• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۵۷۳۶۲
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۳

پنهان کاری دولت ترامپ درباره ویروس کرونا"

محافل سیاسی و رسانه‌ای آمریکایی از افزایش شیوع این ویروس در این کشور و بالا گرفتن انتقادات از بی برنامگی و پنهان کاری دولت ترامپ در این زمینه خبر می‌دهند.

مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا در یک نشست خبری از آنچه که پنهانکاری مقامات ایران درباره شیوع ویروس کرونا می خواند، ابراز نگرانی کرد.
وزیر بهداشت آمریکا هم در کمیته مجلس سنا گفت؛ وضعیت در ایران و همینطور ایتالیا برای او خیلی خیلی نگران کننده است.
این در حالی است که برخی گزارش‌ها از افزایش شیوع این ویروس در آمریکا و بالا گرفتن انتقادات از بی برنامگی و پنهان کاری دولت ترامپ در این زمینه حکایت دارد.
پایگاه اینترنتی شبکه تلویزیونی سی ان بی سی آمریکا امروز گزارش داد: "شمار موارد ابتلا به بیماری کرونا در آمریکا به 53 نفر رسیده است".
آلکس آیزار (Alex Azar) وزیر بهداشت و خدمات انسانی آمریکا گفت که احتمال شیوع موارد بیشتر کرونا ویروس در آمریکا وجود دارد.
ارتش آمریکا از نخستین مورد از ابتلای نیروهای این کشور در کره جنوبی به ویروس کرونا خبر داد.
شبکه ای بی سی هم در خبری فوری اعلام کرد ارزش سهام داوجونز در آمریکا به علت نگرانی ها از شیوع جهانی بیماری ناشی از ویروس کرونا 900 واحد سقوط کرد. دیروز هم بازار سهام در آمریکا کاهش هزار واحدی را تجربه کرد.
در این شرایط انتقادات در این کشور از عملکرد و پنهان کاری دولت ترامپ در این زمینه افزایش یافته است.
سناتور چاک شومر(Chuck Schumer) هم گفت: واضح است که این دولت هنگام بروز بحران ویروس کرونا در آشفتگی به سر می برد. لری کادلو مشاور اقتصادی کاخ سفید می خواهد همه چیز را کتمان کند اما مرکز کنترل بیماریها اعلام کرد که این بیماری گسترش خواهد یافت، سؤال این است که چه زمانی برنامه ای وجود خواهد داشت. دولت برنامه ای ندارد. آنها بارها و بارها با اقدامات ما برای دفاع از مرکز کنترل بیماریها در شورای امنیت ملی ، مقابله کردند و بودجه آن را کاهش دادند. وی افزود: همانطور که می دانید، ترامپ دیروز گفت واکسنی وجود دارد. خوب، کارشناسان به ما گفتند که یک سال طول می کشد تا یک واکسن یا بیشتر درست شود. آنها هیچ موفقیتی نداشته اند. آنها تنها کارهای بیهوده انجام داده اند. آنها به خاطر کمبود بودجه گیر افتاده اند. اما ما باید تمام مردم آمریکا را حفظ کنیم. اما آنها هیچ برنامه ای ندارند.
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در سفرش به هند به خبرنگاران درباره موضوع ساخت واکسن مقابله با ویروس کرونا گفت: آمریکا در آستانه کشف واکسن این ویروس است اما کاخ سفید بعداً اعلام کرد که ترامپ به واکسن ابولا اشاره داشته است.
چاک شومر در ادامه افزود: مرکز کنترل و پیشگیری بیماریها اعلام کرد: بدترین وضعیت هنوز در راه است. در اینجا، در آمریکا، وقتی لری کادلو مشاور اقتصادی کاخ سفید می گوید همه چیز آماده و مهیا شده است، باید تعجب کنید. معلوم نیست که انگیزه او چیست؟
سناتور میت رامنی هم درباره نحوه مواجهه دولت آمریکا با ویروس کرونا ابراز نگرانی کرد... من این موضوع را یادآوری کرده ام که ما باید افراد عاقلی در دولت داشته باشیم تا در تعامل با نهادها و وزارتخانه ها این موضوع تضمین شود که ما یک پاسخ یکپارچه برای حفاظت از شهروندانمان داشته باشیم.
حال در این شرایط ­پمپئو ادعا می‌کند ایران درمورد شیوع کرونا پنهانکاری می کند، و دولت آمریکا خیلی نگران شده است. وی از دولت ایران و همه کشورهای دیگر خواست که اطلاعات صریح و شفاف با جامعه جهانی در میان بگذارند.
آیا این اظهارات عدول از شعار انتخاباتی ترامپ مبنی بر "اول آمریکا" نیست؟ شاید هم این ادعا‌ها راهی است برای منحرف کردن افکار عمومی آمریکا از وضعیت شیوع ویروس کرونا در این کشور است.

