• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۲۴۱۷۸
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۳۹۶ - ۱۷:۲۱
آذربایجان شرقی » اجتماعی

بررسی وضع بافتهای ناکارآمد شهری آذربایجان شرقی

ستاد بازآفرینی پایدار شهری آذربایجان شرقی با هدف بهسازی ،احیا ،نوسازی و بازسازی بافت های ناکارآمد شهری تشکیل جلسه داد.

بررسی بافتهای ناکارآمدی شهری آذربایجان شرقی
به گزارش خبرگزاری صداو سیما ، بافت های فرسوده ،سکونتگاه های غیر رسمی ،حاشیه نشین ها ،بافت های تاریخی  و لایه های میانی از جمله این بافت های ناکارآمد هستند.
در این جلسه اعلام شد :  تبریز پس از تهران دارای بیشترین بافت ناکارآمد شهری است به طوری که 18 درصد مساحت کلانشهر تبریز و 50 درصد جمعیت آن در سکونتگاه های غیر رسمی و گسل فعال و جوان با خطر نسبی بسیار بالا  قرار دارند.
طبق برآوردهای اولیه برای تملک و تبدیل منطقه ی پرخطر به کاربریهای دیگر و انجام مسیرگشایی ها حدود 10 هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است که باید از منابع ملی ردیف اعتبار خاصی برای آن در نظر گرفته شود.
دبیر ستاد باز آفرینی پایدار شهری استان در این جلسه گفت:19 میلیون نفر در کشور بد مسکن هستند و در استان ما هم یک میلیون نفر در بافت فرسوده و حاشیه زندگی می کنند.
اخلاقی افزود:تجربه ناموفق مسکن مهر که مکان یابی مناسبی برای این طرح نشد هزینه های زیرساختی و انتقال خدمات  فراوان و سنگینی را در پی داشت که این مسکن ها نیز جزو بافتهای ناکارآمد شهری قرار گرفت.
به گفته وی ، جابجایی 3 هزار خانوار  حاشیه نشین جنوب اتوبان پاسداران که شامل 12 هزار نفر جمعیت می شود دردستور کار است که برای هزار واحد برنامه ریزی شده  که 171 واحد اجرا شده و 70 نفر جابجا شده اند.
دبیر ستاد بازآفرینی پایدار شهری استان افزود:از 2هزار و هفتصد محله نیازمند به بازآفرینی که در کشور وجود دارد و در طول 10 سال آینده بهسازی خواهند شد 9 محله مربوط به شهرستانهای میانه ،مراغه ،مرند،بناب و اهر است که برای محله های جدید آنها در سال 96 هفت و نیم میلیارد تومان در نظر گرفته شده است  که عملیات آنها درحال اجراست.
اخلاقی گفت:از این تعداد سه محله نیز مربوط به تبریز است که اسناد مناقصه ی آنها آماده است و نیاز به اعتبارات از منابع ملی دارد.
معاون امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی نیز گفت:حاشیه نشینی از چالش های اساسی است که با خود مسائل مختلفی مثل آسیب های اجتماعی ،بیکاری ،مسائل فرهنگی را نیز به همراه دارد .
پورمهدی افزود:با توجه به این مسائل ، دستگاه های اجرایی باید برای ساماندهی این مناطق مأموریت های خود را معطوف به رسیدن بودجه نکنند و سعی کنیم با همکاری یکدیگر و با رویکرد کارشناسانه این مناطق را از نظر اقتصادی ،اجتماعی و فرهنگی توانمند کنیم.
مسعودی فر معاون پیشگیری از وقوع جرم رئیس کل دادگستری استان نیز گفت:در این کارگروه اقداماتی در ارتباط با ساماندهی حاشیه نشین ها صورت گرفته است که پیش بینی مناطق مستعد برای حاشیه نشینی ،شناسایی مالکان اراضی تصرف شده و مجازات استفاده کنندگان غیر مجاز از آب و برق و گاز از این جمله است که متأسفانه ناهماهنگ بودن سیاست گزاری ها باعث شده است ساکنان این مناطق از امتیازات انرژی برخوردار شوند.
 


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گشایش نمایشگاه اسوه در خوروبیابانک
پیام فرمانده انتظامی لرستان به مناسبت هفته بسیج
جنگ رسانه ای دشمن با اسلام و ایران
تفکربسیجی در جهان فراگیر شده است
بسیجی در هیچ ساختار و سازمان محدودی نمی‌گنجد
اقامه نماز باران در سمنان
بی مهری پرده نقره ای به نقش سرنوشت ساز رزمندگان استان مرکزی در عملیات خیبر
آقایی در پاراوزنه برداری پنجم شد
درخشش ورزشکاران بوکانی در مسابقات سرعت تبریز
احیای فرش و قنات نائین
بسیج مردمی‌ترین نیروی مقاومت جهان است
برگزاری یادواره ۲۵ شهید تنگ‌ چنار
نخبگان بسیجی پیشگام تحقق برنامه هفتم باشند
آنچه که لازم است درباره واکسیناسیون کودکان بدانیم!
۱۱۴ نیروگاه خورشیدی، هفته بسیج در بوشهر افتتاح می‌شود
تاکید بر تقویت زیرساخت‌های درمانی گلوگاه
دادگستری مازندران رتبه برتر کشور در حوزه حل اختلاف
مسکو: هیچ طرحی از آمریکا برای اوکراین دریافت نکردیم
رونمایی از سامانه هوشمندسازی شهرداری خوی
سجده شکر نمازگزاران بوکانی به‌پاس نعمت باران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
سفر رئیس جمهور به قزوین
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
شیوه جداسازی یارانه‌های اعضای خانوار تغییر کرد
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)