• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۳۴۶۹۷
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۷
سیاسی » مجلس

تصویب لایحه موافقت نامه همکاری میان ایران و جمهوری آذربایجان

نمایندگان مجلس با لایحه موافقت نامه بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری آذربایجان راجع به همکاری در زمینه پیشگیری­، محدود سازی و کاهش پیامدهای شرایط اضطراری موافقت کردند.

تصویب لایحه موافقت نامه همکاری میان ایران و جمهوری آذربایجانبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، براساس­ ماده واحده این لایحه هدف از این موافقت نامه ایجاد چارچوب قانونی لازم برای همکاری در جهت پیشگیری، ​محدود سازی و کاهش اثرات شرایط اضطراری و تسهیل ارایه کمک متقابل عنوان شده است.
همچنین  در چارچوب ایجاد شده در این موافقت نامه،  در صورت وقوع یا قریب الوقوع بودن شرایط  اضطراری که پیامدهای آن در قلمرو کشور طرفی  که در معرض تهدید یا ابتلا قرار گرفته است با اقدامات و  امکانات آن طرف  به طور کامل قابل کاهش نباشد هریک از طرف‌ها بنا  به درخواست،  کمک متقابل را به یکدیگر ارایه خواهند کرد.

تصویب فوریت طرح بررسی اصلاح تبصره هایی از قانون بودجه
در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی طرح یک فوریتی اصلاح بند هـ تبصره یک و الحاق یک بند به تبصره 9 قانون بودجه سال 1396 به بحث گذاشته شد که قید یک فوریت بررسی آن به تصویب رسید.
در صورت تصویب کلیات و جزئیات این طرح تهاتر سایر هزینه های تهیه و جرای آسفالت، عایق کاری، ایزولاسیون و مابه التفاوت تامین مالی توسط کارفرما با تائید دستگاه های اجرایی ذیربط با تحویل قیر رایگان (به میزان معادل ارزش ریالی آنها) بلامانع خواهد بود.
همچنین در این طرح خواسته شده است درآمدهای حاصل از فعالیت شوراهای حل اختلاف قوه قضائیه بصورت صد در صد تخصیص یافته به تامین هزینه های شوراهای ذکر شده اختصاص یابد.
این گزارش حاکی است این طرح پس از بررسی کارشناسی در کمیسیون برنامه و بودجه برای بررسی و تصویب نهایی در جلسات آتی مجلس به صحن علنی ارائه خواهد شد.

مجلس طرح الحاق یک ماده به قانون مبارزه با مواد مخدر را اصلاح کرد
در ادامه جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی، طرح الحاق یک ماده به قانون مبارزه با مواد مخدر که از شورای نگهبان برای اصلاحاتی به مجلس برگشت داده شده بود بررسی و برای تامین نظر شورای نگهبان اصلاحات انجام و تصویب شد.
در اصلاحیه ای که در یکی از بندهای ماده یک این طرح صورت گرفت آمده است: کلیه جرایم موضوع ماده 4 این قانون مشروط بر اینکه بیش از 50 کیلوگرم باشد و مواد موضوع ماده 8 این قانون مشروط بر اینکه بیش از 2 کیلوگرم باشد و در خصوص سایر جرایم موضوع ماده 8 در صورتی که بیش از 3 کیلوگرم باشد اجرای این بند نسبت به مرتکبان، متهمان و مجرمان قبل از لازم الاجرا شدن این ماده منوط به داشتن یکی از شرایط بندهای (الف)، (ب) یا (پ) می باشد.
در اصلاحیه بعدی که صورت گرفت تصویب شد: در مورد جرایم موضوع این قانون که مجازات حبس بیش از 5 سال دارد در صورتی که حکم به حداقل مجازات قانونی صادر شود، جز در مورد مصادیق تبصره ماده 38، مرتکب از تعلیق اجرای مجازات، آزادی مشروط و سایر نهادهای ارفاقی به استثنای عفو مقام معظم رهبری مذکور در بند 11 اصل 110 قانون اساسی بهره مند نخواهد شد و در صورتی که حکم به مدت بیش از حداقل مجازات قانونی صادر شود دادگاه می تواند بخشی از مجازات حبس را پس از گذراندن حداقل مجازات قانونی به مدت 5 یا 10 سال تعلیق کند.

