استفاده از ماسک، شستن دست‌ها و رعایت فاصله گذاری اجتماعی را تنها راه شکست این بیماری عنوان کرد و گفت: درحال حاضر مشاهده افزایش ۴ برابری این بیماری بین افراد غیربومی استان، مسافران و کسانی هستیم که در چند هفته اخیر به خارج از استان سفر کرده اند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار نیز در این جلسه از توزیع روزانه ۱۰۰ هزار عدد ماسک در داروخانه‌های استان خبر داد و گفت: در حال حاضر ۱۴ واحد صنفی و صنعتی تولید ماسک در استان فعال هستند و روزانه ۱۵۰ تا ۱۶۰ هزار عدد ماسک تولید می‌کنند.
غضنفری تامین مواد اولیه را اصلی‌ترین مشکل در تولید ماسک مورد نیاز استان دانست و افزود: تنها ۲ کارخانه در کشور برای تهیه مواد اولیه‌ی لازم برای تولید ماسک وجود دارد که این موضوع باعث محدودیت‌های زیادی می‌شود.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بانویی در خط مقدم علم ژنتیک
دستگیری عاملان آتش سوزی کامیون خدماتی شهرداری در لنگرود
اوسمار: پرسپولیس کار سختی دارد
شتابگر روی آنتن شبکه قزوین
آشنایی دختران یزدی با رویداد‌های انقلاب 
بهره‌ برداری و آغاز عملیات اجرایی طرحهای برق‌ رسانی در خراسان رضوی
اجتماع بزرگ منتظران ظهور در زاهدان
اخبار گوناگون از مناطق مختلف کردستان
حمایت استادان دانشگاه های استان از رهبر معظم انقلاب اسلامی
برگزاری جشن نیمه شعبان در حسینیه علیای شهر کدکن
پایان کار تیم ملی اسنوکر با دو مدال برنز در قهرمانی آسیا
روایتی از زندگی شهید مدافع امنیت قاسم کردلو یگانه
بهره برداری از چهار طرح بزرگ صنعتی و محیط زیستی در خوزستان با مشارکت وزارت دفاع
افتتاح واحد تولید روغن موتور در شهرک شکوهیه قم
بارش برف در شهرستان کوهرنگ
کارخانه سیمان سفید ازنا آماده افتتاح
پیام تسلیت استاندار یزد در پی درگذشت پیشکسوت صداوسیما
نیمه شعبان یاد آور ایثار سربازان گمنام امام زمان (عج)
رضایت دشمنان ایران، فقط با نابودی ملت ایران ممکن است
کاهش دما و پدیده مه گرفتگی در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
ثبت ترافیک سنگین برای ۳ آزادراه کشور
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
رسیدگی به مشکلات اصناف و بازاریان در دستور کار قوه قضائیه
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)