• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۴۶۵۰
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۷
بین الملل » آمریکا
در ادامه واکنش‌های جهانی به قتل سیاهپوست در آمریکا

بسیج گسترده علیه تبعیض نژادی در سراسر جهان

در پی مرگ شهروند سیاهپوست آمریکایی به دست پلیس این کشور، ده‌ها هزار نفر در سراسر جهان به منظور ابراز خشم خود نسبت به تبعیض نژادی و خشونت‌های پلیس تظاهرات کردند

    به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از فرانس پرس، در پی مرگ جورج فلوید شهروند سیاهپوست آمریکایی به دست پلیس این کشور، ده‌ها هزار نفر در سراسر جهان به منظور ابراز خشم خود نسبت به تبعیض نژادی و خشونت‌های پلیس آمریکا تظاهرات کردند. از انگلیس و فرانسه و تونس تا استرالیا، تظاهرکنندگان توصیه‌های مقامات مبنی بر ماندن در خانه به علت بحران کرونا را زیر پا گذاشتند و به جنبش اعتراضی بی سابقه در آمریکا پیوستند.

بسیج گسترده علیه تبعیض نژادی در سراسر جهان بسیج گسترده علیه تبعیض نژادی در سراسر جهان بسیج گسترده علیه تبعیض نژادی در سراسر جهان بسیج گسترده علیه تبعیض نژادی در سراسر جهان بسیج گسترده علیه تبعیض نژادی در سراسر جهان بسیج گسترده علیه تبعیض نژادی در سراسر جهان بسیج گسترده علیه تبعیض نژادی در سراسر جهان بسیج گسترده علیه تبعیض نژادی در سراسر جهان بسیج گسترده علیه تبعیض نژادی در سراسر جهان بسیج گسترده علیه تبعیض نژادی در سراسر جهان بسیج گسترده علیه تبعیض نژادی در سراسر جهان بسیج گسترده علیه تبعیض نژادی در سراسر جهان بسیج گسترده علیه تبعیض نژادی در سراسر جهان بسیج گسترده علیه تبعیض نژادی در سراسر جهان بسیج گسترده علیه تبعیض نژادی در سراسر جهان بسیج گسترده علیه تبعیض نژادی در سراسر جهان بسیج گسترده علیه تبعیض نژادی در سراسر جهان بسیج گسترده علیه تبعیض نژادی در سراسر جهان بسیج گسترده علیه تبعیض نژادی در سراسر جهان بسیج گسترده علیه تبعیض نژادی در سراسر جهان

انگلیس
پس از چند ساعت تجمع مسالمت آمیز، اواخر بعد از ظهر شنبه درگیری‌هایی اطراف خیابان داونینگ، در مرکز لندن روی داد. تظاهرکنندگان به سمت نیرو‌های پلیس که سوار بر اسب بودند و تلاش می‌کردند معترضان را متفرق کنند، اشیائی از قبیل بطری پرتاب می‌کردند.
هزاران نفر نیز نزدیک پارلمان تجمع کرده بودند. بیشتر آن‌ها از ماسک استفاده کرده، اما لزوما قوانین فاصله گذاری اجتماعی را رعایت نکرده بودند، پلاکارد‌هایی با شعار «جان سیاهپوستان مهم است» در دست داشتند.
تامی تروی که در بخش آموزش کار می‌کند، گفت: «بسیج شدن علیه هر گونه ظلم مهم است‏، به ویژه در مورد کسانی که در سراسر جهان به دست مقامات کشته می‌شوند.»
تظاهرکنندگان در انگلیس می‌گفتند: «انگلیس بی گناه نیست». آن‌ها به احترام جرج فلوید زانو زده و در حالی که دستهایشان را مشت کرده و بالا نگه داشته بودند، یک دقیقه سکوت کردند و سپس برخی از آن‌ها به سمت سفارت آمریکا در لندن حرکت کردند.
در منچستر (شمال غربی انگلیس) نیز هزاران نفر برای خاتمه دادن به «تبعیض نژادی» که یک بیماری «همه گیر» دیگر است، تجمع کردند.
بنکسی، نقاش خیابانی مشهور انگلیسی با الهام از این واقعه دردناک، در صفحه اینستاگرام خود از اثری دیگر رونمایی کرد که در آن دیده می‌شود شمعی روشن در کنار عکس یک فرد سیاهپوست، پرچم آمریکا را به آتش می‌کشد.
وی ابراز تاسف کرد: «افراد رنگین پوست از سوی سیستم کنار گذاشته شده اند. سیستم سفیدپوست ها.»

استرالیا
در استرالیا که آغازگر تجمع اعتراضی در جهان بود، هزاران نفر در سراسر این کشور تظاهرات کردند و پارچه نوشته‌هایی با مضمون «نمی‌توانم نفس بکشم»، با اشاره به آخرین جمله جرج فلوید پیش از مرگ‏، در دست داشتند. مأمور پلیس آمریکایی با گذاشتن زانوی خود روی گردن جرج فلوید به مدت ۹ دقیقه موجب خفگی وی شد.
از نظر سازمان دهندگان، این تظاهرات بازتاب‌های زیادی در کشورشان دارد: آن‌ها با این کار خواستند میزان بسیار بالای زندانی شدن بومیان و مرگ و میر آن‌ها را محکوم کنند. طی سی سال گذشته بیش از ۴۰۰ نفر از اعضای این جامعه در حالی که در بازداشت پلیس بوده اند، کشته شده اند.

