• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۴۹۴۲
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۱
سیاسی » سیاست خارجی
سید عباس موسوی

فرار به جلوی سه کشور اروپایی

سخنگوی وزارت خارجه، قطعنامه شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی علیه کشورمان را اقدامی از سوی انگلیس، آلمان و فرانسه برای گریز از مسئولیت برجامی آنان در قبال ایران دانست.

آقای سید عباس موسوی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، با اشاره به رفتار‌های دوگانه سه کشور اروپایی عضو برجام، گفت:صدور قطعنامه سیاسی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اقدامی غیر‌قابل پذیرش است و این سه دولت اروپایی (انگلیس آلمان و فرانسه) که در اجرای تعهدات برجامی خود کاملا عاجز مانده اند، با این اقدام قصد فرار به جلو و گریز از مسئولیت‌های برجامی خود در قبال ایران دارند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
سه کشور اروپایی عضو برجام، نشان دادند غیرقابل اعتماد هستند

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به رفتار‌های دوگانه سه کشور اروپایی عضو برجام، گفت: صدور قطعنامه سیاسی شورای حکام غیر قابل پذیرش است.
آقای سیدعباس موسوی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار ما، با اشاره به صدور قطعنامه سیاسی در شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی علیه کشورمان، افزود: موضع جمهوری اسلامی ایران شب گذشته در فضای مجازی (توئیتر) توسط شخص وزیر امور خارجه به صراحت بیان شد، همچنین نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی نیز مصاحبه‌ای در این باره داشت.

سخنگوی وزارت امور خارجه، گفت: آنچه مسلم است، اقدام شورای حکام آژانس، برای جمهوری اسلامی ایران غیر قابل قبول است، چرا که جمهوری اسلامی ایران بالاترین و شفاف‌ترین همکاری را در چارچوب پادمان با شورای حکام و آژانس بین المللی انرژی اتمی داشته است.
آقای موسوی ادامه داد: با توجه به همکاری‌های مستمر ایران، این قطعنامه برای جمهوری اسلامی ایران غیر قابل قبول است.
وی در ادامه اعضای شورای حکام را به هوشیاری در برابر تلاش‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی برای بازگشایی یک پرونده جعلی و قدیمی و بی اساس که پیش از آن نیز اثبات شده، دعوت کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین گفت: آن‌ها می‌دانند ما دولت و ملتی نیستیم که تحت فشار زیادخواهی بخواهد تن به کاری دهد، مبنای همکاری ما مشخص است، بنابر این این قطعنامه غیر سازنده است.
آقای موسوی تاکید کرد: رفتار دوگانه و عجیب سه کشور اروپایی آلمان، انگلیس و فرانسه با اینکه عضو برجام هستند و شرایط را می‌دانند و گذشته این پرونده را نیز واقف هستند، غیر سازنده و خطرناک است.

سخنگوی وزارت امور خارجه اضافه کرد: سه کشور اروپایی عضو برجام بار دیگر نشان دادند که ناتوان هستند و روز به روز غیرقابل اعتماد بودن خود را به ملت ما نشان می‌دهند.
آقای موسوی با هشدار به روندی که این سه کشور اروپایی و آژانس بین المللی انرژی اتمی در پیش گرفتند، تصریح کرد: عواقب صدور قطعنامه علیه برنامه صلح آمیز هسته‌ای کشورمان حتماً متوجه کسانی است که بانی این قطعنامه هستند.


مقامات رومانی باید علت مرگ منصوری را به ایران گزارش کنند

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به هشدار ایران درباره موضوع تحت تعقیب قضایی بودن قاضی منصوری گفت: به مقامات رومانی اعلام کردیم به طور صریح و شفاف علت و نحوه کشته شدن وی را گزارش کنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

سیدعباس موسوی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار ما در پاسخ به این سوال که پلیس رومانی اعلام کرده قاضی منصوری در هتل محل اقامتش خودکشی کرده است، افزود: هم سفارتخانه ایران در رومانی و هم پلیس اینترپل ایران در تماس نزدیک با همتایان خود در رومانی هستند.
وی گفت: ادعایی که در مرحله اول مطرح شده کشته شدن قاضی منصوری است که به خودکشی شباهت دارد و اعلام اولیه گویای این ادعاست.


سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: این موضوع هر آنچه بوده است با توجه به هشدار قبلی جمهوری اسلامی ایران به مقامات کشور رومانی که وی تحت تعقیب قضایی است و از طریق پلیس اینترپل موضوع را دنبال می‌کردیم از مقامات این کشور خواستیم صریح، دقیق و شفاف علت و نحوه حادثه را به ما گزارش کنند تا بتوانیم سایر اقدامات را انجام دهیم.

