• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۹۰۴۱۷
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۰
اجتماعی

موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بزودی شاهد تغییرات محتوایی می‌شود

معاون مهندسی و فناوری اطلاعات موزه انقلاب‌اسلامی و دفاع‌مقدس از افزایش ظرفیت‌های مجموعه و اضافه شدن پنج بخش جدید به موزه انقلاب‌اسلامی و دفاع‌مقدس با پیشرفته‌ترین تکنولوژی‌های دنیا خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ جلسه بررسی ابعاد همکاری معاونت مهندسی و فناوری اطلاعات موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت نهاد ریاست جمهوری، برگزار شد.
جوشقانی معاون مهندسی و فناوری اطلاعات موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، ضمن اشاره به تجهیزات بکار رفته در این مجموعه، اظهار داشت: براساس تحقیقات انجام شده، طرح جامعی ارائه شده است و بزودی ظرف مدت شش ماه الی یکسال آینده، شاهد تغییرات اساسی در محتوای موزه انقلاب‌اسلامی و دفاع‌مقدس خواهیم بود.
وی در ادامه افزود: مدتی هست که شاهد افزایش برنامه‌های تبلیغاتی موزه انقلاب‌اسلامی و دفاع‌مقدس هستیم که همزمانی آن با افزایش ساعات کاری مجموعه، در جذب مخاطب بسیار تاثیرگذار بوده است. خوشبختانه این موزه ظرفیت‌های بالایی دارد و در آینده نزدیک شاهد تغییرات چشمگیر در آن، خواهیم بود.
جوشقانی در ارتباط با تکنولوژی بکار رفته در موزه، گفت: بیش از 280 ویدیو پروژکتور و نمایشگر در تالارهای موزه به کار رفته که این امر خود، گویای آن است که این مجموعه تا چه حد مبتنی بر فناوری است. همچنین تالار خلیج فارس به عنوان مجهزترین و بزرگترین تالار موزه، میزبان اکثر برنامه‌های کشوری و لشکری بوده و حتی در نمایش فیلم‌های جشنواره فجر نیز از آن بهره گرفته شده است.
وی همچنین ادامه داد : ما در برنامه‌های آینده خود تصمیم داریم، محتوایی را ارائه کنیم که مناسب با افکار مختلف مراجعه کنندگان به این بخش از شهر باشد. همچنین در قسمت باغ دره امکانات رفاهی مناسبی را فراهم خواهیم کرد تا پاسخگوی نیازهای بیشتر مراجعین باشد.
در ادامه این جلسه اقای علیمردانی، مدیریت بخش فناوری اطلاعات موزه ، به بررسی قسمت‌های مختلف مجموعه پرداخت و گفت: در سراسرنما، ما شاهد نمایش تصویری به ابعاد هزار و 800 متر مربع هستیم که در جهان از لحاظ ابعادی جایگاه سوم را به خود اختصاص می‌دهد. در بخش آبنمایش نیز لیزرهای پیشرفته کار نمایش را انجام می‌دهند که در ایران نمونه آن وجود ندارد.
برکاتی یکی دیگر از اعضای معاونت مهندسی و فناوری اطلاعات، به فعالیت‌های صورت گرفته از سوی تیم مهندسی موزه اشاره و بیان کرد: با درایت وعلم کارکنان موزه در بخش مهندسی و زیرساخت، کارهای بزرگی صورت گرفته که دیتاسنتر را می‌توان بعنوان یکی از آنها نام برد. همچنین بخش وایرلس و اینترنت بیسیم موزه با پوشش 26 هکتار فضا، در نوع خود بی نظیر است.

کتاب "لم یزرع" سه‌شنبه این هفته، نقد می‌شود

سلسله جلسات، سه‌شنبه‌های کتاب، با هدف نقد و بررسی آثار شاخص هنر و ادبیات مقاومت در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار می‌شود. برگزیده جایزه کتاب سال و جایزه ادبی جلال آل احمد این هفته مهمان این نشست خواهد بود.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، نشست نقد و بررسی کتاب لم یزرع، نوشته محمدرضا بایرامی، با همکاری مشترک موزه انقلاب‌اسلامی و دفاع‌مقدس و خانه کتاب از ساعت17 تا 19، در سرای اهل قلم با حضور قاسمعلی فراست و عزت الله الوندی برگزار خواهد شد.
رمان لم یزرع نوشته محمدرضا بایرامی مظلومیت شیعیان عراقی در طول هشت سال دفاع مقدس را به تصویر می کشد.
نشست نقد و بررسی رمان لم یزرع سه شنبه 9 مرداد به نشانی خیابان انقلاب، نرسیده به چهارراه ولیعصر، ابتدای خیابان فلسطین جنوبی، خیابان خواجه نصیر، شماره دو برگزار می‌شود. علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن: 66966156، تماس بگیرند.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آموزش پیشرفته زنبورداری بهینه و کاربردی در نجف آباد
آغاز رزمایش پیشگیری از دیابت در استان
تحقق هدف ۴۰ درصدی بودجه غیرشهریه‌ای دانشگاه آزاد
مستند‌های «بیستا برمه» و «شیر‌های دریایی گالاپاگوس»، از قاب تلویزیون
محموله سیگار و تنباکوی قاچاق به مقصد نرسید
صدور مجوز جذب ۶ هزار نیرو در قوه قضاییه
مشخص شدن داوران دیدار ذوب‌آهن - چادرملو و سپاهان - فجرسپاسی
کشاورزی حفاظتی راهکار حفظ خاک
کسب ۳ نشان برنز توسط ووشو کاران کردستانی
بررسی مشکلات ناشی از تعلیق کارت‌های بازرگانی و ارائه راهکار‌های لازم
امضاء تفاهم‌نامه همکاری شرکت گاز و پارک علم و فناوری استان
وزیر رفاه: اقدامات برای اجرای پرداخت کالابرگ انجام شده است
دستگیری سارقین حرفه‌ای در مرودشت
رئیس جمهور از رئیس آتش‌نشانی کاشان تجلیل کرد
تکواندو زیر ۲۱ سال جهان؛ زندی طلایی شد
برگزاری دوره تربیت مدرس جوانی جمعیت در قم
اشتغالزایی ۸۰ درصدی مددجویان زندان گلپایگان
پارکینگ نیایش طرحی که هر سال قرار است افتتاح شود
هرمزگان میزبان دو رویداد بین‌المللی در حوزه کشاورزی و اقتصاد دریایی
آغاز بارش برف پاییزی در فیروزکوه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
سقف کیفری مهریه مشخص شد
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
استان یزد فردا بارانی می شود
نامه ایران، روسیه و چین درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۶ نظر)
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)