تصویب موافقتنامه همکاری بین ایران و عراق در زمینه حفظ نباتات و قرنطینه گیاهی
نمایندگان مردم در خانه ملت با تصویب موافقتنامه همکاری بین ایران و عراق در زمینه حفظ نباتات و قرنطینه گیاهی موافقت کردند.
نمایندگان در نشست علنی امروز (چهارشنبه، 12 مهر) مجلس شورای اسلامی با لایحه موافقتنامه همکاری در زمینه حفظ نباتات و قرنطینه گیاهی بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری عراق با 158 رأی موافق، 3 رأی مخالف و 6 رأی ممتنع از مجموع 224 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.
گفتنی است نمایندگان موافق این لایحه بر تاثیر همکاری دوجانبه در مهار کردن آفات گیاهان، جلوگیری از بیماری های مختلف گیاهی و نباتی و تثبیت و حفاظت از خاک تاکید کردند، هر چند مخالفان این لایحه معتقد به ایجاد بسته سیاستی کامل و توجیه دولت عراق برای همکاری با ایران و عدم تاثیر این همکاری در زمینه حفظ نباتات بودند.
ماده واحده و تبصره لایحه موافقتنامه همکاری در زمینه حفظ نباتات و قرنطینه گیاهی بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری عراق به این شرح است:
ماده واحده- موافقتنامه همکاری در زمینه حفظ نباتات و قرنطینه گیاهی بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری عراق مشتمل بر یک مقدمه و دوازده ماده به شرح پیوست تصویب و اجازه تسلیم اسناد آن داده می شود.
تبصره- در اجرای مواد 10 و 11 این موافقتنامه به ترتیب رعایت اصول 139 و 77 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران الزامی است.

