• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۱۹۹۲۶
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۷
اجتماعی

سرمایه‌گذاری 1000 میلیارد ریالی بنیاد برکت برای اشتغالزایی در قزوین

مدیرعامل بنیاد برکت، وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) از اختصاص 1000 میلیارد ریال اعتبار برای مشارکت در طرح‌های توانمندسازی اقتصادی و افزایش تولید و اشتغال در استان قزوین خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از بنیاد برکت، عارف نوروزی در نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان قزوین، گفت: در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و عمل به رهنمودهای مقام معظم رهبری در این حوزه، بنیاد برکت 1000 میلیارد ریال اعتبار برای کارآفرینی در مناطق کم‌تر توسعه‌یافته‌ی استان قزوین اختصاص خواهد داد. این همکاری‌ها در دو حوزه‌ی مشارکت در طرح‌های اقتصادی بنگاه‌محور و اجتماع‌محور انجام خواهد شد
وی خاطرنشان کرد: بر همین اساس، تفاهم‌نامه‌ای در خصوص این همکاری تهیه و به امضای رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و استاندار قزوین خواهد رسید. 
به گفته‌ی نوروزی، برای پی‌گیری اجرای مفاد تفاهم‌نامه، کمیته‌ای متشکل از معاونان اقتصادی بنیاد برکت و استانداری قزوین تشکیل خواهد شد. 
مدیرعامل بنیاد برکت با بیان این‌که استان قزوین از گذشته جزو استان‌های پرچم‌دار و پیشرو در کارهای موفق اقتصادی است، اذعان داشت: زمینه‌ی فرهنگی انجام کار اقتصادی در این استان فراهم است. 
نوروزی با بیان این‌که همه فعالیت‌های اقتصادی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در مناطق محروم  و کم‌تر توسعه‌یافته طراحی و اجرا می‌شود، افزود: همه‌ی اقدامات ما در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و رهنمودهای مقام معظم رهبری است و در تعامل و هماهنگی کامل با دولت انجام می‌شود. 
وی افزود: بنیاد برکت براساس منابع اطلاعاتی 10 سازمان و نهاد دولتی و غیردولتی فعال در زمینه‌ی‌ محرومیت‌زدایی، اقدام به تدوین یک سیستم جامع در شناسایی مناطق محروم کرده است و نگاه بنیاد برکت در مشارکت با کارآفرینان به‌گونه‌ای است که در فرآیند تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری بر عدم تصدی‌گری و عدم ماندگاری تأکید دارد و با تعامل سازنده بر انتقال تجربه و دانش خود به آن‌ها توجه می‌کند.
وی با بیان این‌که اقتصاد مقاومتی، اشتغال‌زایی و محرومیت‌زدایی سه ویژگی مهم فعالیت‌های ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) است، ادامه داد: بر این اساس، انجام فعالیت‌های اقتصادی که ریشه در تأمین نیازهای روزمره‌ی مردم دارد، با مشارکت مردم انجام شود و به قوام اقتصاد ملی کمک کند در اولویت قرار گرفته است.
نوروزی با بیان این‌که هدف اصلی ما اشتغال‌زایی است، تصریح کرد: با اشتغال‌زایی در مناطق محروم از مهاجرت نیروهای کارآمد استان‌ها جلوگیری می‌شود و به این ترتیب استان‌ها از نظر ظرفیت‌های نیروی انسانی به بالندگی و باروری می‌رسند. 
وی گفت: بنیاد برکت هم‌اکنون علاوه بر آن‌که با توسعه‌ی‌ طرح‌های توانمندسازی اقتصادی در جهت رفع نیازهای داخلی گام برمی‌دارد به خصوص در نقاط شرقی و غربی کشور به دنبال سامان‌دهی طرح‌های تولیدی و اقتصادی است تا بتوان محصولات مازاد بر نیاز داخل را به کشورهای منطقه و هم‌جوار صادر کرد.
وی افزود: براین اساس، هم‌اکنون فعالیت‌های اقتصادی قابل‌توجهی در مناطق محروم استان‌های مرزی شکل گرفته است.
مدیرعامل بنیاد برکت با بیان این‌که سرمایه‌گذاری انجام‌شده‌ی‌ بنیاد در مناطق محروم کشور تا پایان خرداد ماه امسال، بالغ بر 76 هزار و 820 میلیارد ریال بوده است، گفت: این میزان سرمایه‌گذاری، صرف اجرای 25 هزار و 55 پروژه‌ی‌ محرومیت‌زدایی و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی در این مناطق شده است.
