• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۴۸۷۰۵۴
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۳:۵۱
بین الملل » غرب آسیا

لحظه به لحظه با تحولات بحرین

مردم خشمگین از سیاست های رژیم آل خلیفه در بحرین در حمایت از آیت الله شیخ عیسی قاسم، در مناطق مختلف این کشور تظاهرات کردند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از تلویزیون العالم، مردم خشمگین از سیاست های رژیم آل خلیفه در بحرین در حمایت از آیت الله شیخ عیسی قاسم، در مناطق مختلف این  کشور تظاهرات کردند.

شرکت کنندگان در تظاهرات، کفن پوشان در شهرها و روستاها به راه افتادند و شعارهایی را در علیه نظام سر دادند.

هم زمان با اعلام این خبر که آیت الله شیخ عیسی قاسم فردا به صورت غیابی محاکمه می شود، علمای بحرین هشدار دادند نظام با چنین رفتارهایی منتظر راهپیمایی هایی مشابه با انقلاب هایی است که سبب سقوط برخی از حاکمان عرب شده است.
خبرنگار العالم گزارش داد، مناطق مختلف بحرین شاهد تظاهرات و راهپیمایی هایی در واکنش به برخورد نظام با آیت الله شیخ عیسی قاسم و حمله مسلحانه به تحصن کنندگان در منطقه دراز بوده است.
تظاهرات پس از اقامه نماز از مساجد آغاز شد و شرکت کنندگان در تظاهرات در حالی که کفن بر تن داشتند فریاد سر دادند آماده اند برای حمایت از آیت الله عیسی قاسم جانشان را فدا کنند. 
مردم همچنین در برخی مناطق بحرین با تعطیل کردن مراکز تجاری و سردادن شعارهایی در مخالفت با نظام، به نوعی مخالفت مدنی را آغاز کردند.
در مناطقی چون عکری، ستره، بنی جمرا و سنابس نیز میان نیروهای وابسته به نظام و معترضان درگیری هایی رخ داد. برخی از پایگاههای خبری در بحرین به ترافیک شدید در خیابانی در منامه اشاره کردند هرچند به دلیل بروز چنین اتفاقی نپرداختند. 
هم زمان مراجع دینی از جمله  آیت الله سید کاظم حائری، جعفر سبحانی و مکارم شیرازی درباره پیامدهای برخورد با نمادهای دینی به ویژه آیت الله عیسی قاسم، به نظام منامه هشدار دادند و افزودند، گویا آل خلیفه منتظر سرنوشتی مشابه با سرنوشت شاه ایران یا حاکمان ساقط شده عرب است.
در آستانه محاکمه آیت الله شیخ عیسی قاسم، جنبش انصار انقلاب چهاردهم فوریه در بیانیه ای تصریح کرد، مردم بحرین هرگز حکم دادگاه را نمی پذیرند.  در این بیانیه آمده است، نظام منامه در پی صدور دستوری برای تبعید و اخراج شیخ عیسی قاسم است اما این فرمان با واکنش انقلابی مردم مواجه خواهد شد. در بخشی از این بیانیه برخورد با متحصنان در منطقه دراز ، توطئه انگلیسی- سعودی خوانده شد و از حمایت آمریکا از این توطئه خبر داده شد.
پس از گذشت پنج سال از آغاز اعتراضات مردمی در بحرین، نظام سیاسی این کشور همچنان در برخورد با معترضان در پی استفاده از زور است و در این راه به پیامدهای چنین رفتاری بر ثبات و امنیت کشور و منطقه توجه ندارد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

علمای بحرین با صدور بیانیه ای به رژیم آل خلیفه درباره برخورد با آیت الله شیخ عیسی قاسم هشدار دادند.

تلویزیون العالم: در این بیانیه ضمن دعوت از مردم برای تظاهرات و راهپیمایی در مخالفت با محاکمه آیت الله عیسی قاسم، تاکید شد، محاکمه فریضه خمس و برخورد با بزرگ ترین نماد دینی شیعیان بحرین، محاکمه مذهب، برخورد با حقوق شهروندی و تحریک احساسات مردم به شمار می آید.

در این بیانیه تاکید شد توجه به کشور، امنیت، ثبات ، وحدت و شکوفایی کشور ضروری است.

