• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۱۱۰۳
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۷
بین الملل » آمریکا
تحليل فرانس ۲۴ از خروج آمريکا از سازمان جهانی بهداشت

خروج از سازمان جهانی بهداشت با هدف پنهان کردن ناتوانی‌ها

از نظر بسیاری از آمریکایی ها، خروج آ​مریکا از سازمان جهانی بهداشت، با هدف پنهان کردن ناتوانی‌های دونالد ترامپ در اداره بحران سلامت مطرح شده است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ شبکه تلویزیونی فرانس بیست و چهار اعلام کرد: در آمریکا در عرض ۲۴ ساعت ۶۰ هزار مورد جدید ابتلا به ویروس کووید-۱۹ شناسایی شد. این کشور مجددا به رکورد تازه‌ای دست یافته است. تعداد کل مبتلایان در آمریکا از ۳ میلیون نفر گذشته است. این در حالی است که دونالد ترامپ این ارقام را به تعداد بالای تست کرونا نسبت داده است. وی روند رسمی خروج آمریکا از سازمان جهانی بهداشت را آغاز کرد. ترامپ این سازمان را متهم می‌کند که در رابطه با ویروس کرونا دیر وارد عمل شده است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
گزارشگر این شبکه گفت: آمریکا در بحبوحه شیوع بیماری همه گیر ویروس کرونا، از سازمان بهداشت جهانی خارج شد. این در حالی است که شورای ویژه بحران ویروس کرونا که ترامپ تشکیل داده، اعلام کرده که آمریکا تا زانو در همه گیری فرو رفته است. تاکنون بیش از ۱۳۰ هزار نفر در آمریکا بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان باخته اند. دونالد ترامپ در ماه مه گذشته از نفوذ بسیار گسترده چین بر سازمان بهداشت جهانی انتقاد کرد. وی پس از آن که خواستار اصلاحات در سازمان جهانی بهداشت شد، پایان مشارکت ۴۰۰ میلیون دلاری ​آمریکا در تامین بودجه سالیانه این سازمان را اعلام کرد.
فرانس بیست و چهار بخشی از سخنان دونالد ترامپ را پخش کرد. ترامپ در تشریح این تصمیم خود گفت: برای این که آن‌ها (مقامات سازمان جهانی بهداشت) در انجام اصلاحات درخواست شده و به شدت ضروری، شکست خوردند. ما به روابط مان با آن پایان می‌دهیم و این پول را برای مسایل اضطراری سلامت عمومی جهانی صرف خواهیم کرد.
گزارشگر ادامه داد: البته این اولین باری نیست که دونالد ترامپ به نهاد‌های بین المللی حمله می‌کند. فرانس بیست و چهار بخشی از سخنان پاسکال بونیفاس کارشناس مسایل بین المللی را پخش کرد.
وی گفت: دونالد ترامپ قبلا آمریکا را از یونسکو، توافق آب و هوایی پاریس و توافق هسته‌ای ایران خارج کرده بود. پس می‌بینید که وی کاملا عامدانه استراتژی بلندمدتی را برای حمله به چند جانبه گرایی و هر گونه اداره بین المللی چالش‌های بزرگ در پیش گرفته است.
گزارشگر ادامه داد: این تصمیم در جهان به ویژه در آمریکا به شدت مورد انتقاد قرار گرفته است. برخی از آمریکایی‌ها بر این باورند که این اقدام با هدف پنهان کردن ضعف ترامپ در اداره بحران سلامت انجام می‌گیرد.
سازمان ملل اعلام کرد که نامه خروج آمریکا از سازمان بهداشت جهانی را دریافت کرده است. اما اجرایی شدن این خواسته مستلزم صرف یک سال زمان است. این در حالی است که جو بایدن نامزد دموکرات‌ها برای انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر، وعده لغو این تصمیم پس از پیروزی در انتخابات را داده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فراخوان یازدهمین کنگره ملی شعر بسیج در زنجان
ممنوعیت تردد مرزنشینان از مرز تمرچین
نایب قهرمانی ورزشکار کردستانی در مسابقات پاراگلایدر
امضای تفاهم نامه آبرسانی به ۹۰۰ روستای دارای تنش آبی در آذربایجان غربی
کاهش ذخایر آب سد‌های استان بوشهر
دانشجویان امروز، افسران جنگ نرم فردا هستند
آسمانی شدن مادر شهید والامقام حسینعلی جعفری
صعود کوهنوردان قمی به قله شیرباد «بام خراسان»
حمایت از نخبگان ، دغدغه مشترک همه مسئولان
گره ترافیکی حرم حضرت عبدالعظیم و بازار قدیم ری باز می‌شود
دعوت چهار کشتی گیر نونهال کردستانی به اردوی تیم ملی
گشایش نمایشگاه کوچه‌های بنی‌هاشم در دیزج‌دیز خوی
برگزاری مسابقات ورزش های الکترونیک
۷۰۰ هزار نفر عوامل اجرایی در تدارک برگزاری انتخابات شورا‌ها
قاتل خاموش در میانه جان یک نفر را گرفت
اعلام ویژه برنامه‌های گرامیداشت هفته کتاب
دو خانه تاریخی دامغان به سرمایه‌گذار واگذار شد
آخرین قطعه لوله‌گذاری طرح انتقال آب به شهر‌های شمالی کرمان
مصدوم شدن 6 نفر در تصادف زنجیره‌ای اتوبان ذوب‌آهن
اعزام ۱۴۰۰ نفر از دانش آموزان آذربایجان غربی به مناطق عملیاتی جنوب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
پیگیری مشکلات نوبت دهی الکترونیکی بیمارستان‌ها
صدور موافقت اصولی راه‌اندازی یک طرح گردشگری در چهارمحال و بختیاری
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۴ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)