• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۸۹۹۵
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۹
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس
بر اساس آمار بانک مرکزی

تعداد چک‌های برگشتی کاهش یافت

حدود ۹۹۹ هزار فقره چک به ارزشی بالغ بر ۱۶۷ هزار میلیارد ریال در اردیبهشت ۹۹ در کل کشور برگشت داده شده که نسبت به ماه قبل از نظر تعداد ۱۰.۳ درصد کاهش و از نظر مبلغ ۲۸ درصد افزایش نشان می‌دهد.

تعداد چک‌های برگشتی کاهش یافتبه گزارش خبرگزاری صداو سیما، براساس تازه‌ترین آمار بانک مرکزی حدود ۸ میلیون فقره چک به ارزشی حدود ۱۳۵۸ هزار میلیارد ریال در اردیبهشت ۹۹ در کل کشور مبادله شد که نسبت به ماه قبل از نظر تعداد و مبلـغ به ترتیب ۳۰.۹ درصد و ۱۰۸.۳ درصد افزایش نشان می‌دهد؛ در ماه مورد گزارش در استان تهران بالغ بر ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار فقره چک به ارزشی بیش از ۶۹۸ هزار میلیارد ریال مبادله شد.
در اردیبهشت امسال ۵۰.۳ درصد از تعداد چک‌های مبادله‌ای کل کشور در سه استان تهران، اصفهان و خراسان رضوی مبادله شده است که به ترتیب با ۳۱.۹ درصد، ۱۰.۸ درصد و ۷.۶ درصد بیش‌ترین سهم را در مقایسه با سایر استان‌ها دارا بوده‌اند. همچنـین ۶۳.۹ درصد از ارزش چک‌های فوق در سه استان تهران (۵۱.۴ درصد)، اصفهان (۶.۵ درصد) و خراسان رضوی (۶ درصد) مبادله شده است که بیش‌ترین سهم را در مقایسه با سایر استان‌ها دارا بوده‌اند.

چک‌های وصولی
حدود ۷ میلیون فقره چک به ارزشی حدود ۱۱۹۱ هزار میلیارد ریال در اردیبهشت‌ماه ۹۹ در کل کشور وصول شد که نسبت به ماه قبل از نظر تعداد و مبلغ به ترتیب ۴۰.۱ درصد و ۱۲۸.۴ درصد افزایش نشان می‌دهد؛ از کل تعداد و مبلغ چک‌های مبادله شده در ماه مذکور به ترتیب ۸۷.۵ درصد و ۸۷.۷ درصد وصول شده است. درصـد تعـداد و مبلـغ چک‌های وصول شده در فروردین ماه ۱۳۹۹ به ترتیب معادل ۸۱.۷ درصد و ۸۰ درصد و در اردیبهشت‌ماه ۹۸ به ترتیـب برابر ۹۰.۹ درصد و ۹۰.۷ درصد بوده است.

بالغ بر ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار فقره چک به ارزشی بیش از ۶۲۰ هزار میلیارد ریال در اردیبهشت ماه ۹۹ در استان تهران وصول شد که از نظر تعداد ۸۷ درصد و از نظر ارزش ۸۸.۸ درصد از کل چک‌های مبادله‌ای وصول گردیده است. در ماه مذکور در بین سایر استان‌های کشور، بیش‌ترین نسبت تعداد چک‌های وصولی به کل چک‌های مبادله‌ای در استان، به ترتیب به استان‌های گیلان (۹۰.۹ درصد)، همدان (۹۰.۲ درصد) و کرمانشاه (۸۹.۶ درصد) اختصاص یافته است و استان‌های کهگیلویه و بویراحمد (۸۰.۲ درصد)، کردستان (۸۳.۵ درصد) و هرمزگان (۸۴.۱ درصد) پایین‌ترین نسبت تعداد چک‌های وصولی به کل چک‌های مبادله شده در استان را به خود اختصاص داده‌اند.

در ماه مورد بررسی در بین سایر استان‌های کشور، بیش‌ترین نسبت ارزش چک‌های وصولی به کل ارزش چک‌های مبادله‌ای در استان به ترتیب به استان‌های البرز و گیلان (هر کدام ۹۰.۴ درصد)، همدان (۸۹.۴ درصد) و آذربایجان غربی (۸۸.۲ درصد) اختصاص یافته است و استان‌های خراسـان جنوبی (۷۸.۶ درصد)، خراسان شمالی (۸۰.۶ درصد) و کهگیلویه و بویراحمد (۸۱.۵ درصد) کم‌ترین نسبت ارزش چک‌های وصولی به کل ارزش چک‌های مبادله شده در استان را بـه خود اختصاص داده‌اند.

