• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۶۴۳۲۸
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۴
اجتماعی
جشنواره فاوا؛

برای تحول دیجیتال در حوزه‌های مختلف برنامه‌های جامع داریم

وزیر ارتباطات با تأکید بر لزوم هوشیاری برای رقم زدن تحول دیجیتالی گفت:‌ برای تحول دیجیتال در حوزه‌های مختلف برنامه‌های جامع داریم.

برای تحول دیجیتال در حوزه‌های مختلف برنامه‌های جامع داریمبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، محمدجواد آذری جهرمی صبح امروز در جشنواره فاوا اظهار داشت: ایران در سال گذشته در شاخص رشد در صنعت آی‌سی‌تی بیشترین رشد در منطقه آسیاپاسیفیک و دومین رتبه در دنیا را داشته است.
وی گفت :‌ در شاخص‌های بین‌المللی IDI ایران چهار رتبه رشد داشته که یکی از عوامل این شاخص پوشش نسل ۳ و ۴ موبایل است که در سال گذشته ۶۲ درصد پوشش در کشور وجود داشته است و امسال به لطف زحمات اپراتورها به ویژه همراه اول و سپس ایرانسل که قرار است به سرعت پوشش را تکمیل کند و برقراری ارتباط رومینگ ملی بین اپراتورهای خدمات اجباری (USO) و اپراتورهای موبایل پوشش پهنای باند موبایل در کشور گسترده ‌تر شده است و انتظار می‌رود در آخرین رتبه‌بندی شاخص‌های IDI رشد ایران قابل‌ قبول‌تر باشد.
وی ادامه داد : در برنامه پنج ساله توسعه رشد ۱۳ رتبه‌ای کشور در شاخص‌های IDI تکمیل شده است که امیدواریم این هدف را زودتر و حتی بیشتر محقق کنیم.
جهرمی با بیان اینکه رئیس‌جمهور دستور داده‌اند که باید وزارتخانه‌ها سند تحول دیجیتال را تدوین و شاخص‌های آن را تبیین کنند، گفت:‌برای تحول دیجیتال در حوزه‌های بهداشت، سلامت، شهر هوشمند، کشاورزی و بسیاری از موضوعات دیگر برنامه‌های جامع داریم.
وی با اشاره به مسائل مبتلابه تحولات دیجیتالی گفت:‌تحول دیجیتال موضوعاتی از جمله مصرف منابع آب، بهره‌وری،؛ کنترل‌های هوشمند و موضوعات این‌چنینی در تمام حوزه‌ها را دربرمی‌گیرد.
اذری جهرمی با بیان اینکه بهره‌وری به عنوان یک تکلیف در سند برنامه ششم ابلاغ شده است، گفت:‌ اما برخی دستگاه‌ها مقابله بهره‌وری می‌ایستند.
جهرمی با بیان اینکه در موضوعات بین‌دستگاهی و کلان این حوزه شورای عالی فضای مجازی باید سیاستگذاری و هماهنگی کند، گفت: در موضوعات مختلف، وزارت ارتباطات تنها وظیفه ندارد و برای بسیاری از سازمان‌ها مسئولیت تعریف شده است که باید مطالبه برای انجام وظایف و هم‌افزایی از سازمان‌ها شکل بگیرد.
وی گفت: باید با گفتمان‌سازی و همراهی همه ظرفیت‌های فعالان اقتصادی، بردارها و سمت حرکت ها را هم‌جهت کنیم و تحول دیجیتال را پیش از آنکه برایمان رقم بزنند خودمان رقم بزنیم تا در بازارهای عمومی سهم بگیریم که البته توان این کار را داریم و در غیر این صورت، مستعمره دیگران می‌شویم.
وی گفت:‌در سال ۹۷ باید با همفکری بتوانیم اختلافات را کنار بگذاریم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: امروز هر قوه می‌گوید مستقل هستم و هرکدام سرویس‌های متعدد را جداگانه ارائه می‌کنند، اما اگر می‌خواهیم با فساد مقابله کنیم همه را باید با هم پیوند بزنیم. موضوع کاهش ۱۲.۵ درصدی سالانه مراجعات مردم به دستگاه‌ها برای دریافت خدمت یک تکلیف است که تنها با دولت الکترونیک محقق می‌شود.
وی گفت:‌ دزد دزد گفتن، برخورد کردن با دزد و گذشت نکردن از کسانی که اعتماد مردم را خدشه‌دار کرده‌اند ؛ مهم است اما مهم‌تر اصلاح کردن فرایند است که سرمایه‌های کشور را که در پستی قرار می‌گیرد به وسیله اختیاراتی که به آنها می‌دهیم فاسد نکنیم، نباید بگذاریم این فرایندها شکل بگیرد.
جهرمی گفت:‌ امروز به عنوان یک وزیر می‌خواهم دو دستگاه را بیاورم که با هم تبادل اطلاعات کنند، اما درنهایت موفق نمی‌شوم.
وی ادامه داد: یک مقامی هم درست کرده‌اند که امروز خواهش می‌ کنم که دیگر مقام عالی وزارت را نگویید، می‌گویند چشم اما انجام نمی‌دهند.
جهرمی گفت:‌ امروز بزرگترین اقدام ضدامنیتی به اشتراک نگذاشتن اطلاعات است.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انجام ۷۵ درصد ترانزیت ریلی کشور از مرز سرخس
پیشرفت‌های ایران در حوزه پزشکی پس از انقلاب اسلامی اعجاب برانگیز بوده است
پس لرزه‌های ارتباط پرونده اپستین با ترکیه
وزش باد شدید با سرعت ۸۰ کیلومتر بر ساعت در استان مرکزی
ارتقای خدمت‌رسانی پزشکی قانونی با افتتاح چندین طرح در کشور
بررسی آخرین وضعیت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید
شتاب‌گیری در اجرای طرح مسکن استیجاری
افتتاح ۱۴ واحد مسکونی و الحاق ۲ شهرک جدید به شهر میامی
ورزشکار زنجانی در اردوی تیم ملی کبدی
بهره برداری از کشتارگاه کویر طیور خوسف
تجدید میثاق کارکنان دارالقرآن الکریم با آرمانهای امام (ره)
طرح توسعه میدان گازی توس در سرخس به بهره برداری رسید
اخبار ۱۲۰ ثانیه؛ چکیده مهم‌ترین‌ها اخبار ایران و جهان ۲۰ بهمن ۱۴۰۴
فوتبال ایران جزو سه کشور برتر قاره آسیا است
معارفه مدیرکل جدید میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان
آمادگی سامانه‌های حمل ونقل عمومی برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
کمینه و بیشینه دمای بیستم بهمن ماه در سمنان
۳۴ طرح صنعتی در مازندران به ثمر نشست
اعلام اسامی منظم‌ترین شرکت های هواپیمایی کشور
ایران صدایمان را می شنود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)