• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۸۴۲۵۸
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۰
تهران » اجتماعی

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران :منطق شهدای ما دفاع از دین خدا است.

حجت الاسلام والمسلمین عبدالله حاجی صادقی : بسیجیان دفاع از مردم را تکلیف خود می‌دانند آن‌ها نسبت به مومنین متواضع و در برابر کفار بسیار سخت و مقاوم هستند.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما ،حجت الاسلام والمسلمین عبدالله حاجی صادقی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مراسم گرامیداشت یاد و خاطره شهدای امنیت و مدافع ملت  در حسینیه سپاه حضرت سیدالشهدا (ع) استان تهران اظهار داشت: این شهدا  که در واقع مورد فضل خدا قرار گرفته‌اند در همین فتنه اخیر که دشمنان قصد سوء استفاده از بی‌تدبیری برخی از مسئولان را داشتند، همچون شیرمردان جلو آمدند و این فرصت را از استکبار گرفتند.
وی با اشاره به سجایای اخلاقی و خصایص شهدا گفت : نخستین ویژگی شهیدان خدامحوری، خداباوری و خدادوستی است و همین عشق به خدا آن‌ها را به ولایت دوستی دعوت می‌کند.
حجت الاسلام والمسلمین حاجی صادقی با اشاره به اینکه شهید ابراهیمی نسبت به نیروهایش متواضع و فروتن بود اظهار داشت: دومین ویژگی شهیدان این است که نسبت به مردم متواضع هستند زیرا باور شهید این است که جان دادن برای مردم همان جهاد فی سبیل‌الله است.
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه شهدا شاگردان مکتب حضرت اباعبدالله علیه السلام هستند و در برابر دشمن محکم ایستاده و کوتاه نمی آیند افزود: سومین ویژگی شهیدان جهاد در راه خدا در شرایط مختلف است زیرا نمی‌شود مومن بود و در حال جهاد نبود.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه در فرهنگ دینی ما شهادت جای تسلیت گفتن ندارد، اظهار داشت: اینکه در صراط مستقیم باشیم مهم نیست بلکه در صراط مستقیم ماندن مهم است.
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه دشمنان ما امروز به این نتیجه رسیده‌اند که هیچ کشور و هیچ قدرتی توانایی نابودی انقلاب اسلامی را ندارد مگر خود مردم ؛ گفت : دل مردم ما از تبعیض‌ها، عملکرد نامطلوب برخی از مدیران و بی‌تدبیری‌ها خون بود اما تا شرایط و دام دشمنان را دیدند، سکوت کردند و مصلحت کشور را در نظر گرفتند.
حجت الاسلام والمسلمین حاجی صادقی با اشاره به حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۴ آذرماه علیه اغتشاشات اخیر،افزود : من دو ویژگی را در این حرکت مردم دیدم نخست اینکه مردم ما فتنه را به خوبی درک کردند و تا صدای رهبرشان را شنیدند، به میدان آمدند و دوم اینکه مردم استقامت  خودشان را در عمل نشان دادند و فریاد زدند که مقاومت می‌کنند اما زیر بار ظلم و ذلت نمی‌روند.
وی  در پایان خاطرنشان کرد: دشمن امروز تنها از بسیجیان ایران عصبانی نیست بلکه از حشدالشعبی، بسیج عراق، حزب‌الله لبنان، رزمندگان سوریه و انصارالله یمن نیز عصبانی است و باید بداند که اگر روزی لازم باشد  بسیج  ، لندن ، واشنگتن و کاخ سفید را بر سرشان خراب خواهد کرد.
مراسم گرامیداشت یاد و خاطره شهدای امنیت شهیدان مرتضی ابراهیمی، مصطفی رضایی و مجید شیخی که در اغتشاشات اخیر به شهادت رسیدند با حضور برخی از مسولان نظامی و انتظامی  در حسینیه سپاه حضرت سیدالشهدا (ع) استان تهران برگزار شد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
آمادگی دستگاههای مختلف استان قم برای خدمت رسانی در جشن نیمه شعبان
پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی صومعه سرا
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
ساکنان مجمع الجزایر ایران، پرچم داران فرهنگ وتمدن ایران
یک تساوی و یک باخت حاصل تلاش تیم‌های گیلانی
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی ها؛ برای همه سناریوها برنامه داریم
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بسته خبر‌های کوتاه ۸ بهمن در یک نگاه
محبوبیتی فراتر از جغرافیای یک کشور
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۸ بهمن
عکاسان خوزستانی؛ روایتگران تصویری «تخریب اموال عمومی» در اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی
آتش‌سوزی اتوبوس در پایانه رامسر به‌دلیل اختلال ارتباطی
محققان ۴ کشور در جشن مهدوی آمل
تحصیل هزار و ۱۰۰ طلبه در ۱۴ مدرسه علمیه لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
جشن وصال ۱۵ زوج جوان در ملایر
اعدام عامل پشتیبانی «عملیات بزرگ» موساد در ایران
تلفن غرب مازندران تا ساعاتی دیگر وصل می‌شود
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
صدور ۲۱۰ هزار دادخواست علیه دشمن صهیونی و آمریکا
سالاری: با پرداخت مطالبات تامین اجتماعی از سوی دولت مشکلات سازمان حل شد
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
همبستگی پاکستانی ها با ایران 
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)