• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۵۳۹۸۸
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۱
اقتصادی » بازاروتجارت
به زودی؛

لایحه هشت منطقه آزاد جدید در صحن مجلس

دبیر شورای‌ عالی مناطق آزاد از ارجاع لایحه هشت منطقه آزاد جدید ازجانب کمیسیون اقتصادی مجلس به صحن مجلس در آینده‌ای نزدیک خبر داد.

لایحه هشت منطقه آزاد جدید به زودی به صحن مجلس می‌رودبه گزارش خبر گزاری صداوسیما مرتضی بانک درباره آخرین وضعیت لایحه ایجاد مناطق آزاد تجاری و اقتصادی جدید، گفت: لایحه ایجاد مناطق آزاد جدید در سال ۱۳۹۵ ازجانب دولت مصوب و اعلام شد اما این لایحه در مجلس مسکوت ماند و حالا به صورت جدی عملیاتی شده و در حال پیگیری است؛ این لایحه در تمامی کمیسیون‌های مجلس به خصوص کمیسیون اقتصادی با حضور مسئولان حوزه اقتصادی و مناطق آزاد پیگیری شده و دیدگاه‌های نمایندگان مردم در مجلس برای مناطق آزاد جدید مورد نظر مطرح شده است.

به گفته وی، در حال حاضر می‌توان گفت که روند لایحه مناطق آزاد جدید در مجلس به نهایت رسیده و به زودی توسط کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی به صحن مجلس ارجاع داده می‌شود و امید داریم تا در مجلس این لایحه تصویب و سریعتر فرآیند ایجاد این مناطق با هماهنگی دولت انجام شود.

دبیر شورای‌ عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی ادامه داد: هشت منطقه آزاد تجاری- صنعتی جدید که در دستور کار قرار گرفته دارای ویژگی‌های مناطق آزاد حال و حاضر هستند و با توجه به معافیت‌های مالیاتی و گمرکی می‌تواند برای فعالان اقتصادی و تولیدی در کشور شرایط مناسبی را فراهم کنند.

مشاور رئیس جمهور در امور مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی با اشاره به حضور گمرک در مناطق آزاد، اظهار داشت: گمرک برای ثبت ورود و خروج کالا از این مناطق مستقر شده است و مقررات گمرکی معافیت گمرکات است؛ شورای‌ عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و گمرک سامانه‌ای مشترک برای ارائه گزارش ایجاد کرده‌اند تا انواع محموله‌ها قابل پیگیری و رصد باشد.

وی با بیان این که ۴۰۰ واحد صنعتی در مناطق آزاد وجود دارد، گفت: یکی از مهمترین مسائل در مناطق آزاد، حضور فعالان صنعتی و اقتصادی است که باعث شده تا به امروز ۴۰۰ واحد صنعتی و ۳۹ واحد کشاورزی در این مناطق به صورت گسترده فعالیت داشته باشند که اشتغال زایی و توسعه این مناطق را به دنبال دارد.

بانک تاکید کرد: عمده فعالیت در مناطق آزاد را فعالیت‌های صنعتی و سپس فعالیت‌های گردشگری تشکیل می‌دهد؛ فعالیت‌های تجاری بخش کوچکی از فعالیت در مناطق آزاد را به خود اختصاص داده‌اند در حالی که بسیاری تصور می‌کنند بخش تجاری در این مناطق صرفا حضور پررنگی نسبت به سایر فعالیت‌های اقتصادی دارد که اشتباه است.

چهاردهم تیر سال ۱۳۹۵ بود که رئیس جمهوری، لایحه ایجاد هفت منطقه آزاد تجاری - صنعتی و ۱۲ منطقه ویژه اقتصادی را طی تشریفات قانونی به مجلس شورای اسلامی تقدیم کرد. پس از آن نیز دولت یک لایحه جدید در خصوص ایجاد منطقه آزاد قصر شیرین را به مجلس شورای اسلامی ارائه کرد تا ایجاد این هشت منطقه آزاد جدید در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار گیرد.

براساس این لایحه به دولت اجازه داده می‌شود در استان‌های گلستان (اینچه برون)، ایلام (مهران)، اردبیل (اردبیل)، سیستان و بلوچستان (سیستان)، کردستان (بانه، مریوان)، هرمزگان (جاسک)، بوشهر (بوشهر)، منطقه آزاد تجاری، صنعتی را در محدوده هایی که به تصویب هیئت وزیران می‌رسد، ایجاد کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۲۰ آبان آخرین مهلت شرکت در جشنواره شهید مطهری
اجرای ۲۰ هزار تن آسفالت برای تسهیل ترافیک و ایمنی پایتخت
راهپیمایی ۱۳ آبان در شهر‌ها، بخش‌ها و روستاهای استان قم
تصویب ۱۵ مصوبه در کمیته حمایت قضایی از سرمایه‌گذاری در آذربایجان غربی
سراب شهرک دهگلان سردترین نقطه کردستان
آغاز مسابقات بدمینتون دانشجویان در شاهرود
راهپیمایی ۱۳ آبان - اراک ۱۴۰۴
طباطبایی: حسین فرکی رئیس کانون مربیان فوتبال شد
رئیس مجلس فردا عازم پاکستان خواهد شد
تقویت زیرساخت‌های ایمنی و تاب‌آوری شهر یزد در سال ۱۴۰۴
دانش‌آموزان بندرعباس، صحنه‌گردان برنامه‌های متنوع ۱۳ آبان
شمال سیستان و بلوچستان در محاصره طوفان و گرد و خاک
دانشگاه‌های نوبت بعداز ظهر برخی مناطق هرمزگان مجازی شد
کشف ۲۴ تن ورق‌ام دی اف خارجی قاچاق در الیگودرز
اگر لانه تسخیر نمی‌شد آمریکا رژیم شاه را بازمی‌گرداند
آگاهی و بیداری نسل جوان و نوجوان گلستان در دفاع از انقلاب اسلامی
برداشت بیش از هزار تن ذرت علوفه‌ای در شهرستان بهشهر
افتتاح مرکز شوق زندگی در بیرجند
کاهش شاخص‌های بورس
ریکاردو ساپینتو: می‌خواهیم در این رقابت‌ها باقی بمانیم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)