چک‌های برگشتی
حدود ۹۹۹ هزار فقره چک به ارزشی بالغ بر ۱۶۷ هزار میلیارد ریال در اردیبهشت ماه ۹۹ در کل کشور برگشت داده شده است که نسبت به ماه قبل از نظر تعداد ۱۰.۳ درصد کاهش و از نظر مبلغ ۲۸ درصد افزایش نشان می‌دهد. از کل تعداد و مبلغ چک‌های مبادله شده در ماه مذکور به ترتیب ۱۲.۵ درصد و ۱۲.۳ درصد برگشت داده شده است. درصد تعداد و مبلـغ چک‌های برگشـت داده شده در فروردین ماه ۹۹ به ترتیب معادل ۱۸.۳ درصد و ۲۰ درصد و در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۸ به ترتیب برابر ۹.۱ درصد و ۹.۳ درصد بوده است.

در ماه مورد گزارش در استان تهـران حدود ۳۳۲ هزار فقـره چک به ارزشی بالغ بر ۷۸ هزار میلیارد ریال برگشت داده شد که از نظر تعداد ۱۳ درصد و از نظر ارزش ۱۱.۲ درصد از کل چک‌های مبادله‌ای برگشت داده شده است. در ماه مذکور در بین سایر استان‌های کشور، بیش‌ترین نسبت تعداد چک‌های برگشتی به کل چک‌های مبادله‌ای در استان، به ترتیب به استان‌های کهگیلویه و بویراحمد (۱۹.۸ درصد)، کردستان (۱۶.۵ درصد) و هرمزگـان (۱۵.۹ درصد) اختصاص یافته است و استان‌های گـیلان (۹.۱ درصد)، همدان (۹.۸ درصد) و کرمانشاه (۱۰.۴ درصد) پایین‌ترین نسبت تعداد چک‌هـای برگشـتی به کل تعداد چک‌های مبادله شده در استان را به خود اختصاص داده‌اند.

در ماه مورد بررسی در بین سایر استان‌های کشور، بیش‌ترین نسبت ارزش چک‌های برگشـتی به کل ارزش چک‌های مبادله شده در استان به ترتیب به استان‌های خراسان جنوبی (۲۱.۴ درصد)، خراسان شـمالی (۱۹.۴ درصد) و کهگیلویه و بویراحمـد (۱۸.۵ درصد) اختصاص یافته است و اسـتان‌هـای البرز و گیلان (هر کدام ۹.۶ درصد)، همدان (۱۰.۶ درصد) و آذربایجان غربی (۱۱.۸ درصد) کم‌ترین نسبت ارزش چک‌های برگشتی به کل ارزش چک‌های مبادله شده در اسـتان را بـه خـود اختصاص داده‌اند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
الحاق ۸۷۴۰ هکتار از اراضی استان یزد برای طرح‌های مسکن
به زودی سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای در کشور راه اندازی می شود
تأکید فرماندار ماکو بر بازنگری فوری زیرساخت‌های جاده‌ای در پی افزایش تصادفات
کاهش تصادفات معطل تکمیل طرح
ساماندهی ۱۰ هزار و ۲۶۰ متقاضی جوانی جمعیت و تک واریزی در زنجان
امحای ۲۵۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در انبار‌های اموال تملیکی آذربایجان غربی
انتخابات؛ مسیر صیانت از نظام و هم‌افزایی برای اعتماد عمومی
جهش تولید زعفران در آذربایجان‌غربی؛ طلای سرخ شمال‌غرب کشور به بار نشست
160هزار خادم فعال
احیای تالاب‌ها باید در دستور کار باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۶ آبان ۱۴۰۴
واژگونی یک دستگاه خودروی پراید در محور مهاباد - میاندوآب
ارومیه، رتبه نخست تولید سیب در استان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ به افق ارومیه
برگزاری جلسه کمیسیون ماده ۵ آذربایجان‌غربی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پیرغلامان حسینی در آستان سلطان طوس
برگزاری دومین جشنواره هفته نگارگری تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شیراز لرزید
هوای اصفهان سالم شد
توصیه‌های هواشناسی کشاورزی استان همدان
ختم ۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به سازش
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
تکذیب استعفای اعضای دولت
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
اطلاعیه دانشگاه تهران درباره حواشی رویدادی در دانشکدگان هنر‌های زیبا
بارش باران در مناطق مختلف خوزستان
بازی‌های همبستگی اسلامی، فربد تالشی هم به نیمه نهایی ساندا رسید
قاچاقچیان تامین کننده گازوئیل صنعت
فعالیت سامانه بارشی تا روز دوشنبه در استان کرمانشاه
محمدی: به نشان المپیک فکر می‌کنم
هادی ساعی: با شهامت به این جوانان میدان دادیم
بدون تعارف با رئیس سازمان هواشناسی کشور
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۴ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
تنش در روابط چین و ژاپن  (۱ نظر)