• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۴۹۹۴۳
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۷
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس

نظام بانکی کشور نیازمند یک جراحی است

تیم اقتصادی دولت باید هماهنگ با هم اصلی ترین اولویت کاری خود را روی خروج کامل از رکود قرار دهند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ؛ نایب رئیس کمیسیون تسهیل کسب و کار اتاق تهران می گوید مردان اقتصادی دولت دوازدهم باید خروج کامل از رکود و حل معضل بیکاری را در اولویت کاری خود قرار دهند.
احمد کیمیایی اسدی می گوید:« تیم اقتصادی دولت دوازدهم و وزاری اقتصادی دولت باید در کنار هم و هماهنگ اولویت کاری خود را خروج کامل از رکود کنونی قرار دهند؛ بعد از گذشت بیش از 3 سال از رکود و باتوجه به اینکه تورم کشور به زیر 10 درصد رسیده است زمان آن فرارسیده که دولت با شتاب بیشتری به فکر بازگردادند رونق به کسب و کارها و تولید باشد.»
وی در ادامه با اشاره به اینکه شاهد کاهش حجم سرمایه گذاری های داخلی و خارجی هستیم، گفت:« وقتی سرمایه گذاری انجام نشود اشتغال جدید را هم شاهد نخواهیم بود و این در شرایطی است که یکی از بزرگ ترین دغدغه های کشور و مسئولان عالی رتبه در حال حاضر اشتغال زایی و جمعیت بالای بیکاران کشور است. البته باید توجه داشت که کاهش سرمایه گذاری ارتباط مستقیمی با رکود دارد اگر رونق اقتصادی را شاهد باشیم بعد از آن با رشد سرمایه گذاری های داخلی و خارجی هم رو به رو می شویم.»
این عضو هیات نمایندگان اتاق تهران با بیان اینکه باید طرح ضربتی برای خروج از رکود در اولویت دولت دوازدهم قرار بگیرد، گفت:« البته خروج از رکود نیازمند اقدامات اولیه و الزاماتی است که به اعتقاد من باید هرچه زودتر شروع شوند که شامل اصلاح نظام بانکی و موسسات مالی و اعتباری،ساختارهای اداری، تامین اجتماعی، مالیات و... می شود.»
او در ادامه از اصلاح نظام بانکی کشور به عنوان «جراحی بزرگ» یاد کرد و گفت:« سیستم بانکی کشور نیاز به جراحی دارد اگرچه که ممکن است این اتفاق درآور و با خون ریزی بسیار همراه باشد ولی موضوعی است که به نظر برای رفع چالش های اقتصادی کشور حیاتی می رسد. شما در نظر بگیرید در کشوری که تورم به زیر 10 درصد رسیده است چرا باید سود بانکی بالای 20 درصد باشد؟ این اتفاق هم اکنون چالش های بسیاری را به دنبال داشته و باعث شده است توجیه اقتصادی سرمایه گذاری و راه اندازی واحدهای تولیدی در کشور از بین برود؛ دیگر برای کسی صرفه اقتصادی ندارد که به دنبال تولید و سرمایه گذاری باشد و در مقابل خیلی راحت پول خود را در بانک سپرده می کند و سود می گیرد، بدون اینکه هیچ دردسری را تحمل کند، مالیات به پردازد و.... خب با این شرایط چه کسی به دنبال تولید می رود.»
کیمیایی با بیان اینکه سود بانکی بالا فرهنگ غلطی را در حال شکل دادن در جامعه است، گفت:« سودهای بانکی بالا شرایطی را به وجود آورده است که دیگر فرهنگ کار، تلاش و کارآفرینی در حال از بین رفتن است، همه به دنبال این هستند که پول را در بانک سپرده کنند و سود آن را بگیرند و این به مفهوم ترویج فرهنگ تنبلی در جامعه است.»
نایب رئیس کمیسیون تسهیل کسب و کار اتاق تهران همچنین در بخش دیگری از صحبت های خود به اهمیت پایبندی وزاری آینده کشور به خصوص وزاری اقتصادی به اسناد بالادستی اشاره کرده و می گوید:« اجرای برنامه های تدوین شده در برنامه ششم توسعه کشور و رسیدن اهداف چشم انداز 1404 باید در برنامه کاری وزار قرار گیرد، اسناد بالادستی که با خرد جمعی تنظیم شده اند و باید دولت مردان به آن پایبند باشند؛ ما در کشور دیگر برای آزمون و خطا فرصت نداریم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بانویی در خط مقدم علم ژنتیک
دستگیری عاملان آتش سوزی کامیون خدماتی شهرداری در لنگرود
اوسمار: پرسپولیس کار سختی دارد
شتابگر روی آنتن شبکه قزوین
آشنایی دختران یزدی با رویداد‌های انقلاب 
بهره‌ برداری و آغاز عملیات اجرایی طرحهای برق‌ رسانی در خراسان رضوی
اجتماع بزرگ منتظران ظهور در زاهدان
اخبار گوناگون از مناطق مختلف کردستان
حمایت استادان دانشگاه های استان از رهبر معظم انقلاب اسلامی
برگزاری جشن نیمه شعبان در حسینیه علیای شهر کدکن
پایان کار تیم ملی اسنوکر با دو مدال برنز در قهرمانی آسیا
روایتی از زندگی شهید مدافع امنیت قاسم کردلو یگانه
بهره برداری از چهار طرح بزرگ صنعتی و محیط زیستی در خوزستان با مشارکت وزارت دفاع
افتتاح واحد تولید روغن موتور در شهرک شکوهیه قم
بارش برف در شهرستان کوهرنگ
کارخانه سیمان سفید ازنا آماده افتتاح
پیام تسلیت استاندار یزد در پی درگذشت پیشکسوت صداوسیما
نیمه شعبان یاد آور ایثار سربازان گمنام امام زمان (عج)
رضایت دشمنان ایران، فقط با نابودی ملت ایران ممکن است
کاهش دما و پدیده مه گرفتگی در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
ثبت ترافیک سنگین برای ۳ آزادراه کشور
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
رسیدگی به مشکلات اصناف و بازاریان در دستور کار قوه قضائیه
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)