-------------------------------------------------------------
عبدالرضا خلیلی

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تمدید اعتبار ۳ مرحله از طرح رفع سوء تغذیه کودکان در گیلان
افزایش تأمین مالی زنجیره تولید در کشور
صدور یک هزار و ۵۰۰ کارت سوخت به صورت آنی در خوزستان
خواجه نصیر، فیلسوف و حکیم تراز اول ایران
دیدار با خانواده شهید مردمی اغتشاشات اخیر پایتخت
انتخاب بهارستان بعنوان پایلوت ساماندهی و بازیافت نخاله‌های ساختمانی در استان تهران
تامین اعتبار نیم‌همتی برای تحقق هفت عنوان برنامه قرآنی
مشارکت در اکتساب فناوری حوزه مواد ضدخوردگی نانوساختار
باد میهمان ساعات آینده آسمان اصفهان است
بررسی مسائل صنفی مهندسان ساختمان گلستان همزمان با روز مهندس
واکنش‌ها به اظهارات سفیر آمریکا درباره سرزمین موعود
هشدار درباره خطر نابودی میراث میلیون‌ساله هیرکانی در نبود تجهیزات
برپایی سفره افطاری در مسجد روستای رشنو شهرستان رومشکان
روایتی از سفره‌های ساده افطاری
خداییان: پرونده‌های تخلفات اداری باید ظرف ۳ ماه رسیدگی شوند
برگزاری محافل روزانه جزءخوانی قرآن در مجموعه انتظامی استان
تجارت ایران با اتحادیه اروپا به ۳ میلیارد و ۷۱۷ میلیون یورو رسید
تخفیف ۳۰ درصدی تأسیسات گردشگری ایلام
بررسی مشکلات متقاضیان مسکن کوی پرواز شهر همدان
نوروز بدون معطلی در ایستگاه‌های ریلی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بزرگترین پل فلزی زیرقوسی در شمال کشور به ایستگاه پایانی رسید
سقوط یک فروند بالگرد در درچه اصفهان
هواشناسی اردبیل در مورد سامانه بارشی زودگذر هشدار داد
واگذاری قطعات زمین در کرمان
رقابت قرآنی دانش آموزی در شهرستان جویم
کشف ۲ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در بیضا استان فارس
باید به طور کامل در کنار حوزه کارگری ایستاد
افزایش ۲۸ درصدی تعداد داوطلبان انتخابات شورا‌ها
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود
پزشکیان: مذاکرات اخیر شامل پیشنهاد عملی و امیدوارکننده‌ بود
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
بارش پراکنده و وزش باد شدید در برخی استان‌ها
تصویب پیش‌نویس آیین‌نامه حذف چهار صفر از پول ملی
برگزاری دادگاه کوروش کمپانی
بقائی: ادعای توافق موقت ایران و آمریکا؛ بی مبناست
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۸ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۷ نظر)
نارضایتی شدید خدمه ناو هواپیمابر فورد برای تمدید ماموریت  (۲ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۱ نظر)
اصلاح قوانین برخورد با حمل سلاح سرد  (۱ نظر)
سرریز شدن آب سد گاران  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل  (۱ نظر)