علمای بحرین: تروریسم حکومتی و اعدام توان مقابه با اراده ملت را ندارند
شبکه تلویزیونی العالم به نقل از منابع خود اعلام کرد، علمای بحرین تاکید کردند تروریسم دولتی، اعدام و گلوله توان ترور اراده ملت را ندارند. ائتلاف چهارده فوریه در بحرین نیز از مردم خواست در دفاع از آیت الله عیسی قاسم صبح فردا در خیابان های منطقه دراز حضور یابند

تظاهرات مردم کفن پوش بحرین در منطقه دراز و اطراف منزل آیت الله عیسی قاسم ساعتی پیش و پس از اقامه نماز مغرب و عشاء آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداو سیما از منامه، تظاهرات مردم کفن پوش بحرین در لبیک به ندای علمای این کشور و برای حمایت از آیت الله عیسی قاسم در بیشتر مناطق این کشور از جمله منطقه بوری، سنابس، کرزکان، دارکلیب، مالکیه، باربار ، کرزکان، سهله، همله، مصلی، قدم، ابوصیبع در حال برگزاری است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

علمای بحرین: برخورد با بزرگترین نماد دینی کشور تحریک احساسات مردم است
شبکه تلویزیونی المیادین: علمای بحرین با هشدار به مقامات این کشور، اظهار داشتند، برخورد با بزرگ ترین نماد دینی کشور، تحریک  احساسات مردم و عاملی برای سوق دادن کشور به سوی مشکلات ویرانگر و گزینه های دشوار است.


شیخ عبدالله الدقاق روحانی بحرینی تاکید کرد راهپیمایی کفن پوشان در دفاع از آیت الله شیخ عیسی قاسم مسالمت آمیز خواهد بود.   

پایگاه اینترنتی مرآت البحرین در گزارش کوتاهی نوشت: شیخ عبدالله الدقاق (به فتح دال و تشدید قاف اول) بر مسالمت آمیز بودن راهپیمائی کفن پوشان تاکید کرد. 
الدقاق از همه مردم بحرین برای مشارکت در راهپیمائی دعوت کرد تا در برابر ستمگر بایستند و در برابر سرکوبگری که آل خلیفه اعمال می کنند، مقاومت کنند. الدقاق اقدام نظام بحرین برای محاکمه آیت الله شیخ عیسی قاسم یا بیرون راندن وی از کشور را خودکشی سیاسی توصیف کرد که موازنه ها را واژگون خواهد کرد.
وی به نظام آل خلیفه درباره چنین اقدامی هشدار داد که این اقدام به آتشفشانی تبدیل خواهد شد که سراسر منطقه را فرا خواهد گرفت.
وی تاکید کرد مقابله با این اقدام لازمه اش بسیج مردمی و تجمع مردم است که همیشه قوی تر از دیکتاتورها بوده اند و ماشینهای زرهی آنها را شکست خواهند داد.
وی گفت راهپیمائی کفن پوشان یک راهپیمائی مسالمت آمیز خواهد بود و انقلاب در ماهیت مردمی اش مسالمت آمیز است و مردم نیروهای آل خلیفه را وادار به عقب نشینی خواهند کرد. وی از همه خواست از سراسر بحرین برخیزند و به سوی منزل شیخ عیسی قاسم رهسپار شوند تا مانع اجراء این حکم ظالمانه شوند.
یادآور می شود علماء بحرین برای دفاع از دین و میهن خواستار برگزاری راهپیمائی کفن پوشان در روز دوشنبه (فردا) شدند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نسل Z در کهگیلویه و بویراحمد نسل ضد آمریکا و ضد زورگویی
هفتاد سال روابط دیپلماتیک
ساماندهی بازارچه شهرک نساجی یثرب در دستور کار است
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم
کنترل نشت محدود گاز کلر در پتروشیمی اروند
رونمایی از مجسمه جدید میدان انقلاب
پویش درختکاری مقاومت و اقتدار در مدارس اردبیل برگزار شد
امریکای جنایتکار امروز برجسته‌ترین استکبار دوران است
قطعنامه ۱۳ آبان؛ از تاکید بر «عدم اعتماد مطلق» به غرب تا حل ریشه‌ای معضلات معیشتی
دستگیری سارقان حرفه‌ای در ماهشهر
تصویب قطعنامه راهپیمایی ۱۳ آبان با فریاد های الله اکبر مردم آذربایجان غربی
جنایات گسترده آمریکا علیه ملت ایران علت دشمنی مردم ایران با استکبار جهانی
تمدید فراخوان اولویت‌های پژوهشی سازمان سنجش تا پایان آبان
اعتراف سارق حرفه‌ای به ارتکاب ۱۰۰ فقره سرقت
نگاهی به برنامه‌های امروز شبکه ورزش
راهپیمایی ۱۳ آبان در دیار میرزاکوچک
راهپیمایی پرشور ۱۳ آبان در فردوس
طنین شعار «مرگ بر آمریکا» در میدان امام اصفهان
کنترل عوارض دیابت، با شناخت علائم اولیه بیماری
مهمترین عناوین روزنامه‌های جهان ۱۳ آبان ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)