• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۷۰۵۷۲
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۶
اقتصادی » اقتصاد کلان
با حضور متخصصان و مسئولان مرتبط از ایران؛

برگزاری نشست تخصصی _مشورتی برای تاب آوری در برابر حوادث طبیعی

نشست تخصصی - مشورتی دو روزه در زمینه همکاری های منطقه ای برای تاب آوری در برابر حوادث طبیعی شامل طوفان، گردو غبار و مدیریت اطلاعات برای مقابله با حوادث فرامرزی در آسیا و اقیانوسیه­ در هتل اسپیناس برگزار شد.

برگزاری نشست تخصصی _مشورتی برای تاب آوری در برابر حوادث طبیعیبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛­­ این نشست تخصصی با حضور متخصصان و مسئولان مرتبط از ایران ( نمایندگان سازمان برنامه و بودجه، سازمان محیط زیست و وزارت خارجه) و نمایندگانی از کشورهای منطقه آسیا و اقیانوسیه از جمله چین، پاکستان، بنگلادش و اندونزی و نیز خانم «یوگوچی دانیلز » نماینده مقیم سازمان ملل متحد در ایران برگزار شد.
سیستم های پشتیبانی مدیریت اطلاعات و تصمیم گیری برای کاهش ریسک بلایا و تاب آوری، آسیب پذیری های مشترک ناشی از بلایای فرامرزی در آسیا و اقیانوسیه، سیستم جهانی مخاطرات چندگانه و تجربه ایران در مدیریت اطلاعات برای کاهش ریسک بلایا و ایجاد تاب آوری، از جمله محورهای مورد بحث در این نشست دو روزه است.

منطقه آسیا و اقیانوسیه، حادثه ‌خیز‌ترین منطقه جهان است
وقوع سیل ‌ها، گردبادها، زمین‌ لرزه‌ ها و طوفان ‌های شن، گرد و غبار که منجر به نابودی غم ‌انگیز حیات انسان ها می شود، نسل ‌های مختلف را در فقر گرفتار می ‌کند و هزینه ‌های اقتصادی را افزایش می‌ دهد.
متخصصان و مسئولان ذیربط از کشورهای منطقه آسیا و اقیانوسیه در این نشست، مدل های تهیه شده از سوی "مرکز آسیا و اقیانوسیه برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا"­(اپدیم) برای ایجاد پایگاه منطقه ای داده های حوادث و بلایا، سیستم هشدار برای حوادث تدریجی از جمله گرد و غبار و نیز ایجاد شبکه همکاری های منطقه ای را مورد بحث و بررسی قرار خواهند داد.
نتایج و خروجی های این نشست برای تصویت نهایی و اجرایی شدن به اجلاس شورای حکام اپدیم در آذرماه امسال ارائه خواهد شد.
در ماه مه سال 2015، کمیسیون اقتصادی و اجتماعی آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ) قطعنامه 71.11 را برای ایجاد مرکز آسیا و اقیانوسیه برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا (APDIM) در جمهوری اسلامی ایران به عنوان موسسه منطقه ‌ای این کمیسیون به تصویب رساند.
هدف اصلی این مرکز، ایجاد قابلیت تاب آوری در برابر حوادث و بلایا در منطقه آسیا - اقیانوس آرام از طریق ارتقاء مدیریت اطلاعات است.
در 30 ژانویه 2018، کمیسیون اقتصادی و اجتماعی آسیا و اقیانوسیه ملل متحد و دولت جمهوری اسلامی ایران توافقنامه ایجاد مرکز جدید'آسیا و اقیانوسیه برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا"­را در تهران امضا کردند.
این مرکز همکاری منطقه ‌ای خود را در کاهش خطر بلایا تقویت خواهد کرد و سیاست‌ های موثر را برای توسعه فراگیر، پایدار و انعطاف ‌پذیر، در منطقه ترویج می کند.
برنامه مرکز آسیا و اقیانوسیه برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا خدمات خود را در سه محور ارایه می کند.
- این برنامه به عنوان پایگاه دانش و اطلاعاتِ تمام داده‌ های مرتبط با بلایا در منطقه به‌ کار خواهد رفت.
مرکز آسیا و اقیانوسیه توسعه مدیریت اطلاعات بلایا همراه با شرکای خود، یک پایگاه ابرداده ایجاد خواهد کرد تا خدمات خود را به عنوان پایگاه اطلاعات منطقه‌ای خطرات چندگانه ارائه کند.
مرکز آسیا و اقیانوسیه برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا، براساس تجارب سایر موسسات منطقه ‌ای کمیسیون اقتصادی و اجتماعی آسیا و اقیانوسیه، از طریق نشر آموزش و اشتراک دانش به توسعه ظرفیت های کشورهای منطقه کمک خواهد کرد.
مرکز آسیا و اقیانوسیه برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا، درباره حوادث و بلایای فرامرزی در منطقه خدمات اطلاعاتی ارائه خواهد کرد، در حالی که داده‌ ها و تصاویر رایگان خطرات بلایا به طور گسترده در دسترس هستند، چارچوب سازی اطلاعات با استفاده از داده‌ های زمین مرجع و ارتباط آنها با پارامترهای اجتماعی و اقتصادیِ مرتبط مهمترین چالش است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیش‌بینی تحقق بیش از ۸۰ درصدی اعتبارات عمرانی زنجان تا پایان سال
حادثه برای یک فروند هواپیمای آموزشی در نوبران
درخشش هنرمند زنجانی در جایزه ملی «روایت پیشرفت»
دستگیری عامل آتش سوزی تالاب انزلی
ثبت‌نام بیش از ۴ هزار داوطلب انتخابات شوراهای روستا؛ تمدید مهلت ثبت‌نام تا پایان امروز
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
تشدید نظارت بر بازار توزیع کالا‌های اساسی در دزفول 
آغاز عملیات آسفالت جاده روستای گردشگری دِه‌نو شهرستان هندیجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱ اسفند ۱۴۰۴
تسریع در روند اجرای طرح چندمنظوره نیایش دزفول
اوقات شرعی اهواز، یکم اسفند ۱۴۰۴
دعای هر روز و روز دوم ماه مبارک رمضان
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
تیم کاترینا قهرمان مسابقات فوتسال جام فجر در سراب
پایان اولین دوره مسابقات قهرمانی روستایی ویژه جانبازان و توان‌یابان گیلان در سنگر
آمادگی کامل منطقه اهواز برای تأمین سوخت نوروزی 
چهار خطه شدن مسیر پل مقاومت شهدا تا هریس
تمدید مهلت نام‌نویسی انتخابات شورا‌های اسلامی روستا درقم
تمدید بخشودگی ۷۰۰ میلیون تومانی جرایم مالیاتی تا ۱۴ اسفند
تامین حدود ۶۷۰ تن میوه و خرمای تنظیم بازار در آذربایجان شرقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
تمدید مهلت ثبت‌نام انتخابات شورا‌های روستایی تا فردا شب ساعت ۲۲
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
میوه و تره‌بار از ۱۵ اسفند کالابرگی می‌شود
اوقات شرعی اهواز، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
آذربایجان غربی سردتر می‌شود
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی
تمرین آزادسازی کشتی ربوده شده در رزمایش ایران و روسیه
لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده کاهش آلودگی هوای تهران
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
پایان موفق رزمایش مرکب دریایی ایران و روسیه در جنوب ایران
پیش بینی رگبار باران در برخی مناطق
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و عربستان سعودی 
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)