ربیعی در صحن علنی مجلس: اختصاص تنها ۱.۴ درصد از بودجه آموزش به سازمان فنی وحرفه ای 
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با یادآوری رابطه ۲۰ درصدی دانش فارغ التحصیلان و برنامه اشتغال آنها در کشور تأکید کرد: حمایت از بخش فنی و حرفه ای در بودجه سال آینده باید افزایش پیدا کند.
علی ربیعی در نشست علنی امروز (چهارشنبه، 12 مهر) مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوال جلال محمودزاده و عبدالکریم حسین زاده در خصوص وضعیت مربیان فنی و حرفه ای و مشکلات استخدامی آنها گفت: در 5 دهه گذشته در بخش مهارت و نیروهای بامهارت برنامه ریزی جامعی صورت نگرفته لذا امروز با وجود تاکید بر تمرکز وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر مدیریت فقر و اشتغال، از موضوع مذکور فاصله بسیار گرفته شده است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: در مورد فنی و حرفه ای به فهم و درک و برنامه بیش از پیش احتیاج است چرا که برای رسیدن به رشد 8 درصد نیز میزان سرمایه ها با بهره وری نیروی کار سازگار نیست.
وی با اشاره به گزارش ها و مطالعات جهانی افزود: نسبت دانش فارغ التحصیلان با برنامه اشتغال آنها در منطقه ما 20 درصد رابطه معنادار وجود دارد چنانکه با پدیده ترک تحصیل نیز در این میان مواجهیم بنابراین با وجود نیروهای بی مهارت از مدرسه و دانشگاه اهمیت آموزش غیررسمی در سازمان فنی و حرفه ای پررنگ تر می شود.  
ربیعی یادآور شد: در اکثر شاخص های ارتقای مهارت ها و انباشت اطلاعات به خصوص در جمعیت بزرگسال با ارقام پایینی مواجه هستیم هر چند آموزش در ایران رایگان است، متاسفانه علاوه بر این از کل بودجه آموزش کشور تنها 1.4 درصد به سازمان فنی وحرفه ای اختصاص پیدا کرده است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با انتقاد از عدم دسترسی به نیروهای ماهر گفت: دسترسی به نیروها و کارگران ماهر در ایران از 100 رتبه 47 را داراست در حالی که کشورهای تازه صنعتی شده با آموزش مهارت از طریق فنی و حرفه ای صلاحیت حرفه ای برای استخدام و کار را الزامی و بخش فنی و حرفه ای خصوصی را نیز ساماندهی کرده اند.
وی با بیان اینکه به رغم افزایش رده های شغلی و تحصیلی در کشور با کاهش نرخ بهره وری نیروی کار مواجهیم، ادامه داد: بهبود وضعیت مذکور با ارتقای بخش فنی و حرفه ای سامان پیدا می کند از این رو سیاست ملی واحد لازم است که کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نیز آن را پیگیری می کند.
ربیعی تاکید کرد: در بودجه سال 97 حمایت از بخش فنی و حرفه ای باید افزایش پیدا کند، همچنین تمرکز سیاستی و به کارگیری بخش خصوصی فنی و حرفه ای از جمله اقداماتی است که باید در دستور کار قرار گیرد.
وی در بیان توضیحاتش اظهار کرد: متأسفم که اساساً ما در بحث مهارت نیروهای ماهر و برنامه‌ریزی برای آموزش نیروهای بامهارت نتوانستیم در 5 دهه گذشته اقدام مناسبی انجام دهیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: متأسفانه با پدیده ترک تحصیل و نیروهای بی‌مهارت از دبیرستان یا دوران دانشگاه روبه​​ رو هستیم و در اینجاست که به ضرورت سازمان فنی و حرفه‌ای و توسعه آموزش رسمی نیروها بیشتر پی می‌بریم.
ربیعی با بیان اینکه آموزش در کشور ما رایگان است و از بودجه کل آموزش در کشور تنها 1.4 درصد به سازمان فنی و حرفه‌ای اختصاص دارد، گفت: دسترسی به نیروهای ماهر مسأله امروز ماست، نیاز به سیاست‌گذاری در جامعه داریم، دسترسی به کارگر ماهر موضوعی است که باید در برنامه‌ریزی‌ها اهمیت زیادی به آن دهیم.
ربیعی ادامه داد: برخی کشورها آموزش مهارت را اصل قرار دادند و صلاحیت حرفه‌ای را برای استخدام افراد الزامی کردند، مبنای پایه توسعه کشورهای شبیه ما این است که سازمان فنی و حرفه‌ای خودشان را به سامان رساندند.
وی تأکید کرد:‌ نرخ بهره‌وری نیروی کار در کشور ما افزایش نداشته است، اگر نگران بیکاری و اشتغال در استان‌ها هستیم باید بدانیم کمتر از 1.4 درصد به فنی و حرفه‌ای اختصاص یافته است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین گفت: به نظر من، به سیاست واحدی نیاز داریم و وزارت کار شعار هر ایرانی یک مهارت را دنبال می‌کند، اگر واقعاً مشکل بیکاری در کشور برای ما رنج‌آور است،‌باید این شعار را دنبال کنیم.
وی ادامه داد: زمانی که مصوبه‌ای تبدیل به قانون می‌شود، لازم‌الاجراست و ما ملزم به اجرای قانون هستیم و بحثی در این زمینه نیست، وزارت تعاون موظف بوده ظرف سه ماه آیین‌‌نامه‌های مربوط به قانون تعیین تکلیف استخدامی مربیان حق‌التدریس سازمان فنی و حرفه‌ای را تهیه کند، ما این کار را انجام دادیم اما فرایند تصویب آیین‌نامه‌ها در کمیسیون‌های دولت طولانی است، آن زمان موضوع تصویب آیین‌نامه‌های مربوط به قانون برنامه پنجم در اولویت کاری دولت بود به همین دلیل این فرایند طولانی شد.
ربیعی یادآور شد: 23 هزار و 642 مربی هم اکنون در بیش از 11 هزار آموزشگاه فعالیت می‌کنند، جذب این تعداد افراد کار بسیار سختی است، از طرفی ما هم باید به قانون عمل کنیم و هم تکلیف افرادی را که در آزمون استخدامی پذیرفته نشدند مشخص کنیم در حالی که خود قانون تصریح دارد افراد پذیرفته‌شده در آزمون استخدام شوند.
ربیعی در پایان افزود:‌ برای جذب همه افرادی که تاکنون استخدام شده اند تلاش جانکاه و طاقت‌فرسایی صرف شده است، فرایند جذب این افراد واقعاً سخت بوده است اما نمایندگان محترم مجلس این اطمینان را داشته باشند که ما تمام تلاش خودمان را برای اجرای قانون به کار خواهیم گرفت.

مجلس از توضیحات وزیر تعاون قانع شد
در ادامه جلسه علنی امروز مجلس وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای پاسخ به چند سؤال تعدادی از نمایندگان در صحن علنی حضور یافت.
ابتدا سؤال آقایان جلال محمودزاده و عبدالکریم حسین زاده نمایندگان مهاباد و نقده و نیز اشنویه در خصوص رعایت نشدن دستورالعمل تبدیل وضعیت مربیان حق التدریسی فنی و حرفه ای مطرح شد که پس از پاسخ های وزیر، مجلس در رأی گیری توضیحات وزیر را قانع کننده و سؤال نمایندگان را وارد ندانست.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این جلسه با اشاره به جذب 2300 نفر مربیان و انجام آزمون توسط سازمان سنجش، هر گونه اجحاف در این زمینه را رد کرد و تغییر شرایط تبدیل وضعیت را مستلزم تغییر آیین نامه و جذب افراد را منوط به صدور مجوزهای لازم از سوی سازمان امور اداری و استخدامی عنوان کرد.

