تولید بیش از یک و نیم درصد دانش دنیا توسط محققان ایرانی
رئیس دانشگاه تهران در هفدهمین اجلاس روسای دانشگاهها و مراکز آموزش عالی به میزبانی کیش با اشاره به سهم قابل توجه کشورمان در زمینه تولید علم دنیا گفت: بیش از یک و نیم درصد از دانش دنیا توسط محققان ایرانی تولید و به ثبت رسیده است.
به گزارش
خبرگزاري صدا و سيما مرکز کیش، رئیس دانشگاه تهران در این نشست یک روزه گفت: تقاضای تحصیل در کشور زیاد است اما به دلیل برخی از سیاست گذاری های نامناسب وهمچنین تامین نبودن زیر ساخت ها هنوز نتوانسته ایم در این زمینه موفق عمل کنیم .
محمود نیلی احمد آبادی با بیان اینکه در حال حاضر هزارو دویست دانشجوی غیر ایرانی و حدود هزارو هفتصد زبان آموز خارجی در دانشگاه تهران تحصیل می کنندافزود: بر اساس آخرین آمار اعلام شده 40 هزار دانشجوی خارجی در کشور تحصیل می کنند که این رقم نسبت به آمار جهانی عدد بسیار پایینی است که باید تلاش کنیم با راهکارهای مناسب سهم بیشتری از دانشجویان خارجی را جذب کشور کنیم .
رئیس دانشگاه امیرکبیر با اشاره به اینکه در دنیای امروز همه چیز بر اساس شاخص های بین المللی سنجیده می شود افزود: دانشگاه های کشور ما در بسیاری از جنبه های علمی ،پژوهشی امتیازهای بالای جهانی را از آن خود کرده اند اما متاسفانه در بخش بین الملل هنوز نتوانسته ایم امتیاز قابل قبولی را در دنیا کسب کنیم .
معتمدی با اشاره به اینکه در سال دو هزارو شانزده، نزدیک به 7 درصدجذب دانشجوی خارجی داشتیم که این رقم در سال 2017 با رشد صد درصدی به رقم 15 درصد افزايش يافته که این رقم نسبت به دانشگاه های معتبر دنیا رقم بسار ناچیزی است.
انصاری لاری مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش در این نشست یک روزه با اشاره به زیر ساخت های مناسب علمی ،فرهنگی و همچنین موقعیت استراتژیک جزیره کیش گفت: این جزیره به دلیل نزدیکی به کشورهای حاشیه خلیج فارس و امکان تردد دانشجویان و اساتید بین المللی بدون ویزا به جزیره کیش را از مهم ترین مزیت های این جزیره برای توسعه بخش بین الملل دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور برشمرد و افزود: سازمان منطقه آزاد کیش آمادگی دارد با به کار گیری تمامی امکانات زمینه حضور و فعالیت دانشگاه ها و موسسات آموزشی کشور در بخش بین الملل را فراهم کند.