سرپرست وزارت خارجه افغانستان، فردا در تهران

سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر حنیف اتمر سرپرست وزارت خارجه جمهوری اسلامی افغانستان در صدر یک هیات بلند پایه سیاسی، اقتصادی، امنیتی در روز اول تیر به کشورمان خبر داد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


به گفته آقای موسوی این هیات در طول دو روز حضور خود در کشورمان ضمن ملاقات با وزیر امور خارجه و سایر مقامات کشورمان در موضوعات مختلف و در چارچوب کارگروه‌های سند همکاری‌های جامع ایران وافغانستان، همکاری‌های اقتصادی، همکاری‌های مرزی، همکاری‌های مربوط به اتباع افغانستان، همکاری‌های رسانه ای، همکاری‌های امنیتی، همکاری‌های بهداشتی و کار گروه همکاری‌های آب و انرژی دیدار و گفتگو خواهند کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
توزیع بیش از ۸۰۰ تن کالای اساسی با تخفیف ۱۰ درصدی بین هیئت‌های مذهبی در گیلان
تقویت جایگاه اجتماعی و حرفه‌ای پرستاران ضروری است
برگزاری مراسم‌های بزرگداشت و وداع با رهبر شهید در لرستان
همکاری سازمان حج و زیارت و بانک ملت برای خدمت به زائران
برگراری رقابت جهانی رباتیک و هوش مصنوعی جهانی در ایران
کشف محموله سوخت قاچاق در میامی
بررسی تمهیدات نهایی برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین
پایگاه‌های بسیج اردبیل برای شرکت در تشییع رهبر شهید نام‌نویسی می‌کنند
تنش بین ترکیه و رژیم صهیونیستی
مبارزه با بیماری‌های دامی در بیش از ۳ میلیون رأس دام خراسان شمالی
فرار مغرب از شکست مقابل هلند در جام جهانی ۲۰۲۶
حضور گسترده مردم ولایتمدار شهریار در شب یکصد و بیست‌ویکم
صد و بیست‌ و یکمین اجتماع شبانه مردم پردیس
خدمت رسانی ۲۳ مجتمع خدماتی رفاهی خراسان جنوبی به زائران مراسم بدرقه رهبر شهید
قرار شب ۱۲۱ مردم شهرستان دماوند
آغاز فعالیت ادارات و دستگاه‌های اجرایی شهرستان کرمان با دوساعت تاخیر
افزایش مقاومت قطعات پلاستیکی سخت با فناوری نانو
­سعید اخباری: سلام فوتبال یزد به آسیا
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۹ تیر
تشدید فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات شمالی و شمال‌شرق کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
همایش بین‌المللی شاهنامه، شاه اثر ماندگار، در تاجیکستان برگزار شد
درگذشت معاون سیاسی ندسا براثر سانحه رانندگی
ابلاغیه جدید وزارت کار از تعطیلی بخش خصوصی در ایام وداع و تشییع پیکر رهبر فقید انقلاب
مهر و موم مطب مامایی متخلف در یزد
توسعه کنتور‌های هوشمند گاز و آغاز نصب در منازل
نام وکلای رژیم صهیونی در فهرست کمیته مجازات
دعوت از آحاد مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید
«امتحانات نهایی» دانش‌آموزان المپیاد‌های بین‌المللی «داخلی» برگزار می‌شود
امیر سرتیپ شیخ: قدرت ایران دشمن را به میز مذاکره کشاند
برنی سندرز: ترامپ هزاران بی گناه را در ایران کشت
هیچ نشست مذاکراتی در هیچ سطحی با آمریکا نداریم
دفاع عمان از اخذ هزینه های ترانزیت در تنگه هرمز
اژه‌ای: نکات و فرمان های رهبر انقلاب باید عملیاتی شوند
محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب از نرم‌افزار‌های مسیریاب اعلام می‌شود
هشدار حزب‌الله به رژیم صهیونی: حق دفاع محفوظ است
بیانیه جمعی از اعضای مجلس خبرگان درباره تحولات اخیر و مذاکرات  (۳ نظر)
مردم زمان طولانی را برای ماندن در تهران انتخاب نکنند  (۲ نظر)
به‌کارگیری نیرو‌های حق‌التدریس در طرح‌های حامی و تقویت مدارس  (۲ نظر)
ایران از جام جهانی ۲۰۲۶ کنار رفت  (۱ نظر)
فرماندهی ندسا خطاب به آمریکا: جهنم را تجربه خواهید کرد  (۱ نظر)
تجهیزات پیشرفته‌ای به ارتش الحاق می‌شود  (۱ نظر)
پرداخت مستقیم یارانه غذا از ترم آینده به دانشجویان  (۱ نظر)
ادامه وقفه در بخشی از خدمات بانک‌های ملی و صادرات  (۱ نظر)
قوه قضائیه، جایگاهی کم‌نظیر برای اصلاح روند امور دارد  (۱ نظر)
الحاق ۶۲ هکتار زمین به خرمشهر برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن  (۱ نظر)
سردار کرمی: پاسخ سریع به تجاوز دشمن، طراحی هوشمندانه شهید پاکپور بود  (۱ نظر)
آمادگی دستگاه‌های حاکمیتی برای آیین وداع و تشییع امام شهید انقلاب  (۱ نظر)
ثبت‌نام مرحله سوم طرح مسکن استیجاری زوج‌های جوان در سه استان  (۱ نظر)
۹ تیر ماه؛ آغاز نام نویسی مراسم پیاده روی اربعین در هرمزگان  (۱ نظر)
کسب نخستین طلای تاریخ کاراته وان ایران توسط کاتارو خوزستانی  (۱ نظر)