ربیعی: نسخه واحد برای نیروی کار خارجی نمی توان تعریف کرد
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه یک نسخه واحد برای نیروی کار خارجی نمی توان تعریف کرد، گفت: مجلس و دولت سیاست منسجمی را برای رفع معضل اشتغال اتباع خارجی غیرمجاز دنبال کنند.
علی ربیعی در نشست علنی امروز  مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوال حاجی دلیگانی مبنی بر اشتغال اتباع خارجی در کشور و عملکرد وزارت تعاون گفت: ایران در کنوانسیون های جهانی که ناظر بر اشتغال پناهندگان است عضویت دارد البته قبل از اینکه اشتغال موضوعیت پیدا کند حضور این افراد در کشور مسئله اصلی ما است و موضوع اشتغال مسئله ثانویه است که مربوط به حوزه کاری وزارت تعاون است و ما ماموریت و وظایف خود را در رابطه با استان های هدف انجام دادیم.
وی با بیان اینکه یک نسخه واحد برای نیروی کار خارجی نمی توان تعریف کرد، افزود: حضور نیروی کار خارجی در دنیا به عنوان یک مزیت شناخته می شود و از سویی با منویات استراتژی در کشور روبه رو هستیم که نمونه آن 500 هزار نفر اتباع خارجی در حال تحصیل در کشور است و همچنین اهتمام نمایندگان به شناسنامه دار کردن فرزندان حاصل از مادر ایرانی و پدر خارجی است.
ربیعی با یادآوری اینکه 3 رویکرد در دنیا در مواجهه با اتباع خارجی وجود دارد، تصریح کرد: این رویکردها مبنی بر اجازه اقامت در اردوگاه موقت، اجازه اقامت و اشتغال محدود و ادغام در جامعه میزبان است؛ به مدت 4 دهه است که با حضور انبوه این افراد در کشور مواجه هستیم و در عمل رویکرد دوم یعنی اجازه اقامت و اشتغال محدود استراتژی مربوط به ما است اما در عمل با تحصیل رایگان کودکان آن ها و همچنین شناسنامه دار کردن کودکان مواجه هستیم و با توجه به این موضوعات به سمت رویکرد سوم یعنی ادغام در جامعه میزبان حرکت کرده ایم.  
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: به عنوان وزیر کار پاسخگوی اشتغال هستم و بیشترین نگرانی را بیش از نمایندگان در زمینه اشغال فرصت های شغلی از سوی اتباع خارجی را دارم.
ربیعی افزود: از سال 91 تا 96 تمامی توان خود را به کار برده و از 82 هزار و 116 بازرسی در 92 و بیش از این در 95، 42 هزار اتباع خارجی غیر مجاز را در سال 92 به مراجع قضایی تحویل داده و همچنین 9355 کارفرمای متخلف را ظرف یک سال و شناسایی و به مراجع قضایی معرفی کردیم و 80 هزار نیروی ایرانی را جایگزین نیروی کار خارجی کردیم بنابراین در رابطه با انجام وظایف خود کوتاهی نکرده ایم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی یادآور شد: مجلس و دولت باید سیاست منسجمی را برای رفع معضل اشتغال اتباع خارجی غیرمجاز دنبال کند.
ربیعی افزود: وزارت رفاه در این زمینه یعنی شناسایی اتباع بیگانه غیرمجاز از بازار کار کوتاهی نکرده است اما باید دید چند درصد از این موضوع به وزارت رفاه مربوط است.
وی ادامه داد: کدام یک از وزرا در طی سالیان گذشته در خصوص اشتغال صحبت کردند، بنده برای تثبیت بیش از 230 هزار شغل ایده های بسیاری را بررسی کرده و برخی را به مرحله اجرا درآورده ام ضمن اینکه افراد جدید بسیاری به بازار کار ورود کرده اند اما در این حوزه وظایف و سهم وزارت رفاه چقدر است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر اینکه بی توجهی به اقدامات انجام شده بدون شک نگرانی ها در مورد بیکاری را افزایش می داد، گفت: در حال حاضر 2 میلیون و 400 نفر اتباع بیگانه مجاز و غیرمجاز در کشور فعالیت می کنند که از این تعداد یک میلیون و 700 هزار نفر مجاز و 700 هزار نفر غیرمجاز هستند.
ربیعی با اشاره به اینکه 197 هزار شاغل غیرمجاز شناسایی و اخراج شده اند، افزود: در خصوص فعالیت اتباع بیگانه شورای عالی امنیت ملی دستورالعمل ویژه ای داشته و بحث شناسایی و ساماندهی آن ها را پیگیری می کند بنابراین وزارت رفاه مسئولیت ساماندهی کار این افراد را برعهده دارد.
وی با بیان اینکه مجلس باید هزینه به کارگیری اتباع بیگانه را افزایش دهد، تصریح کرد: همچنین باید برای توقف زندگی در سکونتگاه های غیرمجاز نیز برنامه هایی ارائه شود، وزارت رفاه 780 بازرس در کل کشور برای ایمنی کار، امنیت شغلی در دست دارد که باید با این تعداد فعالیت های سختی را انجام دهد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بنده از عملکرد خودم در این خصوص دفاع کرده و آن را قابل قبول می دانم.

