• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۲۵۷۶۱۷
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۶
ورزشی
رئیس فدراسیون والیبال:

موفقیت والیبال در المپیک آغاز راهی جدید است

رییس فدراسیون والیبال گفت: موفقیت تیم ملی والیبال در المپیک ریو آغاز راهی جدید برای کسب موفقیت های بیشتر در آینده است.

رئیس فدراسیون والیبال: موفقیت والیبال در المپیک آغاز راهی جدید استبه گزارش خبرگزاری صداوسیما و به نقل از فدراسیون والیبال؛ محمدرضا داورزنی پس از پایان نخستین حضور تیم ملی والیبال ایران در المپیک و کسب مقام پنجم مشترک در این رقابت ها افزود: موفقیت تیم ملی والیبال ایران در بازی های المپیک و صعود به جمع هشت تیم برتر مسابقات را به مردم ایران تبریک می گویم. 
وی گفت: فدراسیون والیبال برنامه ریزی 10 ساله ای برای رسیدن به این هدف کرده بود. 10 سال طول کشید که وارد المپیک شویم و در میان قدرت های بزرگ دنیا عرض اندام کنیم و به مرحله دوم هم برسیم و در کنار تیم هایی چون لهستان، آرژانتین و کانادا به مقام پنجم مشترک دست پیدا کنیم.
رییس فدراسیون والیبال گفت: حضور تیم ملی در المپیک آغاز راه جدیدی برای والیبال کشور است تا بتوانیم با برنامه ریزی بهتر و مناسبت تر و با خودباوری و اجرای برنامه های زیرساختی و کار و تمرکز روی نیروهای جوان برای المپیک های بعدی اقدامات شایسته ای انجام دهیم.
رئیس فدراسیون والیبال افزود: در میان 12 تیم حاضر در این دوره از بازی های المپیک، ایران تنها تیمی بود که نخستین تجربه خود را پشت سر می گذاشت ولی در بین بزرگان والیبال دنیا عملکرد خوبی داشت و فدراسیون بین المللی و کنفدراسیون آسیا از آن تقدیر کرد.
وی گفت: اگرچه مردم عزیز ایران همواره توقع برد دارند و می خواهند وقتی جوانان این مرز و بوم در هر میدانی حضور پیدا می کنند بهترین نتیجه را کسب کنند اما باید قبول کرد که حرکت از ششمی آسیا تا پنجمی بازی های المپیک که مهمترین و معتبرترین مسابقات والیبال در دنیاست، کار دشواری بود که والیبال ایران با تکیه بر خودباوری و برنامه ریزی اصولی، توانست به این مهم دست یابد.
داورزنی افزود: باید از همه کسانی که ما را برای تحقق این اهداف کمک کردند تشکر کنم؛ از دولت و مجلس، از وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک، از جامعه والیبال کشور که در این مدت ما را تنها نگذاشتند و به اشکال گوناگون کمک کردند، از اصحاب رسانه و همه کسانی که به هر نحوی در اجرای برنامه های فدراسیون و رشد گام به گام والیبال با نقدهای سازنده و پیشنهادات خود ایفای نقش کردند و شرایطی به وجود آوردند که مردم عزیز ایران به والیبال و جوانان خود افتخار کنند، تشکر می کنم.
وی گفت: اما این پایان راه نیست و آغاز راه جدیدی در برنامه ریزی و هدفگذاری برای آینده است تا این شرایط را بهبود ببخشیم و با قدرت و توانمندی بیشتری در عرصه جهانی و المپیک حضور داشته باشیم.
رئیس فدراسیون افزود: باید به همه جوانان و بازیکنان تیم ملی والیبال، کسانی که در المپیک بازی کردند و کسانی که در 10 سال گذشته در تیم ملی حضور داشتند و باعث رشد والیبال کشور شدند، خسته نباشید بگویم. خیلی از این بازیکنان مصدوم شدند و شرایط سختی سپری کردند اما در رشد والیبال کشور سهیم بودند.
وی گفت: از همه مربیانی که در این مدت به ما کمک کردند و در کنار تیم ملی بودند و مربیان خارجی که در این مدت به والیبال ایران آمدند و درهای جدیدی برای حضور قدرتمند والیبال ایران در عرصه های جهانی باز کردند، هم تشکر می کنم.
داورزنی گفت: از مرحوم حسین معدنی و مرحوم رضا ابراهیمی یاد می کنم که امروز جای آنها خالی است اما قسمتی از موفقیت های والیبال کشور به نام آنها گره خورده است و سایر کسانی که در والیبال کشور به ما کمک کردند مانند مرحوم ستوده روان و مرحوم پناهی. همچنین پیشکسوتانی که اکنون در قید حیات نیستند اما تاثیر زیادی در رشد و شکوفایی والیبال کشور داشتند. از همه مربیان، بازیکنان، پیشکسوتان، مدیران محترمان باشگاه ها و مسئولان هیئت های استانی که به ما کمک کردند، تشکر می کنم و برای تک تک آنها آرزوی سلامتی می کنم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری جشنواره ارتقای شفافیت در زمینه سند تحول قوه قضاییه
محوطه ارگ سلطانیه زنجان ، نیازمند احیا و مرمت
لرستان میزبان نشست کانون های طلاب هلال احمر
بحران خاک در ایران جدی‌تر از بحران آب
وداع با دده موسلوم؛ نغمه‌های فاخر آشیقی جاودانه ماند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۱ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مجازی شدن دانشگاه‌های استان سمنان تا پایان هفته
برگزاری همایش تخصصی سرمایه گذاری با عنوان «آینده‌ای که می‌سازیم» درقم
مصاف چوکا تالش و اسپاد تهران در ایستگاه هفتم لیگ دسته دوم فوتبال
استمرار کاهش کیفیت هوا در سمنان
کشف احتکار ۱۰۰ میلیارد ریالی در مراغه
علوی: تکلیف حضور در مراسم قرعه‌کشی جام جهانی فردا مشخص می‌شود
برگزاری مسابقه نقاشی در تبریز
تمدید تعطیلی فرهنگسرا‌های کیش تا جمعه ۱۳ آذر
سال گذشته مانور پدافندی بامحوریت مراکز هسته‌ای در قم برگزار شد
بسته خبر‌های کوتاه ۱۰ آذر در یک نگاه
چاپ کتاب مجموعه بازی‌های آموزشی در آباده
تعطیلی یک دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری در رشت
فعالیت حضوری مدارس استان کرمان؛ ۱۱ و ۱۲ آذر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
نارکو تروریسم؛ بهانه تازه واشینگتن برای فشار بر کاراکاس
پیش بینی هواشناسی هرمزگان دهم آذر ماه
ارائه خدمات توانبخشی به سالمندان و معلولان آذربایجان شرقی
پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب
درخشش تیم خردسالان آذربایجان‌شرقی در مسابقات تکواندو
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۳ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
جانباز سرافراز محمود باقری گزنی به همرزمان شهیدش پیوست  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)