به گزارش
خبرگز اری صدا وسیما مرکز یزد , رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان يزد در اين نشست با قدرداني از خدمات اعضاي ستاد در سال گذشته، به سهم 96 درصدي ماليات ها از درآمد استان اشاره كرد و خواستار درنظر گرفتن شرايط اقتصادي در اخذ ماليات ها شد.
سيدمجتبي حسيني پور همچنين بر فعاليت بيشتر كارگروه مبارزه با فرارمالياتي بمنظور تامين بخشي از درآمد استان از اين طريق تاكيد كرد.
وی با تاكيد بر پيگيري اجرايي شدن ماده 43 قانون برنامه ششم توسعه موضوع اخذ يك درصد فروش معادن، گفت: براساس اين ماده از قانون مي توان تا يك درصد از فروش معادن را با تصويب شوراي معادن استان به فعاليتهاي بهداشتي، درماني و عمراني مورد نياز منطقه درگير اختصاص داد.
در ادامه نشست، دبير ستاد به ارائه آمار عملكردي درآمد سال 1396 استان به تفكيك: درآمدهاي عمومي، مالياتي، مالكيت دولت، خدمات و فروش كالا، جرائم و خسارات و درآمدهاي متفرقه پرداخت و اعلام كرد درآمد استان در سال گذشته بالغ بر 1329 ميليارد تومان بوده كه نسبت به ميزان مصوب 3 درصد كاهش يافته است.
علي نمازي، ميزان درآمد ماليات هاي مستقيم استان مشتمل بر: حقوق بخش عمومي، حقوق بخش خصوصي، مشاغل، مستغلات، ارث، نقل و انتقال سرقفلي، سهام و املاك، حق تمبر، سفته و اوراق بهادار را 746 ميليارد تومان اعلام كرد كه 2 درصد بيش از ميزان مصوب محقق شده است.
مديركل امور اقتصادي و دارايي استان یزد نیز در این نشست ، ميزان مالياتهاي غيرمستقيم اعم از: ماليات بر ارزش افزوده، عوارض خروج از كشور، شماره گذاري و نقل و انتقال اتومبيل را 535 ميليارد تومان اعلام كرد و گفت: اين ميزان در قياس با ميزان مصوب 4 درصد كاهش يافته است.
دبير ستاد درآمد، ميزان "عوارض خروج از كشور" و "جرائم رانندگي داخل و خارج شهر" را در اين مدت به ترتيب 1.7 و 18 ميليارد تومان اعلام كرد.
وي درآمد حاصل از خدمات و فروش كالاهاي دستگاه هاي اجرايي را هم 27 ميليارد تومان اعلام كرد كه نسبت به ميزان مصوب، 3 درصد كاهش داشته است.
نمازي همچنين در اين جلسه اعلام كرد كه درآمد وصولي استان در اين مدت، مشتمل بر 96 درصد درآمدهاي مالياتي، و سهم جرائم، خسارات، خدمات و فروش كالا حدود 4 درصد بوده است.