• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۹۲۸۹۴
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۴
بین الملل » اروپا
گزارش گاردین:

شواهد آشکار درباره تعصبات نژادی روزمره در انگلیس

موسسه 'رانیمید تراست': نژادپرستی و تبعیض نژادی برای افراد دارای پیشینه قومی و گروه های اقلیت مذهبی تنها به یک بعد از زندگی محدود نمی شود.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ روزنامه انگلیسی گاردین نوشت: سطح تعصبات نژادی که سیاه پوستان، و اقلیت های آسیایی در انگلیس قرن بیست و یکم با آن مواجهند در یک بررسی بی سابقه به نمایش در آمده است و نشان می دهد چگونه با افراد از قومیت های مختلف در این کشور، در زندگی روزانه رفتار می شود.
 
نظرسنجی از هزار نفر از اقلیت های قومی
نظرسنجی انجام شده از میان هزار نفر از اقلیت های قومی نشان می دهد که آنها به طور منظم هر روزه با تجربه های منفی مواجه هستند که همه آنها با نژادپرستی مرتبط هستند. این نظرسنجی نشان داد چهل و سه درصد از آنهایی که از اقلیت های قومی هستند، در زمینه های ارتقای شغلی به روشی نادیده گرفته شده اند که طی پنج سال گذشته بی سابقه بوده است. این در حالی اس که این رقم برای سفیدپوستان هجده درصد است.
نتایج این نظرسنجی نشان می دهد که اقلیت های قومی طی پنج سال گذشته، سه برابر بیشتر از دیگران در معرض بیرون رانده شدن از یک رستوران یا باشگاه یا ممانعت از ورود به یک رستوران قرار داشته اند و بیش از دو سوم از آنها بر این باورند که انگلیس در ارتباط با موضوع نژادپرستی مشکلاتی دارد.
نظرسنجی موسسه آی سی ام که در ارتباط با موضوع تعصب در انگلیس انجام شد، بر تجربه های روزانه مرتبط با تعصبات متمرکز بود که می تواند نتیجه یک تعجب ناآگاهانه و تصمیم گیری های زودهنگام بر اساس پیشینه، شرایط فرهنگی و تجربه های شخصی باشد. این نظرسنجی در بحبوحه نگرانی های گسترده تر در این باره انجام شده است که تحقیقات کمی در ارتباط با رویکردها در مورد گروه های اقلیت انجام شده است.
این نظرسنجی سبب افشای شواهدی جامعی در حمایت از نگرانی ها در این باره شد که تعصب ناخودآگاه تأثیری منفی بر زندگی هشت و نیم میلیون نفر از اقلیت های قومی در انگلیس دارد که پیشتر این موضوع فاش نشده بود. برای مثال، سی و هشت درصد از اقلیت های قومی اعلام کردند که طی پنج سال گذشته به اشتباه به سرقت از فروشگاه متهم شده اند. این در حالی است که این رقم برای افراد سفیدپوست چهارده درصد است و این احتمال بیشتر است که افراد سیاه پوست و زنان به طور خاص به اشتباه به چنین کاری مظنون شناخته شوند. اقلیت ها دو برابر بیشتر از دیگران در معرض بدرفتاری یا بی احترامی از سوی یک غریبه طی هفته گذشته قرار داشته اند.
 
