• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۹۱۶۸
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۹
بین الملل » آمریکا
جنبش ضد نژاد پرستی در آمریکا

اذعان دادستان کل آمریکا به نهادینه بودن نژاد پرستی

ویلیام بار: بیش از ۶۰ سال است که جامعه آمریکایی‌های آفریقایی تبار به نظام قضایی و اجرایی آمریکا بی اعتمادهستند.

اذعان دادستان کل آمریکا به نژاد پرستی در نظام قضایی این کشوربه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ دادستان کل آمریکا در نشست خبری و تبلیغاتی با رئیس جمهوری آمریکا در دالاس ضمن اذعان به وجود نژاد پرستی در نظام قضایی و پلیس آمریکا از عملکرد نیروهای پلیس در مینیا پولیس حمایت کرد. 

بی اعتمادی جامعه آمریکایی‌های آفریقایی تبار به نظام قضایی و اجرایی این کشور
-ویلیام بار اذعان کرد : فکر می‌کنم مدت زمان زیادی است که بخش اجرای قانون این موضوع را درک کرده است که در جامعه آمریکایی‌های آفریقایی تبار در قبال نظام اجرای قانون بی اعتمادی وجود دارد.
زمانی که به تاریخ نگاه می‌کنید، می‌توانید علت این موضوع را درک کنید. زیرا طی بیشتر دوران تاریخ ما تا ۶۰ سال پیش، موسسات و نهاد‌ها در کشور و همچنین به صورتی واضح تبعیض آمیز رفتار کرده اند. قانون از همگان به صورتی یکسان محافظت نکرده است. از زمان جیم کرو بود که قوانین ما تغییر کرد تا سبب تامین عدالتی برابر شود و ما از آن زمان شاهد این موضوع بوده ایم. اکنون زمان تضعیف نهاد‌های ما نیست، زیرا ما طی ۵۰ سال گذشته در تلاش برای اجرای اصلاحاتی در نهادهایمان بوده ایم و نیازی به انحلال آن‌ها نداریم. ما باید عاقلانه در این باره تصمیم گیری کنیم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
-بیش از ۶۰ سال تبعیض و نژاد پرستی در پلیس و نظان قضایی آمریکا
-ویلیام بار در ادامه گفت : زمانی که ما شاهد مشکلاتی هستیم، باید تلاش‌های خود را برای اصلاح موسسات و نهادهایمان دو چندان و از این موضوع اطمینان حاصل کنیم که آن‌ها در راستای ارزش‌های ما قرار دارند. فکر نمی‌کنم کسی که صادق است بتواند این موضوع را رد کند که ما طی ۵۰ سال گذشته در بخش اداره پلیس به پیشرفت‌های زیادی رسیده ایم. در حقیقت یکی از اتفاقاتی که مینیاپولیس رخ داد شامل این موضوع می‌شد که چگونه اجرای قوانین در سطح ایالت و فدرال باید انجام شود. از این رو، فکر میکنم در حالی که ما شاهد این اتفاقات بد هستیم، باید اراده کشور را نیز تقویت کنیم. ما نمی‌توانیم اجازه دهیم این مسئله سبب نادیده گرفته شدن پیشرفت‌هایی شود که حاصل شده است و این که اکثر نیرو‌های پلیس افسرانی خوب و افرادی نجیب هستند به جوامع خود توجه نشان می‌دهند و جانشان را برای حفظ جان ما و همسایگان ما در معرض خطر قرار می‌دهند.

-پلیس آمریکا حرفه ای و متعهد است ! 
-ویلیام بار تصریح کرد : ما نمی‌توانیم این حقیقت را کتمان کنیم که نباید اجازه دهیم سبب ایجاد خطراتی برای جوامع خود شویم که نشأت گرفته از جرایم خشونت آمیز و بی قانونی است. این خطرات بیشتر از بی قانونی نشأت می‌گیرد تا نیرو‌های پلیس. این اقدامات از زمان لیندون جانسون در حال انجام شدن است. من در ارتباط با این که با توجه به رهبری او و همچنین هدایت نیرو‌های پلیس خود می‌توانیم چه اقداماتی انجام دهیم خوش بین هستم. فکر می‌کنم حرفه‌ای بودن نیرو‌های پلیس ما سبب می‌شود آن‌ها به مقابله با این مسائلی که در مینیاپولیس شاهدیم متعهد باشند و فرآیند حرفه‌ای گرایی در ادارات پلیس در سراسر کشور تکمیل کنند.


کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای طرح‌های اشتغالزایی با بهره گیری از تسهیلات قرض الحسنه در کیش
بر معاهده حقابه هیرمند پایبند هستیم؛ کاهش آب به علت خشکسالی
امروز: مصاف ایران با چین در یک چهارم
ارومیه میزبان مجمع مشورتی روسای شوراهای اسلامی مراکز استانها
صنعت ۳۶ هزار تنی چهارمحال وبختیاری در معرض خطر
کاهش ٣۵ درصدی تولید عسل در کوهسرخ 
تکلیف مقصودلو به روز سوم کشیده شد
تخصیص اعتبار برای مشاغل خانگی در آذربایجان شرقی
تفویض اختیار وزیر نیرو به استاندار کرمان
افتتاح اراضی قابل واگذاری سایت دائمی پارک علم و فناوری همدان
جمعه؛ اجرای رزمایش «اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه»
رئیس قوه قضاییه وارد قم شد
زیارت شهدای گمنام تازه تفحص شده در زنجان
امحای بیش از۲ تن مواد غذایی غیربهداشتی در میاندوآب
آغاز المپیاد ورزشی دانش آموزی در مهدیشهر
ابراز روشن عشق به امام رئوف با «روشنای مشرقی»
پیش بینی ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد
روستا بازار در شهر نقده راه اندازی می شود
آغاز اجرای آزمون غربالگری پایه روان‌شناختی دانش‌آموزان در خراسان جنوبی
تغییر روش تدریس در مدارس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
پیگیری مشکلات نوبت دهی الکترونیکی بیمارستان‌ها
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
خبر‌هایی از حیاط دولت در مصاحبه وزرا با خبرنگاران
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
تخصیص بیش از ۴۳ هزار سکه طلا در حراج مرکز مبادله ایران
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۴ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)