مجلس پاسخ های وزیر کار را در مورد فرصت های شغلی اتباع بیگانه قانع کننده ندانست
نمایندگان مردم در خانه ملت از توضیحات وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره اشباع بازار کار و مشاغل مختلف توسط اتباع بیگانه قانع نشدند.
نمایندگان در نشست علنی امروز با 126 رأی موافق، 64 رأی مخالف و 8 رأی ممتنع از مجموع 213 نماینده حاضر در جلسه از پاسخ وزیر در رابطه با سوال حاجی دلیگانی پیرامون اشباع بازار کار توسط اتباع بیگانه قانع نشدند.
بنابراین گزارش ­در ادامه جلسه علنی امروز مجلس سوال آقای حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده شاهین شهر از وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی در مورد اینکه چرا بازار کار کشور و فرصت های شغلی آن در اختیار اتباع بیگانه قرار گرفته است مطرح شد .
 پس از پاسخ های وزیر ، مجلس شورای اسلامی در رای گیری سوال نماینده سوال کننده را وارد دانست.
آقای ربیعی در پاسخ به این سوال در صحن علنی  با اشاره به اینکه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بازرسی ها و شناسایی های زیادی را در خصوص اتباع خارجی که بدون مجوز در کشور مشغولند انجام داده است گفت: بخشی از امور مربوط به اتباع خارجی از جمله تردد چندین هزار نفری روزانه آنان به کشور خارج از حیطه مسئولیت وزیر و این وزارت خانه است.
وی گفت: حل کلی مشکل ذکر شده مستلزم اقدامات فرابخشی و در گرو اراده ملی است و این معضلی است که بیش از 20 سال در کشور مطرح بوده است.
ربیعی تصریح کرد: عزم دولت بر آن است که دغدغه مزبور به نفع نیروهای جویای کار کشور مرتفع گردد.

پزشکیان:​ هیأت رئیسه مجلس تشکیک آراء در پاسخ وزیر کار به سوال نماینده مهاباد را بررسی می کند
نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی از بررسی مجدد رأی نمایندگان به پاسخ وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره سوال نماینده مهاباد مبنی بر «وضعیت استخدامی مربیان فنی و حرفه ای» در هیأت رئیسه مجلس خبر داد.
مسعود پزشکیان در نشست علنی امروز (چهارشنبه، 12 مهر) مجلس شورای اسلامی در جریان سوال جلال محمودزاده نماینده مردم مهاباد از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص وضعیت استخدامی مربیان فنی و حرفه ای و رأی نمایندگان به پاسخ وزیر کار درباره این سوال توضیح داد: طبق اظهارات برخی از نمایندگان به نظر می رسد در تشکیک آرائی در مورد پاسخ وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به سوال آقای جلال محمودزاده به وجود آمده است لذا قرار است در هیأت رئیسه در این خصوص بحث شود.
پزشکیان که ریاست جلسه علنی را برعهده داشت، ادامه داد: پس از بررسی این موضوع در هیأت رئیسه در صورت تغییر در نتیجه کنونی موارد مربوط اعلام خواهد شد.

