پخش زنده
امروز: ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ - ١١:٥٤:١٦
رئیس جمهور در دومین روز هفته از دولت و پس از تجدید میثاق با بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران با اشاره به توطئه بیگانگان و مشکلات کنونی گفت: راه امام راحل می تواند منجی کشور باشد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، در مراسم تجدید میثاق دولت دوازدهم با آرمانهای امام راحل تصریح کرد: امروز یکی از روزهای مشکل و سخت کشور عزیز ایران در برابر توطئه بیگانگان است اما راه امام می تواند منجی کشور و مردم باشد.
آقای روحانی که در مرقد مطهر امام خمینی (ره) سخن می گفت افزود: همانطور که امام (ره) تکیه اش به مردم بود، خلف صالح او مقام معظم رهبری نیز تکیه اش به مردم است.
وی گفت: امروز روزی نیست که بخواهیم باری را که بر دوش داریم بر دوش دیگری بیفکنیم، به هم باید یاری برسانیم، تنها گذاشتن دولت و در این فکر بودن که کسی می تواند حساب خود را از حساب دولت جدا کند اشتباهی محض و نابخشودنی است.
آقای روحانی افزود: نهادهای روحانیت، دین و دولت در کنار یکدیگر هستند و حاکمیت، دولت و نظام نمی توانند از هم فاصله داشته باشند.
وی گفت: فقاهت و ولایت، حوزه های علمیه و روحانیت از آغاز انقلاب در کنار دولت بودند و دولت نیز در مسیر و راه ارشادات آنها حرکت کرده است.
رئیس جمهور افزود: هیچ کس نمی تواند به دریا قدم بگذارد و انتظار آن داشته باشد که پایش خیس نشود و یا بدتر پایش را در دریا بگذارد و خیس شدن پایش را منکر شود همه باهم هستیم و آرمان بزرگ انقلاب هدف همه ماست.
وی با اشاره به مشکلات جامعه، کشور و توطئه بیگانگان گفت: ایستادگی و استقامت در برابر آنها، وظیفه همه ماست و بی تردید با وحدت و یگانگی به خوبی از این مشکلات عبور خواهیم کرد.