فرانسه
در فرانسه این واقعه غم انگیز خاطره آداما ترائوره، جوان سیاهپوستی را که در سال ۲۰۱۶ پس از بازداشت به دست ماموران ژاندارمری کشته شد، زنده کرده است. بنا بر اعلام پلیس فرانسه، در مجموع بیش از ۲۳ هزار نفر در شهر‌های مختلف این کشور در اعتراض به «تبعیض نژادی» و «مصونیت از مجازات» که در بین نیرو‌های نظامی حاکم است، تظاهرات کردند.
در مس (Metz) ‏، تظاهرات به درگیری کشیده شد و دادستان این شهر به طور سطحی زخمی شد.
در پاریس‏، به رغم ممنوعیت برگزاری تظاهرات، چند هزار نفر نزدیک سفارت آمریکا تجمع کردند و خواستار «عدالت برای همه» شدند. نیرو‌های نظامی که در محل مستقر بودند، از نزدیک شدن مردم به ساختمان سفارت آمریکا ممانعت کردند.
محمود یک جوان ۲۹ ساله سیاهپوست گفت: در این اعتراضات امیدی از تغییر و از بین رفتن تبعیض نژادی که وی همواره در زندگیش قربانی آن بوده است، دیده می‌شود.

آلمان
در آلمان، ده‌ها هزار نفر در سراسر این کشور تظاهرات کردند. بازیکنان بایرن مونیخ نیز برای ابراز همبستگی خود با این جنبش اعتراضی، روز شنبه پیش از بازی بوندس لیگا در برابر تیم لورکوزن، هنگام گرم کردن خود تی شرتی بر تن داشتند که روی آن نوشته شده بود: «کارت قرمز به تبعیض نژادی- جان سیاهپوستان مهم است».
پلیس ضد شورش آلمان برای متفرق کردن تظاهرکنندگان ضد نژادپرستی در شهر هامبورگ این کشور از خودرو‌های آب پاش و اسپری فلفل استفاده کرد.
تظاهرکنندگان در حال سر دادن شعار‌های ضد نژادپرستی بودند که پلیس برای متفرق کردن آن‌ها از خودرو‌های آب پاش و اسپری فلفل استفاده کرد. در جریان این تظاهرات یک پلیس هم زخمی شد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

ایتالیا
در میدان مرکزی شهر تورین در شمال ایتالیا، تظاهرکنندگان جوان هشت دقیقه سکوت کردند.

تونس
در تونس، حدود دویست نفر تجمع کرده و مقابله مقامات با تبعیض نژادی که این کشور را خفه کرده است، خواستار شدند. مهاجران منطقه زیرصحرای آفریقا در تونس غالبا قربانی سوء استفاده‌های کلامی یا فیزیکی هستند.

لهستان
در ورشو، حدود یک هزار نفر نیز که بیشتر آن‌ها جوان بودند و لباس مشکی بر تن داشتند، تظاهرات کردند. رابرت بیدرون، نامزد جناح چپ برای انتخابات ریاست جمهوری لهستان نیز که ماسک زده بود، به آن‌ها ملحق شد.

کانادا
در کانادا، هزاران نفر برای دومین روز پیاپی در تورنتو تظاهرات کردند. در شهر‌های دیگر کانادا همچون سنت جانز نیز تظاهرات برگزار شد. همچنین قرار است روز یکشنبه تظاهرات گسترده‌ای در شهر مونترال برگزار شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
باعرض سلام تا امروز تاریخ 1399/03/18 به مدت دو سال وچند ماه از سیل فروردین 1398 می گذرد که هنوز کمک های بلا عوض بعضی از کشاورزان که زمین کشاورزی با محصول را سیل برده پرداخت نشده آدرس زمینهای مسیر قبرستان معمولان تا تنگ گاوزرده پرداخت نشد
معلومه این تظاهرات ضد نژادپرستی به مذاق اسرائیلی ها خوش نیومده!
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان ( بیست و چهارم آبان ۱۴۰۴)
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
راه‌اندازی اولین اتحادیه تعاونی‌های دهیاری‌ها در لرستان
انتصاب سرپرست جدید شهرداری اهواز
پیرغلام حسینی لرستان چهره برتر کشور شد
اردوهای دانش‌آموزی؛ اوج نشاط و ثبت زیباترین خاطرات
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران خراسان جنوبی
هوشمند سازی دوربین‌های ثبت تخلفات در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ۲۴ آبان ۱۴۰۴
قدرت موشکی، یادگار شهید طهرانی مقدم
فردا، قطعی گاز در بخشی از مرکز شهر اهواز
تداوم وزش باد شدید در سمنان
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۴ آبان ۱۴۰۴
تاکید نماینده هشترود و چاراویماق بر ساماندهی تخصیص آب پایاب سد سهند
گردشگری پاییزه و زمستانه در کویر ۸۰ هزار کیلومتری لوت
مسابقات درگ قهرمانی کشور در جزیره کیش
بازدید وزیر جهاد کشاورزی از روند ساخت سایت تولید واکسن پرندگان در مرند
درخشش لرستانی ها در مسابقات مُدْهَامَّتَان
ورزشی‌های بیست و سوم آبان ماه در استان سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
هشدار زرد هواشناسی چهارمحال و بختیاری
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد
اصلاح رفتار مدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
نگرانی پنتاگون از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به عربستان سعودی
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
پویش آبادان را سبز میکنیم
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
تجاوز رژیم صهیونی به خاک لبنان با عبور از خط آبی
گام سبز ایران در حذف مواد مخرب لایه ازن
بارش باران در خوزستان تا هفته آینده
برگزاری انتخابات عراق مایه ارتقای عظمت این ملت است
ارزیابی سامانه هشدار اضطراری جمعه ۲۳ آبان اجرا می‌شود
همایش پیاده روی به بهانه هفته دیابت
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)