محبی نیا متن نطق خود را پاره کرد
نماینده مردم میاندوآب در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز در اعتراض به گوش نکردن هیأت رئیسه و نمایندگان به نطق میان دستورش، متن سخنان خود را پاره کرد.
جهانبخش محبی نیا در جلسه علنی امروز مجلس یکی از ناطقان میان دستور بود.
وی در پایان نطق خود متن مکتوب سخنان خود را پاره کرد و در مقابل هیأت رئیسه قرار داد و اعتراض کرد که نمایندگان و هیأت رئیسه به نطق او گوش نکرده اند.
احمد امیرآبادی عضو هیات رییسه مجلس نیز خطاب به نماینده میاندوآب گفت اتفاقا ما نطق میان دستور شما را گوش دادیم و حرف های خوب و مهمی زدید.
محبی نیا امروز بخشی از نطق خود را به شرایط بین المللی، بخشی را به وضعیت بیکاری در کشور و بخشی را به شرایط اجتماعی اختصاص داده بود.
وی با بیان اینکه تعادل طبقاتی در جامعه ما بروز ندارد، گفت: اگر این تعادل جدی گرفته نشود انفجار پیش می آید و اگر طبقات اجتماعی و فرهنگی مطابق با نیازهای جامعه پیش نرود بحران ساز می شود، بحران و انفجاری که هیچ سامانی را بر نمی تابد ضمن اینکه کشور نیاز به اصلاح نظام مالی دارد، جا به جایی در اعتبارات، برداشت ها از صندوق خارج از دستورهای مجلس تمام امید نیروهای دلسوز را بر باد می دهد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی همچنین خاطرنشان کرد: امروز برای نجات مملکت از دعواهای سیاسی، مشکلات فرهنگی و اقتصادی باید از مخالفت ها و موافقت ها فراتر رفت و برای شناخت دردهای جامعه باید خود را فدا کنیم.

بیانیه نمایندگان در تقدیر از دست اندرکاران کنگره حج
در پایان جلسه علنی مجلس شورای اسلامی 156 نماینده در بیانیه ای که از تریبون صحن علنی قرائت شد از دست اندرکاران کنگره حج تقدیر و تشکر کردند.
در این بیانیه همچنین همکاری همه بخش های مربوط کشور برای حضور حجاج در حج ابراهیمی امسال مورد تقدیر قرار گرفته است.

جلسه غیر علنی مجلس
مجلس شورای اسلامی همچنین یک نشست غیر علنی داشت.
در این جلسه کمیسیون اصل ۹۰ گزارشی درخصوص تحقیق و تفحص‌های صورت گرفته در دوره فعلی و دوره‌های قبلی را به نمایندگان مجلس ارائه می‌دهد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهارت و تخصص، زیرساختی پایدار برای پیشرفت آینده جامعه است
تندروان: هنوز قدم‌های زیادی مانده است
کشف ۲۱۲ کیلوگرم مواد مخدر در چهار ماه نخست سال در ماکو
جبران ناترازی انرژی با احداث شهرک های انرژی خورشیدی
دستگیری عامل تشویش اذهان عمومی در ازنا
پایان عملیات نصب علمک گاز در روستا‌های نوآباد ودشتی از توابع شهرستان میرآباد
کمینه و بیشینه دمای سی‌ و یکم تیر در سمنان
اجرای عملیات بهسازی در ۳۲ روستای شهرستان نهاوند
خلاء قانونی برای خروج بانک‌ها از بنگاه داری وجود ندارد
کشف ماینرهای قاچاق از مرغداری در نقده
اردوغان: هرکس سکوت کند شریک جرم اسرائیل است
محسن فروزان به صنعت نفت آبادان پیوست
محکومیت مشاور املاک متخلف در ارومیه
در شرایط بحرانی آب احتمال ادامه تعطیلی‌ها وجود دارد
قوه قضاییه عهده دار مسئولیت اجرای عدالت در جمهوری اسلامی ایران
پایان هفته‌ای گرم در جنوب غرب خوزستان
هیچ تجاوزی به خاک افغانستان بی پاسخ نمی‌ماند.
ضبط ۲ هزار لیتر سوخت قاچاق
تیم ووشو جوانان ایران عازم چین شد
تعطیلی ادارات تبریز و اسکو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
عیسی آل‌کثیر به استقلال پیوست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
رئیس جمهور واحد گازی ۱۸۳ مگاواتی نیروگاه نکا را افتتاح کرد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۲ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
عدم خروج خانه اقبالیان در استان همدان از ثبت ملی  (۱ نظر)
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است  (۱ نظر)
عراقچی: نمی‌توانیم از غنی سازی دست بکشیم  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
خلع سلاح یمن غیرممکن است  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)
حمله پلیس کانادا به تظاهرات کنندگان حامی فلسطین در شهر تورنتو  (۱ نظر)