استاندار قزوین هم در این نشست ضمن تشکر از اقدامات ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در زمینه‌ی کمک به دولت در حوزه‌ی محرومیت‌زدایی و توانمندسازی اقتصادی، ابراز امیدواری کرد از ظرفیت‌های بنیاد برکت در جهت توسعه، رفع محرومیت و توانمندسازی اقتصادی استان قزوین استفاده شود. 
فریدون همتی با بیان این‌که در استان زمینه‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی و هم‌چنین انگیزه‌های خوبی برای همکاری با بنیاد برکت در اجرای طرح‌های اقتصاد مقاومتی وجود دارد، خواستار حضور نماینده‌ی بنیاد برکت در جلسات مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان قزوین شد. 
وی حضور بنیاد برکت در استان قزوین را موجب افزایش تولید و اشتغال دانست و اظهار داشت: با توجه به شرایط استراتژیک و منطقه‌ای استان قزوین، شرایط بسیار خوبی در حوزه‌ی گردشگری وجود دارد.
استاندار با بیان این‌که تمام ظرفیت‌های لازم برای کار و فعالیت در استان قزوین در حال فراهم شدن است، اضافه کرد: در دوران تحریم بخشی از واحدهای تولیدی ما دچار توقف شد، ورود و ایجاد یک پایگاه قوی در استان از سوی بنیاد برکت می‌تواند بسیاری از این واحدها را به چرخه‌ی تولید بازگرداند.
وی، توانمندسازی اقتصادی و کارآفرینی، توسعه‌ی‌ خدمات زیربنایی و فرهنگی، گسترش فضاهای آموزشی از طریق تأسیس مدارس برکت، افزایش دسترسی آحاد جامعه به خدمات بهداشتی و درمانی را از کارهای ارزشمند بنیاد برکت اعلام کرد و ابراز امیدواری کرد، مردم قزوین شاهد حضور گسترده‌تر این بنیاد در حوزه‌‌ی اقتصادی قزوین باشند.
در این نشست هم‌چنین مسئولان دستگاه‌های اجرایی مختلف استان، ضمن ارایه‌ی گزارش از فعالیت‌ها و اقدامات خود، خواستار مشارکت بنیاد برکت در بخش‌های مختلف اقتصادی، تولید و اشتغال، عمران و زیربنایی، توسعه‌ی مراکز آموزشی، امور فرهنگی، گردشگری، میراث فرهنگی، بوم‌گردی، سلامت و بهداشت، آب، کشاورزی، فعالیت‌های دانش‌بنیان و ... در استان شدند. 
ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) از طریق بنیاد برکت و گروه اقتصادی تدبیر برای اجرای 31 طرح در استان قزوین، تاکنون بیش از 4000 میلیارد ریال سرمایه‌گذاری کرده است. از آن جمله، می‌توان به مشارکت در چهار طرح اقتصادی استان اشاره کرد که زمینه‌ی اشتغال مستقیم و غیرمستقیم بیش از 2300 نفر از مردم را فراهم کرده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جلوه‌ای تماشایی از حضور حماسی مردم پارس آباد
برگزاری ­نمایشگاه محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان، هسته‌های فن آور و نوپا(استارت آپ) در حوزه ورزش
«لرستان مقتدر؛ حضور ملت پیروز در چهل‌وهفتمین سالروز انقلاب»
قدردانی نماینده ولی فقیه و استاندار همدان از حضور حماسی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن
پیام قدردانی فرمانده انتظامی آذربایجان غربی از حضور حماسی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن
کاهش ۱۷ درصدی سود خالص توتال
برگشت ساعات بهره‌برداری مترو مشهد مانند روال قبل
جشن پیروزی انقلاب در شهرستان‌های چهارمحال و بختیاری
پیام قدردانی نماینده ولی‌فقیه در استان واستاندار آذربایجان‌غربی از حضور حماسی مردم
جشن اقتدار قم؛ حضور مردم بخش‌های استان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
حضور پرشور روستائیان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
اسلامی: فناوری هسته‌ای باید در زندگی مردم ملموس باشد
تجلی حضور مردم شهرستان‌های فارس در راهپیمایی ۲۲ بهمن
تاکید ایران بر تقویت گفتگوهای منطقه‌ای است
کمینه و بیشینه دمای بیست و دوم بهمن ماه در سمنان
اهدای خون ۲۶۱ نفر دراستان اصفهان
بصیرت عمیق مردم تکاب حماسه حضور دیگری را رقم زد
مروری بر خبر‌های ورزشی ۲۲ بهمن ماه استان قزوین
نجات مصدوم در منطقه کوهستانی دیناران اردل
حضور سران قوا در راهپیمایی ۲۲ بهمن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
جزئیات عفو و تخفیف مجازات ۲۱۰۸ نفر از محکومان عمومی و انقلاب
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)