• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۶۷۵۵۵
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۱
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
گزارش مکتوب

ارتودنسی، روشی مورد نیاز ۶۵ درصد جامعه، اما محروم از حمایت بیمه‌ها

بر اساس اعلام متخصصان حوزه دهان و دندان ۶۵درصد جامعه ایرانی نیازمند رفع مشکلات ساختاری دهان و دندان هستند، اما به علت نبود چتر حمایتی سازمان‌های بیمه گر از خدماتی همچون ارتودنسی بی نصیب مانده اند.

ارتودنسی، روشی مورد نیاز ۶۵ درصد جامعه، اما محروم از حمایت بیمه‌هاپیشرفت‌های حوزه پزشکی به سرعت درحال طی شدن است و ماحصل این پیشرفت‌ها برای کشور ما نیز کسب جایگاه‌های ویژه علمی از جمله رتبه هفدهم جهان در پزشکی است.
رضا ملک زاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما می‌گوید: پیشرفت‌های ایران در حوزه پزشکی افتخارآفرین است و خوشبختانه جایگاه دانش دندانپزشکی ایران با پیشی گرفتن از حوزه پزشکی توانسته است رتبه چهاردهم را کسب کند و این موفقیت مرهون تلاش متخصصان این حوزه بوده است.
وی در این خصوص با اشاره به وجود ۱۲ مرکز تحقیقات دندانپزشکی در کشور ادامه می‌دهد: درحال حاضر دو پژوهشکده تخصصی در زمینه خدمات دندانپزشکی فعالیت خوبی دارند و شرکت‌های دانش بنیان نیز توانسته اند با موفقیت در این حوزه تکیه بر توان داخلی را به عرصه عمل بیاورند تا اثر منفی ناشی از تحریم‌ها کاهش یابد.
نکته درخور توجه در این زمینه اینکه برغم پیشرفت‌های بزرگ علمی توسط متخصصان ما در این بخش، اما به علت نبود چتر حمایتی سازمان‌های بیمه گر ۶۵درصد جامعه که نیازمند دریافت خدمتی همچون ارتودنسی هستند از این فرصت محروم هستند.
دکتر فاضل فیروزی نیز در مصاحبه با خبرنگار ما در این باره می‌گوید: اصلاح اختلال فکی، مشکلات بلع و برخی از مشکلات تکلم و تنفس از طریق روش‌های نوین ارتودنسی میسر است.
وی ادامه می‌دهد:ارتودنسی با پلاک‌های شفاف و نوین محدودیت‌های تحرکی قبل را ندارد و توانسته است بهداشت و سرعت درمانی بیشتری را برای بیماران تامین کند.
این متخصص ارتودنسی با اشاره به اینکه ۶۵درصد جامعه به نوعی نیازمند ارتودنسی اند می‌گوید: متاسفانه به علت نگاه نادرست سازمان‌های بیمه گر به این خدمت درمانی درصد کمی می‌توانند از ارتودنسی بهره بگیرند، زیرا تصور بر این است که ارتودنسی جنبه زیبایی دارد.
شاید در گذشته تصور بر این بود که این روش درمانی بیشتر جنبه درمانی‌دارد، اما امروزه شاهد تاثیر درمان این روش بر‌بیماری‌های فک و صورت هستیم.
دکتر‌محمد بهناز متخصص ارتودنسی می‌گوید: در حال‌حاضر، اختلالات فک بالا و پایین، ناهنجاری هایی، چون شکاف کام، مشکلاتی از جمله اختلالات بلع و جویدن و آپنه‌های تنفسی با روش ارتودنسی درمان می‌شوند.
وی با بیان اینکه ارتودنسی تاثیری بالا در حفظ بهداشت دهان و دندان دارد می‌افزاید: درصورتی که دندان‌ها در جای خود نباشند فاصله استاندارد بین دندانی کم یا زیاد می‌شود که خود این موضوع بر تجمع پلاک‌های میکروبی بین دندان‌ها می‌افزاید و زمینه پوسیدگی بیشتر دندان‌ها را فراهم می‌کند.
خوشبختانه علم دندانپزشکی بدون توجه به محدودیت‌های بیمه‌ای به سرعت مسیر پیشرفت خود را طی می‌کند و توجهی به دست انداز‌های اداری در کشور ندارد.
طاهره حسین زاده‌نیک می‌گوید: با قاطعیت می‌توان گفت: در حوزه دندانپزشکی وضع کشور ما با بسیاری کشور‌های توسعه یافته برابری می‌کند و در برخی موارد پیشتر از آن‌ها هستیم که امیدواریم با اطلاع‌رسانی دقیق در این خصوص شاهد ورود سازمان‌های بیمه گر به حوزه خدمات دندانپزشکی باشیم تا مردم کشور مان طعم شیرین این افتخار ملی را بچشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست مدیران امور دانشجویی کشور در سمنان
بزرگداشت زنده یاد نوشیروانی نیکوکار بزرگ در بابل
احیای یک طرح فولادی در تربت‌حیدریه پس از ۱۴ سال 
پایان مسابقات مینی‌فوتبال کارگری بوکان
برگزاری یادواره شهدای معلم و دانش‌آموز در عجب‌شیر
تفرقه در امت اسلام، خواست صهیونیسم جهانی است
پیش بینی دو هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای بهره‌برداری از قطعه ۲ _ج محور ارومیه - مهاباد- میاندوآب
عرضه رایگان زمین حذف می شود؟!
تاکید رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی بر برخورد با قبح زدایی و هنجارشکنی هدفمند
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از طرح ساماندهی و زیباسازی ساحل زرینه‌رود
همه اصناف مشمول قانون مالیات بر ارزش افزوده می‌شوند
جشنواره برگ‌های رنگارنگ سرکان در قاب دوربین عکاسان
آغاز حملات گسترده هوایی به جنوب لبنان
افتتاح مرحله سوم کارخانه نوآوری زاهدان با حضور وزیر علوم
برگزاری مانور استانی مقابله با پشه آئدس در بندرگز
ستاد اربعین ۱۴۰۵ استان کرمانشاه کار خود را آغاز کرد
علت کمبود نهاده‌های دامی، خشکسالی و هشداری که باور نشد
افزایش تولید و قاچاق مواد مخدر صنعتی در افغانستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
رایزنی غریب آبادی با مقامات عربستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)