تأثیر تعصبات نژادی بر زندگی سیاه پوستان و اقلیت های قومی
پنجاه و سه درصد از افراد با پیشینه های قومی بر این باورند که به سبب حالت مو، لباس یا ظاهرشان به گونه ای متفاوت با آنها برخورد می شود. این رقم برای افراد سفیدپوست بیست و نه درصد است. موسسه مطالعاتی رانیمید تراست، این یافته ها را جامع توصیف و اعلام کرد.
زبیده حق معاون این موسسه در سخنانی گفت: "نژادپرستی و تبعیض نژادی برای افراد دارای پیشینه قومی و گروه های اقلیت مذهبی تنها به یک بعد از زندگی محدود نمی شود." 
دیوید لامی عضو پارلمان انگلیس از حزب کارگر اعلام کرد این یافته ها نگران کننده هستند. وي گفت: "تعصبات نژادی همچنین در حال تأثیرگذاشتن بر زندگی سیاه پوستان و افراد از اقلیت های قومی در انگلیس است. در حال که همه ما در حقوق مشابه مشترک هستیم، اما تجربه زندگی ما و همچنین فرصت های پیش روی ما با یکدیگر متفاوت است."
این نظرسنجی همچنین نشان داد از هر هشت نفر، یک نفر با سخنانی نژادپرستانه طی یک ماه قبل از برگزاری این نظرسنجی مواجه شده است. در این نظرسنجی همچنین سطحی نگران کننده از نگانی در ارتباط با تعصبات در محیط کار مشخص شد و پنجاه و هفت درصد از اقلیت ها اعلام کردند احساس می کنند به سبب قومیتشان برای موفق شدن در انگلیس باید بیشتر تلاش کنند و چهل درصد نیز اعلام کردند به همین علت درآمد کمتری دارند یا این که چشم اندازها برای استخدام آنها وخیم تر است.
این نظرسنجی همچنین نشان داد شکاف مرتبط با تجربه های منفی تنها محدود به گذشته نیست. برای مثال، از هر هفت نفر از اقلیت های قومی یک نفر اعلام کرد طی ماه گذشته همانند یک سارق با او برخورد شده است . این در حالی است که در میان سفید پوستان این رقم یک نفر از هر بیست و پنج نفر است.
 
تبعيض نژادي عليه مسلمانان
مسلمانانی که در انگلیس زندگی می کنند که شامل حدود دو میلیون و هشتصد هزار نفر می شود، بیش از دیگران با تجربه های منفی در مقایسه با دیگر گروه های مذهبی مواجهند. آنها بیشتر از مسیحیان، افرادی که هیچ مذهبی ندارند یا مذاهب کوچک تر از سوی پلیس متوقف می شوند و افراد دوست ندارند در اتوبوس ها یا متروها در کنار آنها بنشینند.
اين در حالي است که سخنگوی دولت انگلیس اعلام کرد نخست وزیر این کشور بر این باور است که با قومیت های مختلف به شیوه ای عادلانه برخورد می شود. 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بی‌مهری به کتاب، مانع پیشرفت واقعی جامعه است
رقابت درون‌تیمی و تمرین پنالتی بازیکنان تیم نوجوانان ایران
فراخوان جشنواره بین‌المللی «ایران جوان» در زنجان
عناوین برتر دو اثر از کیش در سی و هفتمین جشنواره تئاتر هرمزگان
خانه علم زنجان برگزیده ملی ترویج علم ۱۴۰۴
پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری آذرماه از امروز
تصویب و ابلاغ طرح ویژه توسعه و حفاظت شهر سلطانیه
۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به صلح و سازش منجر می‌شود
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
محمدی: به نشان المپیک فکر می‌کنم
هادی ساعی: با شهامت به این جوانان میدان دادیم
ایجاد ۲۹ اقامتگاه بوم‌گردی درلرستان
سانیا کریمی: خوشحالم توانستم دل مردم کشورم را شاد کنم
بازی‌های همبستگی اسلامی، فربد تالشی هم به نیمه نهایی ساندا رسید
اتصال ۸ روستای بزینه‌رود با جاده ۱۳ کیلومتری در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۵ آبان ۱۴۰۴
قاچاقچیان تامین کننده گازوئیل صنعت
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهیلا منصوریان: آماده‌ایم و فردا برای فینال می‌جنگم
افلاکی: مردم ایران لایق خوش رنگ‌ترین مدال‌ها هستند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران وزارت راه و شهرسازی
سودجویی دلالان و قاچاقچیان از ناترازی انرژی!
انتصاب سرپرست جدید شهرداری اهواز
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران
عاقبت مرغ های تریاکی
کتاب مهربان ترین وفراموش شده ترین دوست در قفسه ها
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)