پخش زنده
امروز: -
مدیر همکاریهای علمی و بین المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به فعالیتهای بین المللی این دانشگاه در سطح آموزشی و پژوهشی گفت: این دانشگاه دارای روابط گسترده بین المللی است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، آقای دکتر امیرگل رو در جلسه بازدید هیأتی از دانشگاه غازی آنتپ ترکیه از دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر با دانشگاههای زیادی در ترکیه ارتباط دارد.
وی افزود: دانشگاه صنعتی امیرکبیر دارای ۱۴ هزار دانشجو است که حدود ۵۰ درصد دانشجویان این دانشگاه در مقاطع تحصیلات تکمیلی تحصیل میکنند و ۳۵ درصد دانشجویان این دانشگاه را نیز زنان تشکیل میدهند.
مدیرهمکاریهای علمی و بین المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: تاکنون ۱۰ نفر از استادان این دانشگاه به عنوان وزیر انتخاب و فعالیت کرده اند.
آقای دکتر گلرو تأکید کرد: مقالات استادان دانشگاه صنعتی امیرکبیر از نظر کمی و کیفی در رده بسیار بالایی است.
وی گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر این قابلیت را دارد که تمام برنامههای آموزشی خود را به زبان انگلیسی ارائه کند.
مدیرهمکاریهای علمی و بین المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه اکثر مراکز تحقیقاتی این دانشگاه بین رشتهای هستند، افزود: این دانشگاه دارای دو شتاب دهنده بین المللی است.
آقای دکتر گل رو خاطرنشان کرد: این دانشگاه در حوزه بین المللی به دنبال فعالیتهای اجرایی و عقد قرارداد است. هدف این دانشگاه عقد تفاهم نامههایی که قابلیت اجرایی ندارند، نیست.
وی اضافه کرد: این دانشگاه با کشورهای مختلف فعالیتهای بین المللی دارد و در این راستا با دانشگاههای کشورهای هلند، اتریش، آلمان، بلژیک و فرانسه نیز دورههای مشترک بین المللی برگزار میکند.
مدیرهمکاریهای علمی و بین المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر عنوان کرد: برخی از برنامههای این دانشگاه نیز سه جانبه است.
آقای دکتر گل رو با بیان اینکه دانشگاه صنعتی امیرکبیر در جذب دانشجویان بین المللی موفق بوده است، گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر جز کنسرسیومهای بین المللی بوده و این امر نشان دهنده حضور فعال دانشگاه در سطح بین المللی است.
وی افزود: دانشگاه صنعتی امیرکبیر با ۵۴ دانشگاه ترکیه همکاریهای علمی بین المللی را آغاز کرده است و با ۴ دانشگاه این کشور قرارداد تبادل استاد و دانشجو دارد.
آقای دکتر سیداحمد معتمدی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در این جلسه گفت: امیداوریم این دیدار مقدمهای برای همکاریهای بعدی باشد.
وی گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر جز قدیمیترین دانشگاههای صنعتی کشور و از نظر تعداد دانشجو و رشته نیز بزرگترین دانشگاه صنعتی کشور است.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: این دانشگاه دارای ۲۰۰ شرکت دانش بنیان و کسب و کار نوپا (استارت آپ) است.
رئیس دانشگاه تأکید کرد: باید برنامه ریزی مناسب برای ارتباط دانشگاه غازی آنتپ با دانشگاه صنعتی امیرکبیر صورت گیرد.
رئیس دانشگاه غازی آنتپ گفت: این دانشگاه دارای مرکز تحقیقاتی گسترده است که امیداوریم بتوانیم در این مرکز با دانشگاه صنعتی امیرکبیر همکاری داشته باشیم.
آقای دکتر علی گور در بازدید از دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: به دلیل موقعیت صنعتی شهرغازی آنتپ ترکیه، دانشگاه غازی آنتپ نیز جز حامیان بخش صنعت به شمار میرود و با صنایع مختلف همکاری دارد.
وی افزود: دانشگاه غازی آنتپ در بخش مهندسی از سطح بسیار بالایی برخودار است. این دانشگاه دارای ۵۴ هزار دانشجو است که ۴ هزار و ۵۰۰ نفر از این دانشجویان از ۱۰۷ کشور دنیا هستند.
رئیس دانشگاه غازی آنتپ گفت: در مجموع بالغ بر ۸ هزار نفر دانشجو این دانشگاه در مقاطع دکتری تحصیل میکنند و ۱۵۲ هزار دانشجو این دانشگاه نیز در مقاطع کارشناسی ارشد مشغول به فعالیت هستند که اکثر دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد این دانشگاه بین المللی هستند.
آقای دکتر علی گور افزود: اکنون تعداد ۴۰ دانشجوی ایرانی نیز در مقاطع کارشناسی ارشد این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند و همچنین ۸ مدرس ایرانی فعال نیز در این دانشگاه مشغول به کار است.
وی عنوان کرد: این دانشگاه دارای هزار و ۸۰۰ نفر کارمند آموزشی، بیش از هزار استاد و ۲۰ دانشکده در حوزههای مختلف مهندسی، علوم انسانی و پزشکی است.
رئیس دانشگاه غازی آنتپ گفت: در مجموع در کشور ترکیه تعداد ۲۰۶ دانشگاه وجود دارد.
آقای دکتر علی گور عنوان کرد: در دانشگاه غازی آنتپ دروس آموزشی به سه زبان ترکی، انگلیسی و عربی تدریس میشود این درحالی است که دروس مربوط به رشتههای مهندسی تنها به زبان انگلیسی ارائه میشود بنابراین دورههای کارشناسی مهندسی این دانشگاه ۵ ساله است و دانشجویان در سال اول باید واحدهای زبان انگلیسی بگذرانند مگر اینکه دارای مدرک معتبر زبان باشند.
وی با اشاره به اینکه دورههای کارآموزی دانشجویان این دانشگاه در صنایع مختلف برگزار میشود، افزود: دانشجویان این دانشگاه پس از تحصیل به یکی از کارخانهها معرفی میشود بنابراین دانشجویان تا زمانی که برگه تأییدیه از صنعت نگیرد نمیتواند مدرک اخذ کند.
رئیس دانشگاه غازی آنتپ تأکید کرد: این دانشگاه با هزار و ۲۵۰ کارخانه ارتباط دارد.
آقای دکتر علی گور با اشاره به پارک تکنولوژی دانشگاه غازی آنتپ گفت: در این پارک ۹۰ شرکت فعالیت میکنند که تعداد ۳۵ شرکت در حوزه نرم افزار و مابقی شرکتها در دیگر حوزهها فعالیت میکنند.
وی ادامه داد: دورههای آموزشی دانشگاه همواره درحال بروز رسانی با رویههای بین المللی است.
رئیس دانشگاه غازی آنتب گفت: ۷۲ درصد دانشجویان این دانشکاه پس از برگزاری دورههای کارآموزی در کارخانهها در همان جا مشغول به کار میشوند.
آقای دکتر علی گور افزود: این دانشگاه دارای مرکز تحقیقاتی گسترده است که امیداوریم بتوانیم در این مرکز با دانشگاه صنعتی امیرکبیر همکاری داشته باشیم.