جام باشگاه های جهان 2016 در ژاپن
سومی آتلتیکوناسیونال در ضربات پنالتی
سیزدهمین دوره جام باشگاه های جهان 2016 امروز در یوکوهامای ژاپن پیگیری شد و قهرمان آمریکای جنوبی روی سکوی سوم ایستاد.
به گزارش سرو
یس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، سیزدهمین دوره جام باشگاه های جهان 2016 امروز در یوکوهامای ژاپن پیگیری شد و قهرمان آمریکای جنوبی روی سکوی سوم ایستاد.
به گزارش فیفا ، در جام باشگاه های جهان که در دو شهر اوزاکا و یوکوهامای ژاپن برگزار شد ، تیم های ماملودی ساون داونز آفریقای جنوبی (قهرمان قاره آفریقا) ، رئال مادرید اسپانیا (قهرمان اروپا) ، کلوب آمه ریکای مکزیک (قهرمان کونکاکاف) ، اوکلندسیتی نیوزیلند (قهرمان اقیانوسیه) و آتلتیکوناسیونال کلمبیا (قهرمان کانمبول) ،جیونبوک هیوندای کره جنوبی (قهرمان آسیا) و کاشیما آنتلرز (قهرمان جی لیگ ژاپن - میزبان) شرکت کردند.نتیجه و برنامه این رقابت ها به این شرح است :
** یکشنبه 28 آذر :
* رده بندی :
آتلتیکوناسیونال کلمبیا 2 - 2 کلوب آمه ریکا مکزیک (در ضربات پنالتی 4 - 3 به سود آتلتیکوناسیونال)
- میگل سامودیو مدافع پاراگوئه ای کلوب آمه ریکا (گل به خودی) در دقیقه 6 و آلخاندرو گوئه را مهاجم ونزوئلایی در دقیقه 26 برای آتلتیکوناسیونال گلزنی کردند اما میکائیل آرویو مهاجم اکوادوری در دقیقه 38 و اوریبه پرالتا مهاجم ملی پوش مکزیکی در دقیقه 66 (پنالتی) با گلزنی برای کلوب آمه ریکا بازی را به تساوی کشاندند.
در ضربات پنالتی داروین کینترو ، اوریبه پرالتا و میکائیل آرویو برای کلوب آمه ریکا گلزنی کردند اما اوسوالدو مارتینس و میگل سامودیو پنالتی های اول و دوم این تیم را به هدر دادند.برای آتلتیکوناسیونال ضربات خوآن موسکرا ، دانیل بوکانگرا ، مک نلی تورس و میگل بورخا به گل مبدل شد و پنالتی خوآن پابلو نیه تو به هدر رفت.
* فینال :
کاشیما آنتلرز ژاپن - رئال مادرید اسپانیا در یوکوهاما - ساعت 13:30 - داور : جانی سیکازوه از زامبیا
در این رقابت ها تیم های جیونبوک هیوندای کره جنوبی ، ماملودی سان داونز آفریقای جنوبی و اوکلندسیتی نیوزیلند پنجم تا هفتم شد.
در جدول گلزنان سیلویو رومرو مهاجم آرژانتینی تیم کلوب آمه ریکای مکزیک ، کیم بو کیونگ از تیم جیونبوک هیوندای کره جنوبی ، یاسویوشی اندو و مو کانازاکی از تیم کاشیما آنتلرز ژاپن با 2 گل به طور مشترک در صدر قرار دارند.
در 7 بازی جام باشگاه های جهان تا کنون 22 گل به ثمر رسیده است که میانگین 3.14 گل در هر بازی ثبت شد.
فیفا پس از این دوره که در ژاپن برگزار می شود ، میزبانی دو دوره آتی جام باشگاه های جهان در سال های 2017 و 2018 را به کشور امارات واگذار کرده است.امارات قبلا در سال های 2009 و 2010 هم میزبان این رقابت ها بوده است.
در تاریخ جام باشگاه های جهان تیم بارسلونا با 3 قهرمانی و یک نایب قهرمانی رکورد دار است و تیم کورینتیانس برزیل نیز 2 بار قهرمان شده است.
در دوره قبل در سال 2015 که در ژاپن برگزار شد تیم های بارسلونا اسپانیا ، ریورپلاته آرژانتین و سانفرس هیروشیما ژاپن در رده های اول تا سوم قرار گرفتند.
از ایران تا کنون تیم سپاهان اصفهان در سال 2007 در این رقابت ها شرکت کرده است که پس از پیروزی 3 - 1 بر وایتاکره یونایتد نیوزیلند در دور پلی آف ، در یک چهارم نهایی 1 - 3 مغلوب اوراوا ردز ژاپن شد و از دور مسابقات کنار رفت.